АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 780
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Тази седмица даваха ли сериала? Кога и от колко часа, че пропуснах? Не беше ли в неделя? Някакъв "Час пик" върви сега, а преди това беше "Съни бийч"?

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 21:39 от rosi81

# 451
Стана мътна и кървава😁И генерала с водеща роля????

# 452
Тази седмица даваха ли сериала? Кога и от колко часа, че пропуснах?
В момента го дават по бтв екшън.

# 453
Този генерал голяма лисица ще се окаже

# 454
  • Бургас
Тази седмица даваха ли сериала? Кога и от колко часа, че пропуснах?
В момента го дават по бтв екшън.
Мерси! Е, ама нали по БТВ беше?! Що сменят така канала?!

# 455
  • София
Лелее, Генерала и Девата са в комбина. Значи Девата е с протекции от Генерала. И Ръсин е жив само защото Генерала се е застъпил за него, защото явно го харесва. Девата е искал да го убие.

# 456
То беше ясно, че бащата на Филип е в играта.
Защо Ръсин чистеше колата с ръкавици след убийството?
Съвсем се обърках. Сигурна съм само, че Девата няма нищо общо с убийството на Габриела.

# 457
  • София
Е, Ръсин помогна на Лео да изчистят...
Кой изпрати колета с инструмента на убийството??? И ще го предаде ли Ръсин на полицията?
И защо Жана им показа, че липсва един нож?
Така са го написали, че вече всички са заподозрени. 😮😀

# 458
Разочарована съм от развитието... Става прекалено грозно за мен. Но ми е много интересно.

# 459
Да, видях и разбрах защо чистеше.
Въпросът сега е кой изпрати ножа и защо Ръсин запази оня пакет окървавения па накрая го зарови заедно с ножа?
Мисля, че Ангел го свитнаха хора на Генерала, както и Габриела. Ножа те го изпратиха мислейки си, че като обискират Ръсин и ще го хванат. Да, ама той взе преднина и го зарови. Очаквам обиск в покоите на Ръсин. Той Генерала затова сега му отправи това предложение, защото ако откаже да го шантажира с ножа. Обаче ще остане изненадан.

# 460
Овъртяха се като пиле в калчища!Сега не се знае кой е искрен и кой иска да си върже гащите.Генерала иска да си върже Филип,Ръсин-да измъкне Лео,Мина се подчинява от страх и доносничи. Прекалено го усложниха,губи му се края.
А основните герои-младежите,въобще не знаят за що иде реч!

# 461
Генералът е набутал сина си в групата, за да има постоянно информация за Ръсин от първа ръка. Изкефих се на Филип, че му се опълчи. Умен е и наистина сам може да си извоюва мястото в конкурса, но подбудите на баща му са били съвсем други.

# 462
Накрая да не се окаже, че Алфа е Генерала, който с един удар ще разкара и Девата и Макс.

# 463
Сега и аз мисля, че е по-вероятно Генерала да е Алфата. Набутва Филип в групата, за да стои стабилен и отклонява всякакви подозрения от себе си. След последния разговор с Ръсин, Генерала е доста раздразнен и иска да сложи всички на мястото им, включително сина си. Ще предложи на Ръсин да реши случая с Девата, а в замяна на това - синът му да спечели конкурса. Така и Филип няма да може да се докаже сам, както поиска. Излиза, че е бил пионка в ръцете на баща си. И явно все още го подценява и си мисли, че ще продължи да е така. Харвсах Филип още в началото.

Обаче има много въпроси. Как е събирал информацията за Лео, Габи, Жана и ножовете. Оттам изникват още въпроси: кой и как следи замесените. Кой може да издаде Генерала и дали Ръсин не беше проследен до заравянето на веществените доказателства и ножа. И разбира се, кой рисува графити.

Много ми харесва филма, най-вече заради играта и заради избора на филмова реализация. Не всичко е зрелище и панорамни снимки. Онзи ден се оказа, че съм заспала на Демона към края.

Подозирам, че младежите ще спасят операцията...

# 464
Какво имаше в този пакет, дето Ръсин го закопа заедно с ножа?

И на мен ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт