ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 18 821
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Хайде и една песен от Чачо ,не става само с кючеци !
https://www.instagram.com/reel/C4QSj90Mi0G/?igsh=MWJ3M2RlN2Rqa3Q4bQ==

# 376
Курт се оправи с преседвачите

# 377
Айдеее изплъзна се и натупа преследвачите и Курт му помогна екшън патакламаааа:boom:Nature Boom
Фатма си свали халката и разказа на децата за Фикрие ...
Дахан заведе Лейля при Месут .. много говори тоя човек като къртечница ... Аркадаша спомена Айдан как ще реагира като разбере и Дахан пак каза нещо в стил лафове

Сцената , където ги натупа и после се изхитри и легна на пода
https://twitter.com/gaddartvresmi/status/1766165203144573210

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 20:33 от femmi2

# 378
Момичета, ама аз съм много след вас. Сега ще гледам боя... Защо така се получава?

# 379
Момичета, ама аз съм много след вас. Сега ще гледам боя... Защо така се получава?

Не знам Емка и на мен ми засича картината... нема как да е идеално безплатно и като толкоз хора гледат в момента се натоварва ..
Мюдюра и Екбар са на среща и говорат ... Айде срещата свършиии ... Преди това анне Фатма отиде при лелята и зашлеви шамар пред очите на Оя . Фикрие се разстрои и Оя се чуди какво се случва

# 380
Мюдюра и Екбар са на среща и говорат ... Айде срещата свършиии ... Преди това анне Фатма отиде при лелята и зашлеви шамар пред очите на Оя . Фикрие се разстрои и Оя се чуди какво се случва
Оя е ужасна, как само се подиграва на лелята. Скараха се отново с Айдан.
Комисарят дебне какво прави Дахан.

# 381
Извинете ме момичета, ама говорих с внучето, изпуснах малко. Ха ха, японеца с кимоно.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 20:56 от pipilota65

# 382
Ох, Мениджъра и Курт как се майтапят с Дахан и любимата Лейля, чийто баща е застрелял.

Курт ми хареса. Приспа комисаря и изтри всичките снимки, които беше направил на Дахан.

Енвер ще се справи с Японеца, за да спечели благоволението на Давут. С Рюзгяр са големи кримки.

# 383
Комисаря се абариса че Дахан е Гаддара .
Енвер какво преви при тоя, който изнудва Давут с дълговете ?
Какво се случава с тоя дълг Дахан изплатили го ?

Вече сме на кадрите в дюнерджийницата и срещата Айдан - Леиля и Дахан
нататъка знаем разговора със счупените зъби и заплахи Joy
Отдавна са заедно и се обичат 10 години не са малко изобщо . Ветеринарката не е познала, че може да застане между тях .

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:52 от femmi2

# 384
Ето ви и срещата Айдан, Дахан Лейла.

# 385
Комисарят вече е сигурен, че Гадар е Дахан и се опитва да изкопчи инфо от Месут, а той се подиграва с него.

Дахан не е пратил дълга на Японеца, затова Енвер се зае. Май рибките ще дадат фира.

Айдан дойде при Дахан и Лейля. Държи се отвратително.

# 386
Комисарят вече е сигурен, че Гадар е Дахан и се опитва да изкопчи инфо от Месут, а той се подиграва с него.

Дахан не е пратил дълга на Японеца, затова Енвер се зае. Май рибките ще дадат фира.

Айдан дойде при Дахан и Лейля. Държи се отвратително.

Ха , ха много са ми смешни тука и муцките , които правят и иронията
Значи шурея Енвер ще се заеме с дълга на семейството . Дахан няма да е съгласен ...
Месут няма да предаде  верният си приятел , той се гордее с Дахан, като Гаддар Hands MuscleHands ClapHands FacepunchNature Boom

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:40 от femmi2

# 387
Месут къде прати комисаря, май за зелен хайвер! Ха хА Ха -кукла

# 388
Хич не ѝ се получава на Сумийето ролята. Издиша отвсякъде.
Месут май прати Комисаря за зелен хайвер. Каза му къде да отиде, а там имаше плашило с наметало, ха, ха ...

# 389
Хич не ѝ се получава на Сумийето ролята. Издиша отвсякъде.
Месут май прати Комисаря за зелен хайвер. Каза му къде да отиде, а там имаше плашило с наметало, ха, ха ...
Изиграха комисаря и вместо истинският Гаддар се натресе на кукла с наметало и качулка.  Наивен го изкарват комисаря и не особено умен .. тук се абариса кой е Дахан .. Влюбен е в Айдан и това и превръща битката в нещо лично .
Месут е голем сладур и чаровник .. с хубава усмивка.  Актьора говори, като къртечница ...  Чачи си химичи с мъже и тук добре им се получава.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:22 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт