ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 18 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Месут е много изобретателен

# 391
Пипи, не разбрах само защо и Екбер, и Енвер преследват Лейля.

Охх, тази Айдан където не я сееш там никне. Все след Дахан. И тази нейна ревност - дразни ме.

Сега пък се жалва на Месут от Дахан.

# 392
Пипи, не разбрах само защо и Екбер, и Енвер преследват Лейля.

Охх, тази Айдан където не я сееш там никне. Все след Дахан. И тази нейна ревност - дразни ме.

Сега пък се жалва на Месут от Дахан.

И аз не разбрах защо я преследват и се налага да я спасяват и пазат .  Айдан разпитва аркадаша за Лейля или му се жалва .  Месут нерде живее в квартал Бейкоз ли където са всички .

# 393
Комисарят е откачил на тема Дахан.

Отведе Месут в районното.

Реклама....

# 394
И аз не разбрах какво правеше Енвер пред къщата на Месут и какво иска от Лейла. Дахан благодари на Айдан, но защото нещо помогна или тя е довела Енвер там, демек ирония?

# 395
Реклами... за глътка въздух

Комисаря е откачил на тема Дахан , щото непрекъснато  го пързалят ..  сега ще тормози горкият шофьор

Епизода е страхотен и има от всичко и не скучаеш. Ейваллах на екипа и всички и на Чачииии , които изпълва екрана и прави екшън драмата и сериала гледаема . Почти няма сцена в която да липсва като нах главен има голяма отговорност и рекранно присъствие .  Ако не е той сериала няма да е това , което е с такъв успех.
Ролята е създадена за него никой друг друг не си представям , както и в останалите му проекти и роли. Той живее и се слива с образа толкова реален , достоверен и истински .

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:43 от femmi2

# 396
И аз не разбрах какво правеше Енвер пред къщата на Месут и какво иска от Лейла. Дахан благодари на Айдан, но защото нещо помогна или тя е довела Енвер там, демек ирония?
     Лейля остави бележка на Дахан и докато Месут спи излезе от къщата. Отиде при някаква жена, която се оплакваше, че някой е упражнил насилие върху нея. Тогава хората на Енвер подгониха Лейля. Тя успя да се скрие, качи се в колата и се върна в къщата. А Дахан тъкмо се ядосваше, че Лейля я няма и се караше на Месут, че я е изпуснал.
Лейля се прибра много уплашена и прегърна Дахан. Когато Дахан излезе навън видя Енвер, а Айдан откъде изникна не зная, но май каза, че Екбер следи Лейля, а Дахан подигравателно й благодари.
Започна ....

# 397
Лейля и Дахан са заспали в автомобила й и се събудиха на сутринта .
Наближава сватбата и патакламата ..
Не разбирам  .. как бързо се освести от смъртта на баща й и на сватба ще ходи .. Нали уж много е привързана към него и не личи да страда или Бусето не го играе добре .

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:59 от femmi2

# 398
Лейла няма намерение да ходи на сватба. Ходеше и се до тоалетна

# 399
Бусето добре си го играе. Дахан я отведе вкъщи, защото много ѝ се ходеше до тоалетната. Фатма си хареса Лейля за снаха, а Айдан гледа като отровена. Каза нещо на Лейля за Дахан, но той я чу. това момиче по този начин няма да си върне скоро Дахан.

Айдааа, на сватба сме ....

# 400
Айде на кючеците ... Joy
 Айдан дали ще си върне Дахан по този начин с това държание ... Или повече ще го отблъсне или това ще му хареса на Гаддара, защото си приличат и привличат и знае много добре защо го прави .

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:03 от femmi2

# 401
Всички се веселят. Рюзгяр ми е голям зевзек. Кара и брат си да играе.
Дахан и Давут разговарят. Вероятно Дахан ще накара баща си да прости на Ямур и да отиде на сватбата.

Пуснаха Месут от ареста.

Айдан много издокарана. На Дахан очите му изтекоха по нея.

Комисарят се довлече на сватбата. Каза нещо на Дахан и отиде да седне до Айдан.

Хоп, и Оя се появи на сватбата... Ще става весело.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:06 от Emiliya

# 402
Дахан нервничи на сватбата и иска по бързо да приключва ..
 Комисаря какво прави на тържеството кой го е канил или като орган на реда е там ?
Сюмието е готина с тая червена рокля Heart Eyes

# 403
На сватбата дойде и Курт. Вероятно предчувства нещо.

Давут също дойде. Зарадва се Ямур. Мила сцена.

Оя хвърли око на Екбер...

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:22 от Emiliya

# 404
Тоя Екбер предаде сина си на полицията и развали сватбата. "Кой си ти?" отговора другия петък, предполагам -Гаддар.

Общи условия

Активация на акаунт