ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 18 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Очакваше се да стане нещо. Екбер е мръсна гад. Не позволи на сина си да се ожени.

А Дахан е уникален. Как уби трима едновременно.

И въпроса на Лейля: "Кой си ти?" остана без отговор...
Пак ще тръпнем в очакване за  следващия епизод.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:36 от Emiliya

# 406
Иебреее,цирка е на макс !😀😀😀 Умирам . Братчето е голям сладур . Да пускат превода ,че ми е много интересно .
https://www.instagram.com/reel/C4RAwlKIhB-/?igsh=MWJpdGtiN3FyNXB0bA==

# 407
Диди, Рюзгяр и на мене ми хареса. Много е духовит и колоритен.
Чакам превода с нетърпение, че някои от диалозите ми убягнаха.
Как да не харесаш този левент. Може да е Гаддар, ама е хубавец. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 408
Ох, страхотен епизод, ще коментирам утре, защото много неща ми се губят. Така е като не разбирам разговорите. А трябва да има някаква подсказка за развитието нататък. Интересно каква е тайната на Давут и Фикрие? Не е обикновена любовна история. Има нещо друго , ама какво? Някакви луди предположения ми се въртят в главата, дето няма как да се случат, ама пък и защо ли не?

# 409
Пипи, аз също не вярвам да има любовна закачка между Давут и Фикрие. Има нещо друго наистина, но разплитането и на тази история ще стане по-нататък.

# 410
Мъж ли е,какво ли е ?! Всеки път като го видя така изтупан ,въздишам дълбоко и ми минава през ума"Какво си родила Рефие" ?!  Просто прекрасен ! Ако е вярно ,че красотата на човек е  резултат на това с колко любов е направен ,то при Чаатай родителите му са били лудо влюбени ! За мен по-красив от него НЕ СЪЩЕСТВУВА! 😍

А,Лейля да напуска къщата на Биг брадър ,че е номинирана за изгонване от зрителите 😁😁😁

# 411
Цитат
Çağatay Ulusoy Fan Club

След излъчения тази вечер 8-ми епизод от сериала Gaddar, " #ÇağatayUlusoy " и "#Gaddar " влязоха в дневния ред на Турция.
Мъж ли е,какво ли е ?! Всеки път като го видя така изтупан ,въздишам дълбоко и ми минава през ума"Какво си родила Рефие" ?!  Просто прекрасен ! Ако е вярно ,че красотата на човек е  резултат на това с колко любов е направен ,то при Чаатай родителите му са били лудо влюбени ! За мен по-красив от него НЕ СЪЩЕСТВУВА! 😍

А,Лейля да напуска къщата на Биг брадър, че е номинирана за изгонване от зрителите 😁😁😁
    Диди, напълно те подкрепям за нашия красавчик.

Момичета, благодаря ви за приятно прекараната вечер и съвместното коментиране на епизода. "Сговорна дружина, планина повдига!" - та и ние заедно успяхме да се преборим с турския език и да гледаме с интерес този невероятен екшън.

# 412
# 413
Здравейте, дами!

Диди, благодаря ти, че си ни постнала рейтинга на епизод 8. Надолу са цифрите, но това нито ме изненадва, нито може да ми развали удоволствието от преживяното снощи.
     И днес ще пием кафе с Дахан - героят, който отново разбуни духовете с поредния невероятен епизод.
     Динамика, напрежение, омраза и ревност, любов и отричане... за всеки имаше от всичко в изобилие. А екшън сцените са толкова атрактивни и запомнящи се, че няма как да бъдат подминати.
     Не искам да омаловажавам играта на останалите актьори. Зная, че Чачо не участва в моноспектакъл, но без него сериалът едва ли ще въздейства по този начин.
     Чачо придава особен чар на героя си. Играе като звяр, изпълва екрана с професионализъм и магнетизъм. Може го, прави го! Уникален е!

Цитат
Soy Monona chapez

#CagatayUlusoy ..Проблемът ми е, че винаги ще си ми слабост, буквално... дори и да не си до мен... цял живот очите ми ще блестят, когато те видя
😍😍😘😘

Усмихнат и безгрижен съботен ден ви пожелавам!

# 414
Привет! Hug Изгледах епизода с автоматичен превод на руски, който е ужасен и не може да се каже, че разбрах нещо ново. Но разбрах едно. Давут и Фикрие са били влюбени , но преди той да се ожени за Фатма, която майка му е избрала. Дали са се срещали след това не се знае и по какъв повод не се знае. Та за моята луда мисъл. Възможно ли е Фикрие да има дете от Давут и дали това дете дали не е Айдан? Това би обяснило невъзможната им любов с Дахан. Не ме слушайте, фантазирам си, защото симпатизирам и на двете, Айдан и Лейла. Та това би било добро решение на дилемата и всички ще са доволни. Joy Heart

# 415
Привет! Hug Изгледах епизода с автоматичен превод на руски, който е ужасен и не може да се каже, че разбрах нещо ново. Но разбрах едно. Давут и Фикрие са били влюбени , но преди той да се ожени за Фатма, която майка му е избрала. Дали са се срещали след това не се знае и по какъв повод не се знае. Та за моята луда мисъл. Възможно ли е Фикрие да има дете от Давут и дали това дете дали не е Айдан? Това би обяснило невъзможната им любов с Дахан. Не ме слушайте, фантазирам си, защото симпатизирам и на двете, Айдан и Лейла. Та това би било добро решение на дилемата и всички ще са доволни. Joy Heart
     Пипи, ти ме накара сериозно да се замисля. Като наблюдавам арогантното поведение на Оя и безпардонното ѝ отношение към Айдан съм склонна да реша, че Айдан не е родна дъщеря на Оя. Нито една майка не би си позволила да използва детето си за разменна монета и да го унижава по този начин. Но снощи с поведението си Айдан ми заприлича на Оя. Скандалът в дюнерджийницата, желанието да доминира над Лейля, опитите да злепостави и накаже Дахан, демонстрирайки независимостта си, острият ѝ език я принизиха до махленска клюкарка, каквато е и майката.
     У Айдан има нещо сбъркано и непоправимо. Дори и Дахан не можа да повярва, че пред него стои момичето, което обича. Гледаше изумен, дори отвратен от думите на Айдан. Доброто възпитание му попречи да ѝ зашлеви една плесница, защото точно това заслужаваше в момента тази лепка.
     Сюмейето много преигра в тази сцена и това доведе до олекване на образа на героинята ѝ. Престарава се в желанието да придаде автентичност на образа, затова се получи тази гротеска на влюбена жена.
     Чакам с нетърпение някакъв превод, за да мога по-обстойно да коментирам видяното.

# 416
За рейта не се шашкайте .. На всички сериали в Петък  има спад заради празника и футболният мач.  Играл е любимият турски  отбор на  Чачи - Галатасарай. Ако имаше възможност щеше да ги подкрепи но е на снимачната площадка нон- стоп, като най главният герой и си върши работата страхотно и професионално . Няма слаба игра и моменти . Нормално е  да има и недоволство.. аз съм на обратното мнение и не защото ми е слабост!

тук също сме напред Hands Clap

Социални рейтинги , измервания , обсъждания ..

Финала на снощната серия е добър и Гаддара нищо не отговори на въпроса ''Кой си ти'' ? само се обърна с жесток поглед и осанка . Само колко е ловък и как от замах им взе пистолетите на онези ... Уур е страхотен и добре учи колегите . Чаатай умее и с лекота играе екшън .  Невероятен е и с тази харизма и секси визияяяяя и красота .
Мъж, като скала и планина.  Възмажа , разви се и израстна пред очите ни в кариерарата . Верните фенове му се отплащат с търпение , любов и подкрепа .Heart

феновете са полудели гледат повече красотата и не могат да се концентрират .. И аз съм така с тази лудооооост...

Цитат
Maşallah колко е хубав 😍изпълва сериала сам!!! Удоволствие е да те видим всеки петък, радваш ни не само с таланта си, но и с красотата си 🥵aşkım 🫠

Цитат
Cagatay Ulusoy ..Проблемът ми е, че винаги ще си ми слабост, буквално... дори и да не си до мен... цял живот очите ми ще блестят, когато те видя 😍😍😘😘

https://twitter.com/nowtvturkiye/status/1766203694696001753
може ли гифчета от финала .. кеф и наслада  е като супергерой и екшън адреналин:sleeping: ... Nature BoomMisc GunMisc Gun

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 15:38 от femmi2

# 417
Сега гледам с руска озвучка и ще коментирам паралелно, щото после забравям някои моменти. Първо не спирам да се хиля, на комичните моменти, много са сладки. Как само Дахан се справи с първите нападатели без Лейла да разбере нищо и се направи на пребит! Joy После текстовото съобщение към Екбер на челото бияча "Виж старче, унищожих нотбука, остави на мира момичето!" Joy  Енвер също го видя, споразумя се с баща си да водят война, но без да закачат жени и деца. Дахан се опитва да разбере нещо от Лейла, попита я дали баща и и е поверил нещо, флашка, нотбук? Тя твърди, че баща и се е занимавал с ландшафтен дизайн на градини. Странно, в чия ли градина е скрита информацията, която всички търсят? Не мога да повярвам на себе си, че може да се наслаждавам на бойни сцени. Уур е невероятен в майсторството си.  Енвер също търси информацията от Лейла, надявайки се с това да вкара Екбер в затвора, защото преди години незаконно са му присадили бъбрек. Курт изобщо яде ли нещо друго освен солети? Joy Ох и Месут и Рюзгяр са страхотни зевзеци! Joy Още веднъж, страхотен епизод. Да видим нататък?

# 418

Феми, всеки има право да коментира сериала и актьорите както си иска и както ги чувства. Хора всякакви, предпочитания и отношение към отделните актьори - различни. Но най-интересното - за Чачо като Дахан всички са обединени около едно - ПЕРФЕКТЕН!
     Статистиката не ме интересува, водя се и споделям моето виждане, което съвсем нормално не се покрива с мнението на други.
    Чачо се завърна с гръм и трясък на малкия екран. Отново избра роля, различна от всичко, което ни е показал до момента. Сложен и противоречив характер е Дахан. Малко актьори биха рискували да влязат в този образ. Но Чачо го направи със замах и лекота.
     Закова ни с играта си! Успява с всяка фибра от тялото си, с действия, изражение, глас да предаде вътрешната борба, напрежението и гнева, радостта и разочарованието, които изпитва героят му. Думи на него не му трябват - говори цялото му тяло. Всяка мимика, жест, вибрация е наситена със съдържание.
    Аз харесвам сериала. Допадна ми и сценарият. Hürer Ebeoğlu много стегнато успява да развие историята и да надгражда образите на героите, без да се отклонява в излишни словоизлияния или непремерени действия.
    Аплодирам умението да ни накара да очакваме неочакваното.
    Наистина желанието да включат историята на таксиметровия шофьор малко забави и обърка плановете на сценариста. Но социалната насоченост на сериала беше оценена високо.
    Феми, ето ги и гифките от последната сцена:

Пипи, извинявай, сега видях че си писала. В следващия си пост ще споделя и моето мнение. Ще чакам и следващите ти коментари.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 14:48 от Emiliya

# 419
Емка, редувам , нямам вече какво да кажа. Съгласна съм с теб за ролята на Чачко, като Дахан. Най сериозният и сложен образ.  Така е, невероятно играе с очи, тяло, мимики, дори и с маратонката. Докато всички останали са заети със своите проблеми, той се е заел да спаси света от злото. И от там му се натрупват и допълнителни мисии.

Общи условия

Активация на акаунт