ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 8

• 18 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 420

Феми, всеки има право да коментира сериала и актьорите както си иска и както ги чувства. Хора всякакви, предпочитания и отношение към отделните актьори - различни. Но най-интересното - за Чачо като Дахан всички са обединени около едно - ПЕРФЕКТЕН!
     Статистиката не ме интересува, водя се и споделям моето виждане, което съвсем нормално не се покрива с мнението на други.
    Чачо се завърна с гръм и трясък на малкия екран. Отново избра роля, различна от всичко, което ни е показал до момента. Сложен и противоречив характер е Дахан. Малко актьори биха рискували да влязат в този образ. Но Чачо го направи със замах и лекота.
     Закова ни с играта си! Успява с всяка фибра от тялото си, с действия, изражение, глас да предаде вътрешната борба, напрежението и гнева, радостта и разочарованието, които изпитва героят му. Думи на него не му трябват - говори цялото му тяло. Всяка мимика, жест, вибрация е наситена със съдържание.
    Аз харесвам сериала. Допадна ми и сценарият. Hürer Ebeoğlu много стегнато успява да развие историята и да надгражда образите на героите, без да се отклонява в излишни словоизлияния или непремерени действия.
    Аплодирам умението да ни накара да очакваме неочакваното.
    Наистина желанието да включат историята на таксиметровия шофьор малко забави и обърка плановете на сценариста. Но социалната насоченост на сериала беше оценена високо.
    Феми, ето ги и гифките от последната сцена:

Пипи, извинявай, сега видях че си писала. В следващия си пост ще споделя и моето мнение. Ще чакам и следващите ти коментари.

Абсолютно ! Точно това имам предвид. Всеки има право на мнение и виждане , хората сме различни. Има много сериали, които издишат сценарно и се повтарят  и като се разточват с много сезони .   ''Шербета'' засега е по добре и там чета коментари че издиша вече.
 Чаатай Улусой с по добър проект не би могъл да се завърне на турският екран и няма да приеме нещо лигаво или необмислено.  Ай Япъм, като екип и продуценска компания са престижни и са най добрите в екшън жанра и са го доказали . Темпото  на работа е различно от платформите . Виждаме от любителските кадри,  че е в настроение усмихнат и енергичен и здрав и това е най важното и че всяка седмица се наслаждаваме и ни е пред очите. Като свърши сериала ще се покрие отново и усамоти сам със себе си  и иди та разбери нерде е . Така че сме благодартни, че се  нави да се завърне и ни радва . След това има планове за още проекти и зад камера също го влече .  Пожелавам си да  заснеме и направят нещо музикантско с близкият аркадаш ей така за удоволствие.  

Да се върна към разсъжденията ...
Той иска и се стреми към сериозно задълбочени роли и образи . Дахан е точно такъв  и Чачо се справя ПЕРФЕКТНО  и преживявава това вътрешно и се изтощава .  Заслужава и оправдава отвякъде големият хонорар най скъпо платеният турски актьор.  Сценариста добре и старателно  изгражда образа и характера му  , но трябва да ''пипне'' и останалите герой .  Онур Сайлак разбрахме че е контузен с крака и се възстановява и затова в началото имаше малко екранно време и е статичен . Сега започнаха да  му отпускат повече присъствие . Образа ли му е такъв спокоен и статичен да не разгръща  това на което е способен или е заради контузията ? В ''Гаддар'' има от всичко и хумор и екшън и инриги и загадъчност и любов .  ''Чукур'' няма да е и няма как да бъде . Мрънкат за Сюмие,  като екранна партньорка , но вече свикват и я предпочитат пред Бусе Мерал .  Като се разплете това с баща й  и ще си тръгне от сериала . Още една , две седмици така мисля ...  

Благодаря за гифките Flowers Bouquet  
 Видео от Официалният канал на сериала

''Кой си ти'' ??

Пипи , Hug значи лекаря я е заблуждавал за работата му и Лейля ще е шокирана от истината .  
Курт с тези солети ме убива и на тържеството рупа същото... дали ще го научат нещо друго да яде освен това. Дахан прояде солети с това не може да го нахраниш Joy

Епизода е наличен само си включете автоматичните субтитри .  
https://turkrutv.net/besposhchadnyy-8-seriya.html#ultradox  

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 21:48 от femmi2

# 421

И с руска озвучка:
Епизода е наличен само си включете автоматичните субтитри. 
https://turkrutv.net/besposhchadnyy-8-seriya.html#ultradox 
Сега гледам с руска озвучка и ще коментирам паралелно, щото после забравям някои моменти. Първо не спирам да се хиля, на комичните моменти, много са сладки. Как само Дахан се справи с първите нападатели без Лейла да разбере нищо и се направи на пребит! Joy После текстовото съобщение към Екбер на челото бияча "Виж старче, унищожих нотбука, остави на мира момичето!" Joy  Енвер също го видя, споразумя се с баща си да водят война, но без да закачат жени и деца. Дахан се опитва да разбере нещо от Лейла, попита я дали баща и и е поверил нещо, флашка, нотбук? Тя твърди, че баща и се е занимавал с ландшафтен дизайн на градини. Странно, в чия ли градина е скрита информацията, която всички търсят? Не мога да повярвам на себе си, че може да се наслаждавам на бойни сцени. Уур е невероятен в майсторството си.  Енвер също търси информацията от Лейла, надявайки се с това да вкара Екбер в затвора, защото преди години незаконно са му присадили бъбрек. Курт изобщо яде ли нещо друго освен солети? Joy Ох и Месут и Рюзгяр са страхотни зевзеци! Joy Още веднъж, страхотен епизод. Да видим нататък?
     Пипи, така увлекателно разказваш, че ме "запали" да зарежа всичко и да приседна над епизода. Оказва се, че аз съм пропуснала забавните моменти.
     Напълно съм съгласна с теб за Уур и умението му да подготвя, режисира и участва в бойните сцени. А Месут и Рьзгяр внасят невероятна свежест в сериала. Наистина са страхотни зевзеци!

# 422
Слагам клипчета и отивам да изгледам епизода отново .Heart Eyes

това е разкошноооооо SobSobBroken HeartHeart DecorationNature FireNature FireGreen HeartGreen Heart как ми липсват. Носталгия и Копнеж . Хазалка ми напълни душата в романтик филма от където са кадрите от клипчето .  
Чачо е феноменален, като Пеями. Сериала не ми хареса особено не си падам по психо драми на аман психоложката и да не говоря за Шифа... и отворения финал , който както иска да го до разбира и тълкува .  

от Али Ав от галата на Терзи . Скромността и усмивката красят човека . Класа , поведение , стил . Знае как да се държи пред репортери и ги затапва Joy

за сефте попадам клипче с АйдаХ и ми хареса Two Hearts
https://www.youtube.com/watch?v=vhH8ASOdBow

От Румънката Габи - Но Мърси  ''Без милост''

Творчество на Гаддар . Кефят се хората на този образ и сериал . Прически си прават, като Дахан и сутчъри се продават с надписи и по улиците на Истанбул е емблемата на Гаддар .

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 21:11 от femmi2

# 423
за сефте попадам клипче с АйдаХ и ми хареса Two Hearts

И на мене ми хареса това видео. Много добре са подбрани кадрите, песента също не е лоша.
Започнах да гледам епизод 8 с превод, но ме извикаха на кафе, та ще го довърша по-късно и с удоволствие ще продължа да коментирам.
     За разтоварване една статия за "Gaddar".

За екшън сцените на "Gaddar" се говори много!

В новия епизод на сериала на Ay Yapım „Gaddar“, който се излъчва по екраните на NOW  TV в петък вечер, забавните сцени от сватбата на Yağmur и Enver бяха високо оценени, а Leyla се сблъска с истинското лице на Dağhan за първи път.

03.09.2024 г. 14:54 ч
Gaddar, събрал  в главните роли  Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоган, Онур Сайлак ,  Алпер Чанкая  и  Ердал Йозягджълар, снощи се срещна с публиката с 8-ми епизод. В епизода, в който Дахан се сблъсква с факта, че е убил бащата на Лейля, той взема Лейля под своя защита след всичко, което се случи.
 Докато Енвер беше подготвил незабравима сватба за Ямур, Екбер се опита по всякакъв начин да им попречи да се оженят. Във финала сцената, в която Лейля среща Дахан с истинското му лице, остави своя отпечатък върху епизода. Сериалът, за който се говори широко в социалните медии, остана на дневен ред през цялата нощ с хаштагове #Gaddar и #Dağhan.
В 8-ия епизод на „Gaddar“, който беше излъчен снощи, Дахан се изправя пред факта, че е убил бащата на Лейля и трябва да я защитава от мъжете, които я преследват във връзка със записи на мръсните дела на баща й.
Yağmur се съвзема от травмата, която преживя, след като научи, че Енвер е убил майка си. Енвер бързо започна подготовката за сватбата, за да създаде собствено семейство, въпреки баща си. Междувременно Фатма казва на Ямур и Рюзгяр, че Давут й изневерява с Фикрие и вкъщи настава хаос, а Давут напуска къщата.
Ekber подозира Мениджъра, че е спасил Yağmur от убиеца, който нае.  Той му казва, че иска да вземе компютъра на бащата на Leyla. След като Дахан защити Лейля от хората му и му изпрати съобщение, Екбер се срещна с Мениджъра и тайно го заплаши. Слухът "Gaddar", разпространяващ се навсякъде, привлече вниманието на полицията. Gürkan започна да се съмнява дали има връзка между него и Dağhan.
Айдан видя Дахан и Лейля заедно, потърси отговорност от Дахан и даде да се разбере на Лейля, че ревнува. Междувременно подготовката за сватбата продължаваше у дома и Енвер положи големи усилия цялото му семейство да дойде на сватбата за Ямур.
Забавните сцени от сватбата, заедно с моментите, в които Енвер взе Ямур от дома ѝ като негова булка, оставиха своя отпечатък върху епизода, щастливите моменти завършиха с това, че Екбер провали сватбата. Екбар опитваше всички възможни начини да предотврати брака и нареди Енвер да бъде арестуван.
В забележителния финал на епизода, Dağhan трябваше да покаже лицето си на Gaddar, за да защити Leyla и повали мъжете, които се опитаха да отвлекат Leyla, един по един. Лейла, която беше много изненадана, докато беше свидетел на тези моменти, попита Дахан: "Кой си ти?".
Какво ще се случи между Leyla и Dağhan в новия епизод вече предизвиква любопитство.
Източник: .gecce.com.tr

# 424

Още сексапил и харизма .. Като обсесия и наркотик е тоя човек !

Екшъна от тържеството имаме ли го ? Месут се бие с въздуха иска да е като Гаддара ама Йок ! Хем е сладур и е чаровен , хем е смешен JoyHands Punch Hands PunchДахан го издърпа от дансинга. Двамата с Енвер натупаха гардовете на Екбер и той се ядоса че не могат да се защитят , така им се падаааа
https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1766207017411072233

колежката Афра в реклама на ДеФакто. Готина реклама . Като бях в Турция влезнах в магазина на на ДеФакто мерих дрехи  не ми лепнаха и не се харесах . Също видях и Колинс Джинса, където Чачи ги рекламираше направо изтръпнах.. на Мавито видях също .  

Новият партньор на Хазал Кая за дигиталният проект от 10 епизода ще е Чаалар Ертагул .
Нещо не ми допада ... има едно особено чувство за хумор и външно не е мой тип. Като актьор не съм го гледала много . Дано им се получи партньорството и химията . Ще ми е любопитно да видя това .
Пипиии , Flowers Rose какво ще кажеш за избора ?

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 21:25 от femmi2

# 425

Пипиии , Flowers Rose какво ще кажеш за избора ?[/center]
Какъв избор?

# 426

Какъв избор?

За избора на партньор на Хазалка от предния ми пост . В соц. мрежите се радват

# 427

Какъв избор?

За избора на партньор на Хазалка от предния ми пост . В соц. мрежите се радват
Аха, не бях сигурна, затова попитах. Ами не е лош избора. Чаалар не ми е от супер любимците, но е добър актьор и симпатяга. Хазал може да се сработи с всеки. Heart

# 428
При мен епизода с автоматичен превод не тръгва, друг им ли със същия проблем? :/

# 429
При мен епизода с автоматичен превод не тръгва, друг им ли със същия проблем? :/
    Гети, при мен тръгва много добре. Само трябва да поизчакаш малко да се зареди. Пускам ти линка, от който аз гледам.

# 430
Добър вечер! Току-що изгледах епизода . Беше страхотен ! Така не съм се смяла отдавна .  Аз се забавлявах доста . Наблегнали са на комедията в този епизод . Не знам защо рейтингът е паднал ,при Чапкъните също е така . Може би ,заради празника, хората са празнували 🤷🏻 Надявам се да е заради това . Ако не ,значи комшиите са зле. Както казах аз много харесвам или по-скоро харесвах "Златно момче" ,следя го редовно по бг телевизията също така следя развитието частично и в следващите серии. Ами не ми се гледа . Сбъркано ,натоварващо ,изнервящо ... Феновете на сериала доста се шегуват ,че или са си разрушили психиката или са я закалили . И редовно всички уж нямало да го гледат повече 😀И на мен вече ми става тежко за гледане. При нас за сега ми харесва . Само Дахан да спре да бъде толкова груб с Айдан . Разбраха се ,разказаха си ,а той продължава .
Аз съм доволна. Радвам се ,че в чужбина го оценяват . В българските групи ,както казах събира най-много харесвания и редовно питат за епизоди и преводи.

# 431
Здравейте, дами!

Неделя е... ден за разпускане, почивка и любими забавления. Настроението е на макс след поредния приятен и пълен с хумор, изненади и екшън епизод 8 на "Gaddar" .
     Сценаристът сякаш се беше съобразил с празника, та ни подари един ненатоварващ епизод. Имахме нужда от това след изпълнените с динамика и напрежение сцени, които ни държаха в напрежение.
     Много добра хрумка! Насочи вниманието ни към едно средностатистическо турско семейство и показа реалната действителност без маска и грим. Шарен свят и цветни и запомнящи се образи.
     Ежедневие... с крамолите, подозренията, недоверието, ревността и радостта. Сватбата, която беше обединителното звено и можеше да сплоти разпадащото се семейство и да даде шанс на двама влюбени да заживеят щастливо.
     Харесах епизода!
     Диди, съгласна съм с всичко, което си написала. Интересна ми беше съпоставката с другия сериал, който дават в петък и съм доволна, че "Gaddar" се отличава от останалите бози.
Добър вечер! Току-що изгледах епизода . Беше страхотен ! Така не съм се смяла отдавна .  Аз се забавлявах доста . Наблегнали са на комедията в този епизод .
Скрит текст:
Не знам защо рейтингът е паднал ,при Чапкъните също е така . Може би ,заради празника, хората са празнували 🤷🏻 Надявам се да е заради това . Ако не ,значи комшиите са зле. Както казах аз много харесвам или по-скоро харесвах "Златно момче" ,следя го редовно по бг телевизията също така следя развитието частично и в следващите серии. Ами не ми се гледа . Сбъркано ,натоварващо ,изнервящо ... Феновете на сериала доста се шегуват ,че или са си разрушили психиката или са я закалили . И редовно всички уж нямало да го гледат повече 😀И на мен вече ми става тежко за гледане.
При нас за сега ми харесва . Само Дахан да спре да бъде толкова груб с Айдан . Разбраха се ,разказаха си ,а той продължава .
Аз съм доволна. Радвам се ,че в чужбина го оценяват . В българските групи ,както казах събира най-много харесвания и редовно питат за епизоди и преводи.

Охх, не изневеряват на традицията сценаристите не може да има турска сватба без бой и гърмежи.

Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!
Прекрасен ден ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:09 от Emiliya

# 432
Добро утро ,момичета! HugHug
Вчера изгледах епизода...в петък вечер така се бях замотала ,че забравих ,че има серии...С автоматичен превод обаче хич не ми хареса....много думи,а пък смисъла друг,а не този ,който очакваш... Днес ще видя дали са го пуснали със субки/руски/.
Иначе...както не се и съмнявам, страхотен Дахан....голям супермен,поваля ги за раз...мигваш и хоп...всичко на земята.... Open MouthJoyJoyJoyJoyJoy
Чудя се какво ли се е случило и какво ще се случи и излезне м/у Давут и Фикрие?Давут ще излезне много скрита лимонка....хазартна личност ,че на всичкото отгоре и любовчия,ако все пак са имали връзка с Ф,след като се е оженил за Фатма....
Братчето на Дахан ...хм...много бързо се прикрепи към зетя.... май обича по лесното ...не му се работи тежка работа.
Лейля...аз я харесвам ...много...нежно и невинно момиче... и съм сигурна ,че не знае за действията на баща си... Какъв печален и виновен поглед само извади,кога разказваше на Месут, как заради нея я били Дахан....а той пък направо онемяяяя...паднах от смях....Дахан едва успя да му затвори устата... JoyJoyJoy
Айдан...хм...тя пък за каква се мисли...Дахан да не е нейна собственост... доста преигра в кафенето...какво и беше виновна Лейля,че си изля злобата...и... ами тя много ясно потвърди това ,за което уж Дахан го правил...да ревнува...не ми хареса...хич...
Майка и пък...от бранша....намери си чичко паричко...дали ще я огрее ,обаче?
Полицая ...голяма симпатяга ,обаче... от злоба ще се пръсне...
Фатма...пропуснах...много наранена...как ли ще действа по нататък ,още повече ,че и Дахан ще научи за баща си и Фикрае.../ако въобще м/у тях е имало нещо, след брака на Давут/
И,накрая за другия супермен....Енвер...колко щастливи и влюбени са само с Ягмур...и страхотен боен екип с Дахан....умрях от смях ,като извади камата за разрязване на тортата... JoyJoyJoy Въобще, тази серийка беше много веселка...
И...края ужасен...тоз грозник ...дърт козел, няма ли кой да го гръмне?Явно още дълго ще ни нерви... И нещо друго...той се опита да заплаши и Мениджъра... и доколкото разбрах ,над тях има някой друг...но ,кой???

Малко разхвърляно стана...сори... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyHugHug

ООООО...пропуснах...един пустинен привет от мойто момче ...от Катар... Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:15 от Svet_sz

# 433
Привет момичета! Heart Ali Av твори ли твори.

# 434

Пипи, Свет,   благодаря ви за ведрото настроение, което внасяте в темата. Коментарите ви напълно се покриват с моето усещане и оценка за сериала.
     Нощес догледах епизода, а днес непрекъснато се усмихвам, като се сетя за отделни реплики, с които беше изпъстрено съдържанието.
     Браво на сценариста! Умело балансира между хумор и драматизъм!

Общи условия

Активация на акаунт