Феми,

Статистиката не ме интересува, водя се и споделям моето виждане, което съвсем нормално не се покрива с мнението на други.
Чачо се завърна с гръм и трясък на малкия екран. Отново избра роля, различна от всичко, което ни е показал до момента. Сложен и противоречив характер е Дахан. Малко актьори биха рискували да влязат в този образ. Но Чачо го направи със замах и лекота.

Закова ни с играта си! Успява с всяка фибра от тялото си, с действия, изражение, глас да предаде вътрешната борба, напрежението и гнева, радостта и разочарованието, които изпитва героят му. Думи на него не му трябват - говори цялото му тяло. Всяка мимика, жест, вибрация е наситена със съдържание.
Аз харесвам сериала. Допадна ми и сценарият. Hürer Ebeoğlu много стегнато успява да развие историята и да надгражда образите на героите, без да се отклонява в излишни словоизлияния или непремерени действия.
Аплодирам умението да ни накара да очакваме неочакваното.
Наистина желанието да включат историята на таксиметровия шофьор малко забави и обърка плановете на сценариста. Но социалната насоченост на сериала беше оценена високо.
Феми, ето ги и гифките от последната сцена:

Пипи, извинявай, сега видях че си писала. В следващия си пост ще споделя и моето мнение. Ще чакам и следващите ти коментари.

Абсолютно ! Точно това имам предвид. Всеки има право на мнение и виждане , хората сме различни. Има много сериали, които издишат сценарно и се повтарят и като се разточват с много сезони . ''Шербета'' засега е по добре и там чета коментари че издиша вече.
Чаатай Улусой с по добър проект не би могъл да се завърне на турският екран и няма да приеме нещо лигаво или необмислено. Ай Япъм, като екип и продуценска компания са престижни и са най добрите в екшън жанра и са го доказали . Темпото на работа е различно от платформите . Виждаме от любителските кадри, че е в настроение усмихнат и енергичен и здрав и това е най важното и че всяка седмица се наслаждаваме и ни е пред очите. Като свърши сериала ще се покрие отново и усамоти сам със себе си и иди та разбери нерде е . Така че сме благодартни, че се нави да се завърне и ни радва . След това има планове за още проекти и зад камера също го влече . Пожелавам си да заснеме и направят нещо музикантско с близкият аркадаш ей така за удоволствие.
Да се върна към разсъжденията ...
Той иска и се стреми към сериозно задълбочени роли и образи . Дахан е точно такъв и Чачо се справя ПЕРФЕКТНО и преживявава това вътрешно и се изтощава . Заслужава и оправдава отвякъде големият хонорар най скъпо платеният турски актьор. Сценариста добре и старателно изгражда образа и характера му , но трябва да ''пипне'' и останалите герой . Онур Сайлак разбрахме че е контузен с крака и се възстановява и затова в началото имаше малко екранно време и е статичен . Сега започнаха да му отпускат повече присъствие . Образа ли му е такъв спокоен и статичен да не разгръща това на което е способен или е заради контузията ? В ''Гаддар'' има от всичко и хумор и екшън и инриги и загадъчност и любов . ''Чукур'' няма да е и няма как да бъде . Мрънкат за Сюмие, като екранна партньорка , но вече свикват и я предпочитат пред Бусе Мерал . Като се разплете това с баща й и ще си тръгне от сериала . Още една , две седмици така мисля ...
Благодаря за гифките

Видео от Официалният канал на сериала
''Кой си ти'' ??
Пипи ,

Курт с тези солети ме убива и на тържеството рупа същото... дали ще го научат нещо друго да яде освен това. Дахан прояде солети с това не може да го нахраниш

Епизода е наличен само си включете автоматичните субтитри .
https://turkrutv.net/besposhchadnyy-8-seriya.html#ultradox