Абитуриентски страсти 2024

• 125 256
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря!
Само размера или и горната част на визията? Аз съм XS/S - не съм екзотичен номер. Просто на swing само на 1 рокля, която ми допадна има 34ти р-р.
Не е като да има голям избор. Всичко е бюстиета и по-разголена горна част. Следя и Christine fashion - много хубави модели и цветове и абсолютно еднообразие като визия. Не съм на 18г и затова не искам подобен тип рокля.
Ще видя сега в бест сикрет Simple Smile
Днес бях в Mohito и имаше много подобни рокля, но в друг цвят. Може да провериш и там

# 91
Да споделя и аз.
Младежа се насочи към други цветове и бордото отпадна.
Първо хареса едно по светло синьо в Lazarini (горещо препоръчвам магазина им в мол Парадайс. Обслужването е много добро и внимателно. Платовете са им също качествени. Има разнообразие. Правят и отстъпка за цялостна визия. Веднага поръчаха нашия размер панталон и риза и без да ангажират клиента да плаща отиваш и мериш, когато дойдат.). След това мерихме и в Теодор един тъмно син с лъскави ревери, но се отказахме от него.
В крайна смета в друг магазин на Теодор (също с много добро обслужване) взехме цялостно "обзавеждане", цвят - кралско синьо. На мен ми е малко странен цвят, но той си се харесва. Ще бъде с бели гуменки, просто с обувки не му седеше добре.
За риза, гуменки и колан се върнахме в Lazarini - тъй като еднствено там имаше риза със скрити копчета.
За мен това беше най-трудната част и се радвам, че успяхме без много мотаене.
В Desizo Monni / Monni не харесахме нищо, много малък избор и платовете не са им качествени. В Ролман след 15 март идва новата колекция.

# 92
Много се изморих,  но абитуриента е облечен. Костюмът е костюм не сглобен от панталон и сако. Опитахме и този вариант,  но модела на панталона не ми допадна.  Видях, че отзад стой с провиснало дъно, като се вдигне става къс. И напътствията, че той ще го носи отпаднаха като ММ го видя пак с костюма и видя разликите. Въпросният панталон го взехме и ще го комбинира с риза за деня на 24 май. Ако е хладно ще е с жилетка.  Но първо панталона ще го стесня в кръста. И сега се облече и осъзна, че костюма е свеж и младежки.
И ММ се сдоби с риза и сако, че началото на май сме сватбари. Аз тоалети имам много.
A откъде пазарувахте?

# 93
Гиги, супер! А защо  риза със скрито закопчаване?
От всички обиколки и на мен ми допаднаха най- много ризите на Теодор и Лазарини.  
Да видим кога  ще е  *удобно* за набора да пробваме и купим риза и да приключваме вече с това приключение Rolling Eyes
Само този елемент ни остана. Уж на тъмно синият ни костюм всичко отива, но се оказа доста трудно с избора.

# 94
Щастлива мама, понеже ще е с папионка и със скрити копчета е по-елегантно. Ако беше с вратовръзка нямаше да е от значение.
Младежа искаше да е с елек и папионка.
И наистина с момче е много изтощително. Големи преговори бяха за 2ро ходене. За гуменките, ризата и колана въобще не дойде. Добре че всичко беше по мярка.

# 95
Много се изморих,  но абитуриента е облечен. Костюмът е костюм не сглобен от панталон и сако. Опитахме и този вариант,  но модела на панталона не ми допадна.  Видях, че отзад стой с провиснало дъно, като се вдигне става къс. И напътствията, че той ще го носи отпаднаха като ММ го видя пак с костюма и видя разликите. Въпросният панталон го взехме и ще го комбинира с риза за деня на 24 май. Ако е хладно ще е с жилетка.  Но първо панталона ще го стесня в кръста. И сега се облече и осъзна, че костюма е свеж и младежки.
И ММ се сдоби с риза и сако, че началото на май сме сватбари. Аз тоалети имам много.
A откъде пазарувахте?
Изцяло от "Теодор " в Гранд мол Варна.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 18:58 от Димис

# 96
Щастлива мама, понеже ще е с папионка и със скрити копчета е по-елегантно. Ако беше с вратовръзка нямаше да е от значение.
Младежа искаше да е с елек и папионка.
И наистина с момче е много изтощително. Големи преговори бяха за 2ро ходене. За гуменките, ризата и колана въобще не дойде. Добре че всичко беше по мярка.
Говори ми, говори Joy
Едва ли не час си записах, като ходихме да пробва костюм. Хубаво че кецовете и колана ги поръчах онлайн. Сега остава риза и папионка/ вратовръзка, каквото реши и хареса.

# 97
Браво на всички, които приключиха с обличането на младежите.
Ние в събота ще ходим на Одрин, надявам се да купим всичко.

# 98
  • София
Гиги, супер! А защо  риза със скрито закопчаване?
Щастлива мама, понеже ще е с папионка и със скрити копчета е по-елегантно....
Сега се притесних....
Мислите ли че като се виждат копчетата не е ОК.
На мен и на сина ми ни хареса....

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 08:59 от bubanka

# 99
Моят син също е с папионка и копчетата на ризата се виждат. Хич и не бях се замислила за скрити копчета.  ММ и той не носи ризи и костюми и на колегите не съм забелязала тази особеност.  Аз даже се изненадах, че сина иска въобще папионка.

# 100
Тук по- скоро са в повече копчетата на ризата, защото на елека и сакото има достатъчно. От друга страна не са бели, т.е. направени са, за да са видими- акцент.

# 101
И аз харесвам контрастните копчета, особено на бяла риза. Създава едно леко намигване/ закачка към скучната риза. Ако разбира се това е търсения ефект.

# 102
vnd, на мен ми харесва - ретро шик.

# 103
Сега се притесних....
Мислите ли че като се виждат копчетата не е ОК.
На мен и на сина ми ни хареса....
Няма от какво. Вашите копчета са като красиви орнаменти и са много добре съчетани с копчетата на елека и сакото.
На нас ни хареса повече да е със скрити.
Между другото сакото ви и въобще целият десен и комбинация са страхотни. Много ми харесва:blush:

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 08:59 от bubanka

# 104
Vnd, на мен също ми харесва съчетанието и кочетата седят добре. Разчупили сте стандартите с това интересно и артистично сако. Браво за избора!

Общи условия

Активация на акаунт