Абитуриентски страсти 2024

• 125 119
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 915
Ау, със синята по тялото е топ момичето! 🩵

# 916
С тези фигури всичко могат да си позволят момичетата на Aila. Синята по тялото ми хареса и на мен много.

# 917
  • София
Благодаря много на всички.
Тя обаче не се хареса с роклята по нея, така че си остава на първоначалната идея за широка надолу рокля.
П.П колко време след публикация можеше да се редактира? Тоест докога мога да изтрия снимките, защото ще си имам проблеми с девойките Simple Smile

# 918
Прекрасни момичета! Heart

# 919
Благодаря много на всички.
Тя обаче не се хареса с роклята по нея, така че си остава на първоначалната идея за широка надолу рокля.
П.П колко време след публикация можеше да се редактира? Тоест докога мога да изтрия снимките, защото ще си имам проблеми с девойките Simple Smile
Мисля, че до 24 часа🙂

# 920
  • София
Не съм искала да нападам никого с коментара си- само споделих мнението си, което е, че ако една дреха или обувка не ти е удобна, а е просто красива само да стоиш с нея за снимки- за мен не е практично от гледна точка на това, че в ден като този трябва да се чувстваш свободно и да се забавляваш, да танцуваш, а не да ти стискат обувките, да те болят краката , да се спъваш в роклята и да не можеш да усетиш веселбата.
А ако тичаш да се преобличаш след бала, за мен означава, е дрехите и обувките не са ти удобни.
Пак казвам- не искам да обидя никого.

От роклите на близначките, на мен също зелената  ми харесва най- много- и като модел и като цвят, но важно е децата как го усещат...

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:56 от vnd

# 921
Със светлосинята рокля е като фея. Прекрасни момичета.

# 922
  • софия
Айла, красота *2! А и са умници.
Нека сами изберат роклята, в която се чувстват красиви.
Скрит текст:
Още ми е трудно да повярвам, че нашите бебета са големи хора 🤍

# 923
Прекрасни момичета, Aila!
Ти си изпълнила една от големите ми мечти - близначки . Винаги ми е много мило когато видя, прочета или се сетя❤

# 924
Близначките са разкошни! Вземайте каквото на тях им хареса - с тези фигури всичко им стои чудесно. Само светлосинята рокля нещо не ми хареса.

# 925
  • Варна
Точно в светлосинята много ми хареса. Колко различни възприятия, което отново потвърждава, че най-добре е както си се представят младежите, така да се спретнат.
Моята щерка има избрана рокля от английски бранд. Ще я поръчаме тези дни и силно се надявам да стои добре. Не сме обикаляли местните модни къщи, но цените които научавам са потресающи.

# 926
Моята щерка има избрана рокля от английски бранд. Ще я поръчаме тези дни и силно се надявам да стои добре. Не сме обикаляли местните модни къщи, но цените които научавам са потресающи.

Ние поръчахме предната година. Много малки корекции бяха нужни. Обувките също бяха от сайт. Оказаха се удобни. Въпрос на късмет, но и дозата поет риск се оправда с цената.

# 927
  • София
Aila, и аз съм за зелената, наистина много добре й пасва.

Който ще ходи до Солун, да знае, че магазините на Тсимиски и Егнатия са затворени в неделя и трябва да предвиди петък следобед и събота до към обяд обикаляне, че някои и в събота до 14 ч работят, други до 17 ч., имайте го предвид.

Също така трябва да се внимава с пробите на пиедесталчето, което предлагат в много от магазините за рокли, то е поне 25 см, а такива токове няма, та като се прекачите на обувки и визията става мааалко по-различна. Имам такъв опит с рокля тип русалка (когато кумувахме, си избрах рокля от магазина на Pronovias), която седеше много добре на пиедесталчето, но като я отрязаха по моя ръст (все пак 166 см, не съм толкова ниска) и остана твърде къса долната по-широка част, хем бях на 10 см ток, ето
Скрит текст:

# 928
  • Някъде там
Aila, прекрасни са с всички рокли.
И на мен ми е фаворит тази по тялото.
Леле какви мили спомени нахлуха като ги видях. Сякаш се върнах във времето преди 3 години  когато с моите близначки избирахме рокли.

# 929
Може ли линкове на чуждите сайтове, и ние следим няколко, никак не изглеждат зле нещата, но може нещо различно да открием

Общи условия

Активация на акаунт