Абитуриентски страсти 2024

• 126 325
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 105
  • Самоков
Да споделя и аз. Облякохме абитуриента почти от раз. Взехме всичко от един магазин - костюм с елек, обувки, риза, колан, папийонка, та даже и чорапите Grinning. Посетихме Асеновград и още в третия магазин, намерихме всичко необходимо. Желанието му беше цвета на костюма да е зелен, успяхме да открием подходящия. Магазинът беше само за мъжко облекло и дамите, които работят там абсолютни професионалисти. Много голямо облекчение за мен донесоха адекватните им предложения и консултации и това, че намерихме всичко. Изборът беше голям за всичко.  Показвам една "открадната" снимка, с лошо качество и без сакото Grinning

# 106
nelly_d, панталонът трябва да се скъси.

По въпроса с копчетата на предната снимка, за мен са прекалено много и риза със скрити копчета би стояла далеч по-елегантно.-

# 107
  • Самоков
Essentiall, да скъсиха го и ни го изпратиха с куриер.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 14:17 от nelly_d

# 108
  • София
Споделям мнението на Essentiall за копчетата. Не че се виждат, а са много и всичките са един вид като акцент. И всички по отделно са супер.
Но, също така споделям и мнението, че виждането за естетически красиво е нещо много индивидуално.  Та може и аз да греша.

# 109
На снимка е едно, на живо- друго. Така снимано, привличате погледа точно там.

# 110
  • София
Благодаря на всички за отговорите на въпроса ми за копчетата

# 111
Gigi, благодаря за споделеното. Много полезна информация. Моля те сподели кой е магазинът на Теодор. Нашият младеж изобщо не е сигурен какъв цвят точно иска - трябва да пробва повече неща и нещо да го “грабне”, със сигурност се е насочил обаче към строго елегантната визия с вратовръзка, елек, бутонели и официални обувки. Костюмът трябва да е 44 номер - с това най се  одобрява, и 46 му стои добре, но е леко по-свободен

# 112
Като чета момчешките майки, оставам с впечатлението, че господата са по-капризни от госпожиците. Да са живи и здрави и да изберат нещо, което след 1,2,3 години пак биха облекли.

# 113
  • София
Съгласна съм- мъжете са мнооого по капризни. Моето гадже за бала си преди много години търси точно определен сив цвят панталон, да е към зелено ама не да е зелено а сиво😤 и да отива на светло петролено зелено сако, ама то да е към синьо😡.А уж мъжете познавали само основните цветове.
Брат ми така беше побъркал нашите,че ден с него по магазините докара баща ми до лудост направо ....
Момичетата имат определена идея в главата си да не кажа голяма дума, но поне от 9 - ти клас. И ако не могат да я осъществят, тогава или избират нещо от раз( като мен)...или тогава полудяват.

# 114
Моите момчета приятели пък изобщо не ги интересува визията за бала 😅 един от тях даже ме пита "Ама то официално ли трябва да сме облечени?"...не ми звучеше шеговито ахаха
Явно си е до човека, надявам се всеки да намери това, с което най-много се харесва!

# 115
Gigi, благодаря за споделеното. Много полезна информация. Моля те сподели кой е магазинът на Теодор. Нашият младеж изобщо не е сигурен какъв цвят точно иска - трябва да пробва повече неща и нещо да го “грабне”, със сигурност се е насочил обаче към строго елегантната визия с вратовръзка, елек, бутонели и официални обувки. Костюмът трябва да е 44 номер - с това най се  одобрява, и 46 му стои добре, но е леко по-свободен
От мол Сердика се обзаведохме, но преди това мери в мол Парадайс. В последния обаче май не видяхме това, което имаше в Сердика.
При нас не е точно каприз, а изобщо не му се ходи, мисли и занимава с това приготовление и си мисля, че костюма го купихме, за да го оставим на мира. За гуменките и втората риза въобще не дойде. Вика "Какво е това ходене през ден по магазини! Вземете ми това което съм мерил!".

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 19:21 от Gigi

# 116
Облече се и моето момче в Одрин, хареса си тъмносин костюм, 300 лв. всичко, включително и боксерки😁, обувки, вратовръзка,  всичко. Направиха необходимите корекции в рамките на един час. Доволни сме от пазара. Една неофициална снимка, на нея е с чехли.

# 117
Супер е костюма! И благодаря за споделената информация.
Очаквах някой да каже как е в Одрин. Направо си е 1/3 от цената на това, което е тук в БГ.

# 118
Ние с комшите не бихме се справили с този алъш вериш и пазарлък, но и моето момче след пазара в мола ми каза: "Аз казах ли ти да отидем в Турция. " Тук много скъпо му се вижда. На всичко отгоре той е много слаб и висок саката съответно са му широки и къси, особено в ръкавите. А си има и рамене. Не очаквах, че масово се шие за ниски мъже.

# 119
Супер сте се справили, Мария!
Ама и твоето момче гледа с този тооолкова отегчен поглед" Взимай го и да си ходим!* .....и моят син така ме гледаше в магазина.
А относно цените и синът ми беше възмутен за такива неудобни дрехи, друго си е анцунга Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт