Абитуриентски страсти 2024

• 125 307
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 810
Искам да видя роклята на Вивиан, дори без лицето на абитуриентката.
Скрит текст:
Тази седмица предадох последните кадри от фотосесия на абитуриент, която беше комплимент от мен и в различен ден от самия бал (има-няма 3 месеца след това Stuck Out Tongue Winking Eye, но първо му бяха важни КС изпити, след това стана горещо и той не искаше, че се потял много и стана септември...). Можехме спокойно да обиколим набелязаните локации без да бързаме и поглеждаме часовника. Всички са доволни.
Силно препоръчвам фотосесия в ден различен от бала.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:49 от Лятo

# 811
  • София
.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 08:04 от etomira

# 812
Aaaa, помня тази чудесна рокля! И чаровницата, която я носи Wink

# 813
Прекрасна!
Семпла и много стилна!

# 814
За момчета-препоръчвам IVENTI, мисля че е пловдивска фирма. Много време оглеждах без младежа магазините на Андрюс и Теодор, но не можах да свържа неговата визия с конкретно облекло. Защо тръгнах сама, защото той никак не обича и поне да изключим определени магазини. В Търново много преди бала се спря на една витрина и спонтанно каза "Ето, това е", но беше затворено. И така, през април малко повече от месец преди бала пак бяхме в Търново и в магазина имаше огромен избор. За няма и 30 минути се облече младежът костюм, риза, вратовръзка и това беше първият магазин, в който въобще пробва нещо. Много добър продавач, взе му мерки, защото се нуждаеше от скъсяване и изпрати костюма след дни. Обувки също избра в съседен магазинци после се похвали, че от всички приятели само него не го боляли краката.

Пияни не е имало, а са много момчета.

За самата подготовка само може би съжалявам, че не предвидих фотограф. По много причини се случи така. Но не е останал без снимки, достатъчно добри, вкл и от самия бал има освен на флашка и фотокнига, също и на хартия-сам, с приятели на масата и с целия клас и класния-общата снимка е в нестандартен формат, така че се виждат добре абсолютно всички в пълен ръст, а не както е типично за общите снимки да има само глави да надничат.

Семейното парти беше на собствен терен в деня на бала, с доставка на храна и малко"домашно творчество".
Не сме имали арки и украси, само един скромен надпис и балони, всичко в синьо-бяло. За балоните имах някаква идея, на място малко се чудих къде да ги сложа и така, малко се сложиха безцелно и не подредено, но на снимките това се оказа ефект.

Споделям  идея-направих табелки за гостите, или както модерно им казват "тейбълки".Не за друго, гостите не бяха много. Но ако ги оставя да седне всеки където иска, вероятно е в един момент семейство да закъснее, да се наложи разбутване на другите, не е приятно. Не ми харесват (въпрос на вкус е), типичните с клонки, силуети и подобни, затова избрах една природна снимка, която някога сме правили, по някакъв начин подходяща, аранжирана със свитък, напомнящ старинна диплома и името на госта. Разпечатаха ми ги във форма на книгоразделител, които останаха за гостите и много си ги харесаха.

За изпращането му купихме едно по-семпло, но хубаво сако от reserved и ленена риза. На изпращането и след него им беше третата училищна фотосесия, разходили се из целия град, фотографът им правил интересни снимки пред плакати със случайна прилика на някои от учениците, имало е и други "хрумки", но хубавото е било че малко преди матурите се разхожда ха и забавлява ха заедно.
За самия бал вече писах. Моят син и приятелите му не са ходили на дискотека, не обичат. Нямаха и втора вечер.

# 815
Може ли пак роклята? Къде да търсим изчистени, стилни модели, без дантели, тюлове и кич?

# 816
Черната рокля и въобще цялата визия на абитуриентката е прекрасна! Аз понеже нямам никакви проблеми с черните рокли, да не кажа, че ги предпочитам, наистина много ми хареса!

Светкавица, ще проверим и Ивенти. Аз досега ги смятах за малко по-скучнярски производител, мъжът ми си купува от тях неща, но вероятно покрай баловете правят и по-младежки колекции.

# 817
Може ли пак роклята? Къде да търсим изчистени, стилни модели, без дантели, тюлове и кич?
Peek & Cloppenburg?

# 818
  • София
Махнах роклята, защото ми е притеснено снимката да седи в обществен форум.

Иначе изчистени и вечни рокли има освен в споменатия P&C и в Зара. И то на много прилични цени. Дъщеря ми си купи един страхотен гащеризон от Зара с който се преоблече за дискотеката. Много добро попадение, което продължава да носи.
Като цяло аз много харесвам като се подходи практично към подобни събития.

# 819

Светкавица, ще проверим и Ивенти. Аз досега ги смятах за малко по-скучнярски производител, мъжът ми си купува от тях неща, но вероятно покрай баловете правят и по-младежки колекции.
Да, има такъв момент. Костюмите не са ефектни, по-строги са. Но качеството е много хубаво, стоят много изискано, ризите също имат една ненстрапчива елегантност.

# 820
Във всеки един магазин има и помпозни, и семпли рокли.

# 821
  • у дома...
В Пийк енд Клопенбърг предлагат ли корекции на роклите?

# 822
  • нейде там, където ....
За мъжки костюми аз препоръчвам и Vikonte. Имат физически магазини в Русе. Също за около половин час младежът беше облечен изцяло за бала. Трябваше да се правят корекции на панталона и го изпратиха една седмица по-късно.

# 823
В Пийк енд Клопенбърг предлагат ли корекции на роклите?
В магазините им в Германия правят корекции на техни дрехи, закупени във физическите магазини и в онлайн магазина им. Трябва да се покаже касова бележка. Обадете се и питайте, мисля че би трябвало да имат корекции.

# 824

Да, има такъв момент. Костюмите не са ефектни, по-строги са. Но качеството е много хубаво, стоят много изискано, ризите също имат една ненстрапчива елегантност.

Да, с качеството не сме имали проблеми никога, както и с кройките. Определено ще видим как стоят нещата там.

Общи условия

Активация на акаунт