Абитуриентски страсти 2024

• 125 220
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 855
  • Някъде там
Да, Шарлот беше подарък от нея за класа. Споделих само, че поне за общ албум, не сме давали средства.
Страхотен е.
Иначе си имахме и личен фотограф и не съжалявам.

Но, това с украсата определено го чувам за първи път, а явно го има на други места. Ние не сме давали нито за в училище, нито допълнително в ресторанта.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 09:49 от daviz

# 856
  • София
Ние доплатихме куверта за ресторанта и дискотеката, каза нещо и за фотосесия и албум, децата сами се занимават с организацията, ние само плащаме 😀
За украса на училището никога не съм чувала, мисля че от бюджета му се взима, но все пак и не е някаква помпозна, че да струва много пари, дори не помня каква е била минали години, просто не се забелязва, на изпращането - учениците правят шоуто.
Редактирам: албумът на класа и фотосесиите (2 на брой) ни струват 130 лв.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 16:29 от BFF_

# 857
  • София
Здравейте, записвам се при вас с абитуриентка тази година.
Ходихме на проба в Романтика....наистина страхотни рокли, но  3000лв, за мен е безумно такива цени.
Уикенда мисля да отидем до Асеновград, не знам там какво да очаквам, но доколкото разбирам до края на м.декември трябва да сме избрали рокля защото после всички са заети и никой не ти обръща внимание.
Мисля си и за вариант с шивач, някой тук има ли препоръки за добър такъв?

# 858
  • София
Имайте предвид, че в Асеновград магазините не работят в неделя. Ние ходихме през седмицата и беше спокойно. Казаха ми, че в събота било натоварено. Те са едни тесни магазинчета, аз не знам повече от две абитуриентки как ще поберат.

# 859
  • София
Да, за съжаление точно в събота мисля да отидем...
За там (Асеновград )  трябва ли пак да се запазват часове за проба?

# 860
Ние ходихме декември и имах чувството, че сме единствените в града- петък беше.

# 861
Пишете отзиви за Асеновград, нещо без пера и пайети има ли изобщо....Чудим се и ние накъде да поемем. Безумно рано ми се струва, но масово хората вече са поръчали

# 862
Аз лично бална рокля без никакъв блясък, не съм виждала досега по бутиците. Може вероятно, ако е по поръчка и си избереш плат, или пък просто аз не съм ги забелязала на фона на останалите. Когато всичко е с мярка, и е съобразено с излъчването и фигурата, и блясъкът може да бъде красив. Всичко е в мярката🙂

# 863
  • Някъде там
Здравейте, записвам се при вас с абитуриентка тази година.
Ходихме на проба в Романтика....наистина страхотни рокли, но  3000лв, за мен е безумно такива цени.
Уикенда мисля да отидем до Асеновград, не знам там какво да очаквам, но доколкото разбирам до края на м.декември трябва да сме избрали рокля защото после всички са заети и никой не ти обръща внимание.
Мисля си и за вариант с шивач, някой тук има ли препоръки за добър такъв?
Тук  на предната страница  бяха препоръчали бутик.
Пуснах го на приятелка и са купили невероятна рокля на цена от 1200 лева. Каза че останала много доволна от обслужването.
Ето този
https://www.milvanamoments.com/product-category/oficialni-rokli/ … turientski-rokli/

# 864
Привет и от мен.
Ние купихме рокля от Романтика и ми олекна.
Пробвахме и в Дъ Куин, Дидо Георгиев…:( мога да споделя , кои ни бяха фаворитите) в крайна сметка се надявах да намерим “нейната “ рокля.
Остана да потърсим обувките, гримьор, фризьор, заведение и фотограф

# 865
  • София
И аз си мислех, че е още много рано, ама днес се обадих да запазя час за проба за Jolie и там ми казаха, че имат свободен чак за 07.дек...Open Mouth

# 866
  • софия
И аз си мислех, че е още много рано, ама днес се обадих да запазя час за проба за Jolie и там ми казаха, че имат свободен чак за 07.дек...Open Mouth
Там само готови рокли ли са?
Има модел, който харесва, но харесва цвета и един от елементите.

# 867
В Асеноград има ателиета, с които ако си харесаш рокля може да то я ушият и да добавят ръкави, презрамки и някакъв аксесоар....
Има и такива, които купуват роклите от Турция и предлагат само скъсяване или преправяне, но само за да ти стане по мярка.
Ние сме от Пловдив. Дъщеря ми беше мината година с приятелки два пъти. Мереха, оглеждаха се... Беше се спряла на две рокли. Накрая шивачка й уши две рокли (една за изпращането и една за бала) на повината от цената на една рокля. Но до последно имаше риск да не се хареса. Според мен, това е основния минус за варианта шивач.
А мерейки различни видове рокли, бързо разбра какво не е за нея и какво иска.
И от опит да кажа:
Запазете/уговорете всичко, което можете още от сега. Да, рано е. Но датата е една, училищата и децата са много, а фризьори, гримьори и фотографи не могат да поемат всички за един ден и то по възможност до 15.00 часа Simple Smile

# 868
  • у дома...
Аз бих препоръчала Поля Миланова като дизайнер. Бутикът е МОН АМУР, до Операта в София - https://www.monamourbrides.com/.

Уникално отношение получихме. И за два часа решихме проблема и с двете рокли (за изпращането и за бала). А се бях подготвила за няколкодневно обикаляне.

# 869
  • софия
Да, и аз вървя към това да отидем да мери моделите, въпреки че се е ориентирала към конкретен, който мисля, че ще ѝ седи добре. Да пробва различни и после, евентуално, да търсим шивач, ако наличният модел не е точно това, което иска.

Общи условия

Активация на акаунт