Абитуриентски страсти 2024

• 125 380
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Утре ако го издиря в хисторито, ще пусна.
Но общо взето Том Форд и някакви явно много скъпи италиански брандове, които за сефте чувам.

# 1 066
  • TX
Мурка, какво е "фаца"?
Проверих го в нета, ама да съм сигурна.
" Фаца" съм го чувала в Русе и си го превеждам добър външен вид🙂
Точно така !

# 1 067
Фаца е румънска дума, използва се в гранични с Румъния райони. Особено пък тези били под окупация.

# 1 068
  • София
В Aboutyou.bg има хубави модели. Дъщеря ми си взе подобен модел, само че с някакви черни блестящи мъниста отгоре. Цената беше 100лв
https://www.aboutyou.bg/p/call-it-spring/sandali-9197233

# 1 069
Много добре й стой роклята!

# 1 070
  • Враца
Цената на роклите се променя в зависимост от това докъде е доставката. В нашия случай беше повече от 200 лв.
Има доставка до БГ.
Поръчахме на 13.12. На 21.12. беше на адреса на превозвача. Следващата седмица ще я вземем от него. Отне малко повече време заради празниците.
Аз поръчах директно от сайта, не знам с кой куриер ще пристигне. Дано не съм объркала нещо.

# 1 071
  • софия
Цената на роклите се променя в зависимост от това докъде е доставката. В нашия случай беше повече от 200 лв.
Има доставка до БГ.
Поръчахме на 13.12. На 21.12. беше на адреса на превозвача. Следващата седмица ще я вземем от него. Отне малко повече време заради празниците.
Аз поръчах директно от сайта, не знам с кой куриер ще пристигне. Дано не съм объркала нещо.
Аз също съм поръчала директно от сайта, но ползвах адрес на превозвач в Англия, а не директна доставка до тук.

Нашата рокля е разкошна - хубав шеф, платове. Уцелили сме и размер. Доволни сме - дъщерята, защото я харесва, аз - защото тя я харесва. Днес пристигнаха и обувки от Бестсикрет. Да видим с тях какви сме ги натворили.

# 1 072
Браво на девойките! Ако имате желание, споделете снимки да оплакнем око.
Аз съм в графата на майките-калпазани. Подготовка за бала: 0%. Не сме купили ни-що. Мисля все пак утре да излезем за костюм. Мисля да започнем с вечерния за бала, а дневното облекло за изпращането в училище - в последния момент, защото няма да е нещо специално.

# 1 073
Много ми хареса това момиче от снимките на Damayanti Heart Някой може ли да подскаже откъде е роклята?

Целият аблум - https://www.facebook.com/dlsfoto/posts/pfbid0k9d3e8fHTP66NnhWN76 … Xy7h5MwEsr4Mo4aZ#

# 1 074
  • софия
Много ми хареса това момиче от снимките на Damayanti Heart Някой може ли да подскаже откъде е роклята?

Целият аблум - https://www.facebook.com/dlsfoto/posts/pfbid0k9d3e8fHTP66NnhWN76 … Xy7h5MwEsr4Mo4aZ#
Това ми е любимото момиче от миналата година. Красавица!

# 1 075
  • София
То не е само роклята, момичето е красиво.
А Дамаянти е магьосница. И двете ми деца е снимала.

# 1 076
  • София
То не е само роклята, момичето е красиво.
А Дамаянти е магьосница. И двете ми деца е снимала.
Ехх, на мен едното - сина. За щерката се оказа заета Worried, макар че се свързах с нея може би 2-3 седмици след определянето на датата за бал, т.е. около 1.5 год. по-рано от самото събитие. Blush

# 1 077
На мен роклята не ми харесва, а и е тясна в предмишницата, но цветът е много хубав. Наистина различен

# 1 078
Почти съм отчаяна. Това е някакъв невъзможен висш пилотаж - да съгласуваш едновременно фризьор, гримьор, фотограф и благословията на абитуриента за всичко това.

# 1 079
  • София
Аз тая част лесно я стиковах. Но останалата част от деня по същина ми е в неизвестност като разписание и програма.Кой кога и къде ще ходи с класа и в какви часове- остава загадка.И никой не знае отговора

Общи условия

Активация на акаунт