Абитуриентски страсти 2024

• 125 070
  • 1 339
  •   0
Отговори
# 1 305
Подстрекателки! Поръчах надпис на плат, който може да се постави на стена или врата:
Както и балони, и тениски - майката и бащата на абитуриента.

# 1 306
  • София
Който е на домашен терен  е по-лесно  организирането на украсата, но някак трудно си представям упражнението да ида  до ресторанта и да надувам на място....Защото в надут вариант пък как да се транспортират.То кога ли ще остане време за това изобщо...
.

# 1 307
За юбилей надухме стотици балони в къщи и с кола ги пренесохме до ресторанта, където ги аранжирах на стойки и закачих на стената като арка. Нямаше спукани.
Но си е разправия, да.

# 1 308
  • софия
Подстрекателки! Поръчах надпис на плат, който може да се постави на стена или врата:
Както и балони, и тениски - майката и бащата на абитуриента.
Ние? Подстрекателки?
А ти не си ли сега с тези тениски и надписа?!
Ох! Дали да не се отпиша временно от темата?

# 1 309
  • София
Ужасни са ми балонените украси, не мина ли тая мода вече?! От малка имам страх от тях, тъй като ме е страх от пукане.
Отсега се чудя с какво да украся вкъщи, така че прословутите балони да не присъстват. В Шийн са много грозни украсите. Сигурно ще трябва аз сама да сътворя нещо, а не съм от най-сръчните. Ще погледна за идеи в Пинтерест.

Да се похваля - букнах фотограф за след 2 години. Grinning Няма да е в деня на бала, а след него. Което означава, че и аз ще ходя отново на прическа, както и дъщеря ми.

# 1 310
Звънче, давай, тъкмо ще са с приоритет доставки до Бг Wink
Tонка, хубавите балони не се пукат. Имам още 4-5, които стоят надути от юбилей през 2022 г.
А и имаш 2 години да измислиш друга украса. Пълно е с балдахини, пана, триножници, висящи гирлянди и тн.

Моята украса ще е за в къщи и не целя красота, а създаване на изненада след събуждане на младежта и настроение в самия ден. Балоните няма да са всички закачени, а и пръснати по земята в коридора. Сигурна съм, че ще се изкефи да ни види с баща му 'мачнати' с тениските.

# 1 311
И аз имам фобия от надуващи се балони. Направо откачам, даже.

# 1 312
  • Варна
Вместо балони
Скрит текст:

# 1 313
  • София
Точно фобия имам и аз, затова ги ненавиждам.
В Шийн открих доста алтернативи на балоните, които ми харесаха. Даже за 18-тия й рожден ден ще поръчам, за да я изненадам.

zigizagi, и нашата украса ще е за вкъщи, но целя красота, тъй като няма да празнуваме в заведение. Поне засега такива са ми плановете, но надали ще ги променя, понеже имам други виждания и роднинските абитуриентски чествания в заведения не влизат в тях. Решила съм в деня на бала вкъщи да има кетъринг и да присъстват най-близките ни хора, за да видят и изпратят дъщеря ми. Вечерта, или в друг ден, ще поканя приятели вкъщи или в механата в блока ни, която сме си я направили няколко семейства.

k_savova, да, подобни украси разглеждах. Има доста варианти и цветове - от кич до по-семпли. Има избор, тъкмо ще си избистря какви тонове ще отиват на интериора ни, както и на роклята на абитуриентката.

# 1 314
Нашите балони бяха с хелий, на духа ги там, откъдето ги купих, бяха на две-три семпли снопчета и ги пренесохме с кола в друго населено място.(където празнуваме в другото "у дома"). Така че с кола може и до заведение.
Друг е въпросът, че така и не им намерихме място, местихме ги насам, натам, но на снимките изглеждат много добре, вкл и на двора в един момент дори не помня как се оказаха.

Ако слагате цветя на масите, гледайте да са малки, семпли вази. Моите бяха съвсем ненстрапчиви, не бяха високи и пак в един момент гледам, че гостите ги измести ха. Особено мъжете, не зная защо им пречиха вазите.

# 1 315
  • София
Точно балоните бяха атракцията на бала на сина ми миналата година. Smiley
Поръчах огромни количества от Тему, докато нагодя точния зелен цвят, направих две колони за украсата, голяма част надух и разпръснах около масите...оставих и няколко за колата.
Още преди да изпратим абитуриента към Ал.Невски...брат ми като един подстрекател реши да започне да ги пука, включиха се и младите...стана много забавно Satisfied

Едва успях да грабна няколко за украса на колата

п.с. имам още неизползвани/черно,т.зелено,сиво и бяло/ако са нужни на някого- подарявам  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 316
  • София
Само да споделя за балоните нещо, от залата която наехме помолиха да няма балони с малки лъщящи парченца вътре, защото после няма чистене това като се спукат.

# 1 317
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Хъм я да си сверя часовника - има ли и други младежи, които отказват дори папионка? Все си мислех, че трябва да има нещо “украсително”, като папионка на спортно елантния сет, но срещам категоричен отпор.

А това с украсата хич не мога да си го подредя в главата. Смятах да печатам плат, който да е фон за снимките и който да опъна на два статива, обаче после какво да го правя нова чудо. После под наем мислех, ама дизайна хич не ми харесва на готовите … та накрая незнам.
Поне балони  със сигурност ще има 😂

# 1 318
  • София
https://www.facebook.com/share/16AjrQvd8F/
Тия дни ми излиза реклама на нестандартни варианти папийонки.Може да някого да допаднат

# 1 319
lika, миналата година видях доста младежи в спортно- елегантен стил и изглеждаха много добре. Без папийонка, без вратовръзка, пак бяха стилни.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 21:41 от Biserka_a

Общи условия

Активация на акаунт