Любители на котки - Тема 193

• 38 865
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
При нас само Добри доброволно си взима лекарствата, защото от малък пие месеци наред кортикостероиди и вече знае, че е безсмислено да се инати, все ще изпие. Даже като чуе "хайде, мами, да си изпиеш хапчето" и не бяга, ами добива такова едно жално-обречено изражение и после съдейства и не плюе.
Всичките други са бесове и само сутрин като са много гладни в лакомство без да видят, че слагам нещо вътре. Ако не стане следва Армагедон.

Мъри си направи гнездо в прането (което не съм сгънала навреме, разбира се) и сега ми е жал да ѝ го разваля Simple Smile малко инатесто същественце, пази си го като крепост Simple Smile целия апартамент е окупирала и е неин Simple Smile

Аминка, толкова ли е сложно лечението на хипертиреоидизма? Операция ли трябва или е само симптоматично? Можем ли да помогнем някак?
Прости ми, но не съм прочела назад - как е Слънчи?

# 511
Божичко, измъчихме се... Weary Два дни от 6 до обяд няма спиране... Все едно сениорката ми е разгонена. През 15 минути мяука със сила, иска нещо от мен, сменя местата постоянно, тъкмо си викам легна да спи, успокои се и изведнъж както си спи отново измяуква силно, все едно сънува кошмар. Вече съм на 100% убедена, че половината от проблемите ѝ се дължат на хипертироидизма. Почнах да давам лекарството. Стиснете по едни лапки!

# 512
  • София
Ей, amy_nka, дано да се оправи по-скоро! Много е гадно така - хем виждаш, че се измъчва, хем ти се измъчваш...

# 513
Стискам палци, Аминка, дано бързо се повлияе от лечението!

Оставям днес всичките 5 бр. самички за 8 дена. Имат си гледачка, ама ми е терсене да не ги изпусне навън, да не стане нещо, докато я няма. Голяма съм паника Confused

И един Ади, който всяка вечер приспива приятеля ми на дивана:

# 514
  • София
С Кити от 10-ина дни водим много разговори. Тя ме гледа и обяснява нещо, аз й отговарям... Понякога е толкова настоятелна, че се изправя на два крака. Това е от днешния диалог:

# 515
  • София
Ахааа, то механично устройство значи. И има ли го по нашите зоомагазини?
Има го, в д-р Стефанов е 5 лв. Обаче където ходих, го нямаше, отидох в друг близък зоомагазин Pets& U ииии..... почти 10 лв. за същата джаджа.
Не е кой знае какво, не изстрелва хапчето, просто може да се бръкне по-навътре в устата и го избутва.

Днес правих потресаваща рецепта - Ипакитин (за бъбреци), 1/2 т. Цистон, разтворени в пилешки бульон. Гадината го приема по-добре, отколкото с вода.

# 516
  • София
NoProblems, Честит Рожден ден! Пожелавам ти много (котешка) любов, здраве и щастие! Много се радвам, че покрай тази тема се запознах с толкова слънчев и интелигентен човек като теб.

# 517
  • Варна
Благодаря ти, Шарки Simple Smile знаеш, че чувствата са взаимни, нали Simple Smile

И нещо сладичко за всички по случая Simple Smile толкова се радвам, че ме приехте в темата, въпреки че не участвам активно и не мога често да се включвам. Тук открих толкова много приятели, колкото сигурно в реалния си живот нямам. Благодаря ви, че ви има и че правите живота на хора и котачета по-добър и по-усмихнат!

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 17:55 от NoProblems

# 518
Честит рожден ден, No problems! Да си много здрава, щастлива и с късмет!
И у нас има днес рожденик, моят мъж, както се казва основния ЧТ / чистач на котешката тоалетна/. Предлагах да му подарим второ коте, но отказва категорично.

# 519
Що го питаш? Подаръците трябва да са изненада Blush
Моят приятел е подготвен психически, че ще стигнем бройка от десет котки. Ако нямахме толкова проблеми с наличните вече, сигурна щях да съм прибрала още и сега.

No problems, честита да си! Много ви се радвам с Мъри на взаимната любов Heart

# 520
Честито на родените в първия ден на пролетта, а на всички без специален празник - да е топло и светло в сърцата! Нека Но проблемс да я достигнат благословите и най-топлите благопожелания от Мъри и от всички нас!

# 521
Честити рожденици!
Като ви чета само се моля моята котинка да не се разболява, голяма мъка.

# 522
Честито на рождениците!
Да са живи, здрави, щастливи и с много късмет Balloon

# 523
ЧРД, Няма проблем! Жива и здрава да си и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне! Ти си голям малък човек и шапка ти свалям заради Мъри!
Но чуй ме ... Вместо аз на теб направи ми ти на мен подарък - чуй и разбери Мъри. Дай й каквото иска и тя ще е щастлива. Сигурна съм че тя би искала да е с теб навсякъде ако може без другите досадници. Решението е като е при тях или да е в твоята стая сама или да е скрита от тях за да ти се радват те .

Не ти го пиша ей така. Аз съм с две. Голямата е страхлива, бита, смотана. Малкия е умен и нагъл. Взима и територии, иска да играе с нея и я гони, тя бяга от страх. Той й яде от купите, тя се опитва да го изгони и накрая тя бяга.
Хората в нас са разделени - майка ми и сестра ми обичат повече него, аз - нея. Тя спи върху мен, седи в моята стая. Аз й разбирам езика. Успокоява се ако я изнеса на ръце на единия балкон. Сама на балкон рядко стои.

Мисля, че Мъри ще те спечели ако я разбереш. И може би би могла да живее заедно с другите ти котки. Само да си има нейно място и да ти вярва.

# 524
NoProblems, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Бъди все така добра и грижовна! ❤️
amy_nka, стискаме палци и лапички. ❤️

Вчера сглобявах оранжерия за разсада. Томчето ми помага, после се навря в кашона, който е доста тесен. 😃

Ето как се измъква от него.

Днес ходих на село. Госпожици Сивчеви дебнеха врабче на туята.

Общи условия

Активация на акаунт