Фалшив сайт за дрехи, измамиха ме!

• 18 870
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
И аз пуснах жалба в КЗП, все още чакам отговор. Абсолютно същото е и при мен, поръчах три ролки и получих потресаващо изглеждащи на вид къси гащи и две блузи, буквално са като от някой магазин за втора употреба за 72лв. Общо взето това е. Няма информация за връщане, няма контакти и чакам резултат от подадената жалба.
Прикачвам една от поръчаните рокли и полученото.

# 31
Здравейте поръчах това от фирма LEBEBER3 а получих това ужас и няма телефон за връзка

# 32
От КЗП ми анулираха жалбата, изхвърлих боклуците които ми бяха пратили и повече от чужди сайтове не поръчвам!

# 33
И аз пуснах жалба в КЗП, все още чакам отговор. Абсолютно същото е и при мен, поръчах три ролки и получих потресаващо изглеждащи на вид къси гащи и две блузи, буквално са като от някой магазин за втора употреба за 72лв. Общо взето това е. Няма информация за връщане, няма контакти и чакам резултат от подадената жалба.
Прикачвам една от поръчаните рокли и полученото.

Роклята я пуснах за търсене в гугъл и илиза в Амазон за 27 долара, но няма доставка за България. Фалшивите сайтове крадат снимки от други сайтове.

# 34
Здравейте,на 06.05 направих една поръчка в сайт на New Balance,който според мен се оказа фейк.Подлъгах се,че три чифта за 90 евра и ми се стори много изгодно.Колко дни минаха,пратката все чака куриер и няма никакво развитие.Към кого да се обърна?
Като кликна на сайта ме препраща на pinlhfact.com

# 35
Вече ви отговориха в другата тема - към банката ви.

# 36
  • София
Струва ми се, че банките не примират от желание да оспорват транзакции. Когато преди 3 години повдигнах въпроса, ми хъмкаха и неохотно отговаряха по телефона, май още нямаше чатбот (или поне аз не го ползвах). Ако решат, че претенцията е неоснователна, плащате за нея. Моята пратка дойде, но исках да разбера как стои въпроса и всъщност нищо не разбрах, освен че човек трябва да отиде в офис и да се скара с тях. Става дума за ПИБ.

Ако сайтът е наистина регистриран в Словения, можете да се обърнете към  Европейски потребителски център. Колко ще свършат работа - не зная, но КЗП е само за България.

# 37
Вчера бях в банката,подробно описах всичко в документите им.Кредитната карта ми я спряха,ще видим какво ще стане.Така или иначе съм подготвена да пия една студена вода от диспенсъра😒

# 38
Здравейте, нищо от поръчаното  не доставиха.PACKETA INTERNATIONAL S.R.O  Съвсем различни неща в пакета ми. Няма никакъв начин за връзка с тях, само проследяване на поръчка и това е. На един имейл, поствен на етикета на поръчката, този на доставчика,  писах, никакъв отг. Моля за съдействие, какво да направя! По вс изглежда, че са голям фейк.

# 39
  • София
Здравейте, нищо от поръчаното  не доставиха.PACKETA INTERNATIONAL S.R.O  Съвсем различни неща в пакета ми. Няма никакъв начин за връзка с тях, само проследяване на поръчка и това е. На един имейл, поствен на етикета на поръчката, този на доставчика,  писах, никакъв отг. Моля за съдействие, какво да направя! По вс изглежда, че са голям фейк.
Прочетете темата, само 3 страници е. Идете в банката и поискайте оспорване на транзакцията.

# 40
Аз също съм поръчала! Но сега може ли да не отида да получа пратката след като получа съобщение от Спиди! Не съм платила.
E то остава, след всичко прочетено, да отидете и да им дадете пари на тези румънски измамници...
Винаги ми е било чудна като прочета за подобни измами, но откъде ги изнамирате тези фалшиви сайтове?
От Фейсбук идват рекламите и мен ме измамиха, изпратиха ми една рокличка и бабешка блузка, вместо две официални рокли, панталон и блуза и се представят за Haljina, на мен ми писаха да запазя пакета, а те щели да ми изпратят моите след 3 седмици, седмиците минаха, а те не изпращат нищо, пробвам се да им пратя отново имейл, но ядец, вече не е актуален.

# 41
  • Sofia
Оспорихте ли трансакциите в банките си и има ли резултат?

# 42
Здравейте!След близо 4 месеца,банката оспори транзакцията в моя полза и така ми преведоха парите.Много съм щастлива,защото ги бях отписала/90евра/.

# 43
Здравейте. В момента магазинът  LEBEBER се подвизава с името VESTID - zinubyy.com. Същият дизайн и снимки. И пок полски

# 44

Общи условия

Активация на акаунт