Зентел срещу острици

• 11 177
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Смяна на градината?

# 16
Точно това смятаме да направим и то далеч не само заради хигиената.

# 17
Ходи на градина. Няколко пъти е казвано на госпожите там. Понеже е имало и други деца в групата. То аз първия път така и разбрах.Имаше детенце от групата с глисти и аз реших да пусна изследване за всеки случей и се оказа положително. А нямаше симптоми да и и има нещо. Нямам варянт да сменя градината живеем в малък квартал с една градина. Ако я местя трябва да е в града и да я мъкна по автобуси сутрин и вечер и то с малко бебе.
Ръцете в къщи ги мие постоянно. Доколко ги мие в градината незнам. Търсих Зентел в аптеките в квартала - НЯМА. Тези дни ще търся в града. А дотогава имам ПАРА7 капки ще давам от тях. И всяка сутрин малко чесън ше и давам да глътне като хапче

# 18
Ако имате познати, които пътуват до Турция, поръчайте им. От там ни го донесоха на нас. Продава се под името Andazol 200.

# 19
Здравейте, давала съм зентел преди години, но сега пак се налага за съжаление. Намерих от Турция Andazol 400, но не помня каква беше схемата. Помня, че пихме на първи и на 21 ден, но имаше още един прием, който се чудя на трети или на седми ден беше. Някой може ли да съдейства как беше схемата на прием?

# 20
Здравейте, давала съм зентел преди години, но сега пак се налага за съжаление. Намерих от Турция Andazol 400, но не помня каква беше схемата. Помня, че пихме на първи и на 21 ден, но имаше още един прием, който се чудя на трети или на седми ден беше. Някой може ли да съдейства как беше схемата на прием?
Аз давах на 7ми

# 21
Благодаря, значи на първи, седми и 21-ви. За всеки случай мисля да пием всички.

# 22
Благодаря, значи на първи, седми и 21-ви. За всеки случай мисля да пием всички.
А на каква цена го взимате от турция?

# 23
90 лири кутийката с три хапчета, което е около 5.40 лв. Това е в курорт, в друг град може и да е по-евтино.

# 24
На моето дете лятото изписаха зентел първите три дни по една таблетка, след 20 дни 4тата. Да но не го намерихме в аптечната мрежа.

# 25
Аз намерих в Турция

# 26
И аз трудно съм намирала Зентел, но все пак съм намирала. В Пловдив. Ако някой е на зор, да пише, мога да проверя дали все още има и да пратя.

# 27
Пиша ви вече отчаяна. Чувствам се безсилна! Реве ми се! Детето ми е 5години.От една година и половина системно с глисти(острици). Незнам вече какво да правя. Всичко се пере на високи градуси. Детето постоянно е на мивката да си мие ръцете. Вече дори, когато и напмням ми се кара, че си знае работата. Тази нощ с плач идва при мен и казва, че я сърби дудата и дупето. Измихме се в банята, сложих я на леглото и риших да я огледам. ГАДНИЯ ТЪП ЧЕРВЕЙ 🤮 излизаше от дудата на детенцето ми.
Пием всички в къщи хапче. Проблема минава за 2-3 месеца и тамън се успокоя и запопва на ново! Незнам какво да правя вече и закапак на всичко сме и с бебенце на 1 месец! Незнам и до колко е добре за организма на детето честата консумация на Зентел. Давай те ми съвети моля. Как да се справя веднъж за винаги с тея гадини.
    .       Аз съм в също положение.....5 та година две дъщерички на 9 и 11 годин и ....всеки 3 месеца пием Зентел 😭😭😭😭Не можахме да се отървем

# 28
    • София
    Здравейте, скъпи всезнаещи и всеможещи майки! Аз съм момиче на 15 и в сряда вечерта преди лягане, ходейки до тоалетна, забелязах малко бяло червейче на тоалетната хартия. Проверих в интернет и установих, че това е острица. Нощния сърбеж в ануса беше ужасен. На следващия ходих на гастроентеролог, поради други причини, и там му казах за червейчето. Лекарят не ме прати на никакви изследвания и директно ми предписа Зентел 400. Първото хапче сега, следващото след 20 дни. Изпих хапчето в четвъртък в 16 часа. Сега е събота 19 часа и все още в изпражненията ми има мнооогооо живи червеи. Въпросът ми е: след колко време ще умрат тези гадинки? Лекарството действа ли? Пих разхлабителна билка вчера, защото имах запек. Може ли нещо тя да е повлияла? Възможно ли е тези пусти червеи да не са острици, а някакви други глисти, и защото дозировката не е вярна, да няма ефект? Или аз просто нямам търпение и трябва да изчакам повече, за да загинат. Просто сега ме очаква поредна нощ на нетърпим сърбеж, а и при мисълта, че тези гадно гърчещи се същества са в мен ме тормози. Благодаря ви!

Здравейте, успяхте ли да се отървете? Ние четиримата вкъщи пихме Зентел в събота, днес все още има живи при мен, а снощи забелязах и при едното дете. Вторият ни прием се чудя на 14, 20 или 21 ден да е

# 29
    Здравейте, скъпи всезнаещи и всеможещи майки! Аз съм момиче на 15 и в сряда вечерта преди лягане, ходейки до тоалетна, забелязах малко бяло червейче на тоалетната хартия. Проверих в интернет и установих, че това е острица. Нощния сърбеж в ануса беше ужасен. На следващия ходих на гастроентеролог, поради други причини, и там му казах за червейчето. Лекарят не ме прати на никакви изследвания и директно ми предписа Зентел 400. Първото хапче сега, следващото след 20 дни. Изпих хапчето в четвъртък в 16 часа. Сега е събота 19 часа и все още в изпражненията ми има мнооогооо живи червеи. Въпросът ми е: след колко време ще умрат тези гадинки? Лекарството действа ли? Пих разхлабителна билка вчера, защото имах запек. Може ли нещо тя да е повлияла? Възможно ли е тези пусти червеи да не са острици, а някакви други глисти, и защото дозировката не е вярна, да няма ефект? Или аз просто нямам търпение и трябва да изчакам повече, за да загинат. Просто сега ме очаква поредна нощ на нетърпим сърбеж, а и при мисълта, че тези гадно гърчещи се същества са в мен ме тормози. Благодаря ви!

Здравейте, успяхте ли да се отървете? Ние четиримата вкъщи пихме Зентел в събота, днес все още има живи при мен, а снощи забелязах и при едното дете. Вторият ни прием се чудя на 14, 20 или 21 ден да е
    По 1таблетка на човек ли се пие?

Общи условия

Активация на акаунт