Седмокласници 2023/2024 – тема 7 – втори срок и пробни изпити

• 41 756
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Моята има да се явява общо на 6 изпита, три от които ще са през юли. Мираж е почивката при нас, идея си нямам докога.

# 106
Хм, а някой може ли да каже трябва ли присъствие на детето за записване?

# 107
Meksito, да е жива и здрава рожденичката! Да гледа само напред и да сбъдва мечтите си с лекота!
Моят заминава за море още на 1.07, ако случайно искат да присъства ще го доведат и пак се връща. Изобщо няма да го лишавам от пътувания, заради резултати и без това му се разказва играта тая учебна година. Ние за сега сме резервирали края на юли- началото на август семейно. Детето август ще е и на лагер, след това пак заминаваме всички за 10 дена.
Нашите са на Опълченците, дано го казва вече днеска, че ако трябва довечера пак да ми декламира хващам знамето и тръгвам из Балкана 🤣🤣🤣🤣  с пушка през рамо. Дойде ми в повече ...хахахха

# 108
За записването имам спомен, че се иска присъствието на детето

# 109
  • Sofia
Момичета, може ли някой да качи тук отговорите на ПИ Регалия по математика, ако знае как да стане бързичко. Получих няколко ЛС, но не мога да пратя PDF файл, а не ми се влиза в схемата с изпращане по мейл, защото нямам това време Relaxed

# 110
За записването - дали детето трябва да присъства зависи от училището, според мен . Знам за много случаи, в които децата ги е нямало и пак са ги записали

# 111
За записването - дали детето трябва да присъства зависи от училището, според мен . Знам за много случаи, в които децата ги е нямало и пак са ги записали
Ако е навършило 14, да,  изисква се присъствие. Под 14 - не е задължително, но все пак е хубаво да присъства и детето, все пак него записват.
Разбира се, че се правят и компромиси, ако се познават.
Да напомня, че ако записвате дете в професионална гимназия, то задължително се носи медицинско оригинал, че няма противопоказания да учи дадена професия.

# 112
Ето отговорите, като скрийншот:
Скрит текст:

От пощата ги взех, благодаря отново!

# 113
Моето няма да е навършило 14г към датата на записване. Т.е не е задължително да присъства, така ли? Защото имаме планове да сме на море тогава, ако съм жива Innocent

# 114
И моето няма да има 14г, ама за всеки случай съм предвидила да ми го докарат, ако се наложи. В Созопол ще е с родителите ми, та за 2 часа са до Пловдив, но тук няма да го държа 20 дена да чака резултати.
Моят става на 14г в 8ми клас живот и здраве.

# 115
  • София
Ще стане на 14 сет през май. Ще има и лична карта за явяването, живот и здраве да е.
Ще е тук предполагам, но няма нужда детето лично да ходи . Аз съм записвала племенницата ми преди няколко години, и родителите и детето бяха в чужбина при абсолютна невъзможност да се върнат, даже нямах пълномощно. Там документите ми дадоха и я записах ...

# 116
Ние сме си градски. Нямам къде да пращам децата. Едно или две морета ще вместим за по 5-7 дни или море + екскурзия. Зависи. Предпочитам морето да е първата половина на юли.
Чудя се на тези, които планират последната седмица на юни колко са уверени, че децата ще са оформени до тогава. Ние ще чакаме вероятно до последния момент.

# 117
Съвсем далече от НВО...
Някой да е решавал или да може да реши този тест по Технологии и предприемачество, учебника е на Просвета плюс.
Може и на лично да ми пишете за отговорите.
Нещо се затрудних..и то по този предмет...

# 118
В учебника трябва да има отговори, но в съответните уроци

# 119
  • София
Meksito, честит празник!
Nikolina-Pikolina, не знам как сте се добрали до билети, но завиждам. Неблагородно!

И ние изтрещяхме и си купихме билети за немското moto gp в началото на юли. Просто трябва да отидем някъде.

Моята ходи в Бултест стандарт. Тя е второто дете в нашето семейство, което посещава тази школа. Мисля, че това показва колко съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт