Седмокласници 2023/2024 – тема 7 – втори срок и пробни изпити

• 41 769
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
  • European Union
Иначе, ако не ни мине котка път на 21.06 товарим колата, чакаме я пред у-ще и отпрашваме нанякъде за 4-5 дни.
И на мен много ми се иска да направим нещо такова, но ме е страх, че ще започнат едни празнувания, тържества и ще страда, че не може да е с класа си в последните им дни заедно.

# 121
Няма отговори по ТП, но има повечето неща в текста на предните страници.

# 122
Моят ще ходят от училище на Пампорово на зелено училище точно след външното оценяване.
Мисля едно пътуване за 3 дена в Родопите с преходи.
Мъжът ми е от Варна така, че другото време ще е при баба и дядо на море.

# 123
През юни освен оформяне, може и снимки за албуми да има евентуално.

# 124
Преди 5 години голямата ми дъщеря беше в Регалия и бях много доволна. Затова записах и малката, не мога да дам обаче обективна оценка, защото те двете сами по себе си са коренно различни, наборката е голямо диване, не си пише домашните редовно, освен това и с мъчения не бих могла да изтръгна информация какво се случва в школата, добра ли е учителката, проверяват ли домашните на благоволилите да ги напишат, както беше с голямата ми дъщеря. Наблюденията ми са, че за 5 години като че ли школата е набъбнала двойно.
Ходи там на БЕЛ. На математика ходи на уроци при учителка от същата школа, която направи чудеса с голямата, но при малката магията нещо не действа.

# 125
  • у дома
Само да кажа,че ПИ по математика на Регалия в София и Пловдив е абсолютно един  и същ-предишни години се различаваше по някоя и др зад,но сега е абсолютно един и същ.

# 126
Може ли да получа достъп до пощата?

# 127
  • В Страната на чудесата
През юни освен оформяне, може и снимки за албуми да има евентуално.

Нашите ще са на зелено училище след матурите. Надявам се след 1 юни да няма учене и оформяне по предмети, различни от БЕЛ и математика.

# 128
  • София
Иначе, ако не ни мине котка път на 21.06 товарим колата, чакаме я пред у-ще и отпрашваме нанякъде за 4-5 дни.
И на мен много ми се иска да направим нещо такова, но ме е страх, че ще започнат едни празнувания, тържества и ще страда, че не може да е с класа си в последните им дни заедно.
То ще е петък, събота и неделя, и само 2 учебни дни. Това са само планове, де. Може и да не е оформена, но поне уикенда ще скъсаме синджира. За албуми и други дивотии не се притеснявам, че ще страда. При нея, поради нещастно стечение на обстоятелствата се случиха куп злини и промени през тази учебна година, че дори и писането ми тук е малко по инерция и по-скоро да следя тренда. Най-важната ни задача т.г. е да я запазим психически годна след всичко, през което премина. Disappointed Relieved

# 129
  • София
Аз също не смея да направя никакви планове, още повече, че се чудя кога да насроча операция за едната девойка, която отложихме ноември.
Началото на юли ако бъде, след това не знам ще може ли да идва с мен на записванията.
Иначе те правят 14г. на 21.06, баш на НВО-то по МАТ и след това ще трябва тичане за вадене и на лични карти, та общо взето юли май ще го пишем "дъждовен".

# 130
  • Бургас
При нас седмите класове заминават на зелено училище на 24.06, но предполагам ще са оформени по всичко дотогава.

# 131
Мисля си, че само по БЕЛ и математика може да не са оформени до 24 юни. По всичко друго смятам ще са оформени, но знам ли. Някак си след цяла година дето са под пара, да оставят оформянето за накрая по другите предмети ще да е някой учител, който хич не разбира на какво са подложени.

# 132
  • European Union
Според закона учителят е задължен да оформя не по-рано от една седмица преди края на срока/годината.

# 133
  • София
До последно няма да са оформени, така очаквам. Може и да има напъни за последни изпитвания и оформяне по балообрауващи за някои деца до последния ден. Никакво пътуване преди 15 юли не планирам. Голямото дете ще се прибере август от чужбина, тогава нещо ще планирам, вече всички.. Представям си да ида на плажа и да  редя класирания, ами не. Head Band  Поне 15 юли да стане. Най - много до вилата за уикендите след 21 юни... Уви, така се очертава...

# 134
Гледам резултатите от олимпиадата по физика тук https://www.prirodninauki.bg/archives/19382. Новината е от вчера, но в единия протокол пише 23та година. Върви разбери... Има дете с 29 точки, така че летвата ще е висока. Дано да разсекретят работите скоро.
Другото, което ме "втрещи" е, че има деца с 0 точки. Горките ни деца, жертва на родителски амбиции.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 09:58 от jsed

Общи условия

Активация на акаунт