Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 286 446
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 300
А, защо мислим, че това са кадри от финала? А и дори да са кадри от финала, това не е гаранция, че Маги е победила. На финал отиват две.

# 301
Съгласна съм с Ваня. Миналата година го направиха това и бяха разконспирирани, едва ли биха повторили същата грешка. Според мен е за заблуда.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 21:14 от Lilly_85

# 302
А, защо мислим, че това са кадри от финала? А и дори да са кадри от финала, това не е гаранция, че Маги е победила. На финал отиват две.

Никой не казва, че Маги побеждава, а че Маги е на финал. И в алгоритъма на промото от първия епизод, ясно се вижда как показват Алек с пръстена, фонтанът, където явно ще бъдат последните сцени от предаването и е абсолютно сигурно, че това е сцена от самия финал. Дали печели или не, е все тая. Ясно е като бял ден кои ще са последните две. Още от самото влизане на момичетата си личи кои имат шанс. Миналата година бях абсолютно убедена, че Валерия ще е една от финалистките, още от самата й визитка. Методът на изключването е супер полезен, когато се чудиш и точно в този кастинг е много лесно да се види кои ще са последните 5. Да не забравяме, че масово са пълнеж, за да правят шоу и да вдигат рейтинга на предаването и то си личи кои са.

# 303
Кои ще са последните две, Маги и?

# 304
И Нани, уж….

# 305
  • София
А кой ще са последните 5?
Понеже до момента освен тези 2, има много срещи с Теа, Виктория и Памела, а на мен не ми се вярва много да стигнат чак до там. Може би само Памела, ама пак е съмнително.
Кои ще са следващите без роза?

# 306
Понеже до момента освен тези 2, има много срещи с Теа, Виктория и Памела, а на мен не ми се вярва много да стигнат чак до там. Може би само Памела, ама пак е съмнително.
Маги, Нани, Йоана, Валерия и Надя са топ 5
Екатерина е 6

# 307
Ужас ще е ако трябва да гледаме Надя почти до края на сезона.

# 308
Как Надя в топ 5? Толкова е празна главата й..

# 309
Маги, Нани, Валерия, Йоана и Надя

# 310
Маги, Нани, Йоана, Валерия и Надя са топ 5
Екатерина е 6

Какъв е източника на тази информация? За финалната тройка знаем, но за другите три и на кое място са не съм чула до сега нищо.

# 311
Съдейки по активността им в Инстаграм, следващата е Кристина. Мими, Силви и Милена нямат активност в периода, но подозирам, че поне 2 от тях ще отпаднат скоро.

# 312
  • Вестерос
Не знам колко пъти и от кога се писа, че Нани и Маги са на финал. Победителка не се знае със сигурност, но е много голям шанса да няма и Алек да си е тръгнал с писмо. Трета е Йоана.

# 313
  • here and now
Е те в едното промо даваха как ѝ слага колие на Теа, но не показаха, че ще тръгнат да търсят по-голям диамант, ще получи нищо и роза даже няма да ѝ даде на срещата, та не е ясно кои кадри от кой епизод са и какво са искали да покажат.

# 314
То странно, Теа с колие, пък изведнъж и не точно Виктория, но Надя?  При тези моми, ще си тръгна с бележка и няма да ми мигне окото.😂

Общи условия

Активация на акаунт