Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 287 577
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 705
Според инстаграмите, Барбара и Виктория си тръгват веднага след Васка
Васка  - 15/10

Барбара - 17/10
Виктория  - 19/10
Възможно е да има някоя между тях - Милена, например.
Мисля, че са доста по-рано като дата на снимките в момента, те приключват началото на ноември, няма как да им остават 20 дни.
Т.е. Васка явно не е качила пост в деня, в който е излязла.

# 706
Здравейте! Някой да знае какво се случва в Един за друг, коя двойка кога си тръгва, коя двойка печели и т.н.? Съжалявам, ако вече е обсъждано, но видях главно за Ергенът коментари. Благодаря предварително.

# 707
Здравейте! Някой да знае какво се случва в Един за друг, коя двойка кога си тръгва, коя двойка печели и т.н.? Съжалявам, ако вече е обсъждано, но видях главно за Ергенът коментари. Благодаря предварително.

Някъде се спомена, че печелят Михаела и Венци, но не знам дали наистина е така. С кои са на финал, също не знам.

# 708
Някой няма ли нещо за Един за друг? Всеки, който искам да спечели губи. Най-тъпото беше сега че ГиП са на двубой за оставане и както върви зле измисления регламент, ще отпадне една от силните двойки за сметка на ЕиД, които самите те според мен им се тръгва вече. Та искам са разбера, че не мога да гледам как поредната силна двойка си тръгва за сметка на някоя слаба.

# 709
  • ENGLAND
Попадна ми някъде, че Михаела и Венци са спечелили и заедно с една от другите последни останали двойки, Маргото и Крис са на почивка в Турция. Имаше и снимка на двете двойки, но поотделно пред някакъв фонтан в Истамбул. Имаше и снимка на Петя и Делян, мисля някъде в Египет.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 13:11 от Doret

# 710
ИстаНбул.
Петя и Делян скоро са били в Дубай.

# 711
  • ENGLAND
ИстаНбул.
Петя и Делян скоро са били в Дубай.
Извинявай, чукнала съм съседната буква, при мен са една до друга.

# 712
И при мен из фейса се въртят статии, че Венци и Михаела печелят..

# 713
ХК

Някой има ли напредстава кой печели или кои са топ 4?

# 714
Според спойлера, който бяха качили тук, следващите отпаднали от Хелса са Стефани и Георги. Да видим кой от двамата ще е днес

# 715
  • София
Е, как Георги. Той нали готви много добре, уж. Дано Стефка си тръгне още днес. Егати ревлата.

# 716
И според мен Стефка ще си тръгва днес или утре.
Като видях, че влиза така се зарадвах, бях останала с много положителни спомени от нея в Мастъра. Ама явно или съм се объркала или е била по-уравновесена. Сега не се търпи. Надявам се и Михаела да я последва.

# 717
ХК
Михаела няма да я последва... 🙄
Стефани и Георги (в неизвестен ред), а след тях е Славейко.
Склонна съм да вярвам, че първа ще е Стефани. Така отборите ще станат:
Червени - 4 души (Царина, Никол, Симона и Михаела);
Сини - 6 души (Саламандров, Чоткин, Станислав, Славейко, Димитър и Георги).
И после, за да изравни бройката, Ангелов ще премести Чоткин при червените.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 17:37 от Bilyana14.

# 718
  • Sofia
😲 Георги и Славейко преди Симона?! smile3555
Билянка,а знае ли се финалната тройка?
Макар че,така като гледам, май хич няма и да го доглеждам.Егати пародията е тази година.

# 719
Не се знае докъде са стигнали снимките, avi. Тези спойлери (за Георги, Стефани и Славейко) са от снимки на потребителки от гостуванията с караваните. Първо от Троян (червени - Никол, Царина, Михаела, Симона и Чоткин; сини - Саламандров, Славейко, Станислав и Димитър), а на 24.03. от някакъв язовир (червени - Никол, Царина, Михаела, Чоткин; сини - Симона, Станислав, Саламандров и Димитър).
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт