Фен-клуб "Проклетата свекърва"

• 131 504
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Аз на моята кандидат снаха и казвам да не се бои,че моя може да е непрокопсаник ,но аз ще и осмисля битието Twisted Evil

Това е гадно!

# 1 171
И аз се записвам-имам двама сина и ще ставам два пъти свекърва.Ще следя темата внимателно. Twisted Evil
щото и аз Peace, а в момента в нас ситуацията е следната, когато се съберем в почвните дни със свекито ми - аз съм Уси /от усойница/, тя е Пепи /от пепелянка/

# 1 172
Снощи като заспивах и се си мислех как да постещна бъдещата снаха! Измислих го и се смях много  Joy Та ще си купя едни ролки за коса и ще си ги туря, ярко червено червилце (ама хубавко ще си очертая 5 см около устата), една цигарка ще пална и ще я оставя да виси от едната страна(като вълка от Нупагади) и едно пеньоарче ще си наметна(трябва да си запазя едно от на майка ми). Ще отворя вратата с гръм и трясък и ще викна "Я да видим к'во си ми домъкнал, сине майчин!" Ако снаата не избяга значи тя ще е!  Mr. Green Няма да ви разказвам какво сънувах цяла нощ...беше смешно  hahaha

# 1 173
Снощи като заспивах и се си мислех как да постещна бъдещата снаха! Измислих го и се смях много  Joy Та ще си купя едни ролки за коса и ще си ги туря, ярко червено червилце (ама хубавко ще си очертая 5 см около устата), една цигарка ще пална и ще я оставя да виси от едната страна(като вълка от Нупагади) и едно пеньоарче ще си наметна(трябва да си запазя едно от на майка ми). Ще отворя вратата с гръм и трясък и ще викна "Я да видим к'во си ми домъкнал, сине майчин!" Ако снаата не избяга значи тя ще е!  Mr. Green Няма да ви разказвам какво сънувах цяла нощ...беше смешно  hahaha

За да е ясна картинката,можеш да прибавиш и  #Sniper Hands Fist newsm29,за да си сигурна,че  travel,ама бързичко да бяга!Умрях от смях! Joy

# 1 174

дотук добре, само да не побегнеме ние, че нищо се не знае newsm78какво ще ни излезе насреща

# 1 175
 И аз съм за тук. Мама съм  на двама и то вече тийнове. Големият е на 19 и вече репетирам за свеки с неговата приятелка. Намирам я за много готина, но една позната,  реализирана свекърва ме отрезвява, че докато ти влязат в къщата всички са готини. Тук,в темата за  свекървите е много весело. При снахите едни Пепита съскат. Аз съм и снаха, но със свекървата  сме си раздали куклите и парцалките и са ни улегнали страстите.  Вече  започвам да гледам и от свекървенската камбанария ,а оттам взеха да ми се виждат едни лоши настоящите снахи. Такива бяха свекървите навремето.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 12:54 от Анонимен

# 1 176
  Вече  започвам да гледам и от свекървенската камбанария ,а оттам взеха да ми се виждат едни лоши настоящите снахи.

такива са, лоши са, моят големия наскоро беше довел една девойка в нас, която беше задимила в хола като лисичарник направо, отгорена всичко като направих забележка, че не се диша от цигари, същата ме попита - ама ти пушиш ли, да те почерпя ако искаш #Cussing out? Е, а кажете ми как да не извадя цепнатия си на две език newsm78?

# 1 177
Ох, то шега, шега... ама аз ще се проваля като свекърва ми се струва.
Дребното от сега е под чехъла на снахата. Всяка сутрин ме тормози да й купуваме бонбони, ама еди какви си, че такива харесвала. Еди как си да бил облечен, че тя го харесвала с определени дрехи  Tired прическа си правим сутрин, че го харесвала с прическа... А е само на 4г , раздават го гаджета от 2 ... почвам да си мисля, че верно след години ще се вземат.  Mr. Green

# 1 178
  • Талант на 2012,2013 г.
Снощи като заспивах и се си мислех как да постещна бъдещата снаха! Измислих го и се смях много  Joy Та ще си купя едни ролки за коса и ще си ги туря, ярко червено червилце (ама хубавко ще си очертая 5 см около устата), една цигарка ще пална и ще я оставя да виси от едната страна(като вълка от Нупагади) и едно пеньоарче ще си наметна(трябва да си запазя едно от на майка ми). Ще отворя вратата с гръм и трясък и ще викна "Я да видим к'во си ми домъкнал, сине майчин!" Ако снаата не избяга значи тя ще е!  Mr. Green Няма да ви разказвам какво сънувах цяла нощ...беше смешно  hahaha

Така: Значи ти хубаво си го обмислила и после си си сънувала, ама без майтап когато идваха да ме искат мен от нашите на времето, моята свекърва /лека пръст на жената/ дойде с такова подобно червило. И после почти през целия ни съвместен живот ме питаше:Ама тогава взех ли ти страха а? Какво си помисли за мене"? Пък на мен хич не ми пукаше. Аз гледах да се добера до сина на мамчето... Joy

# 1 179
                    Гледам турския "Листопад" само заради една велика свекървещица -
                 баба Джеврие .  Twisted Evil Има на какво да се научим от нея  bowuu
                  На мене не ми стига фантазията до толкоз  newsm78

# 1 180
Чакайте да ви кажа един виц по темата
Една снаха отишла да живее при мъжа си и съответно свекъра и свекървата.За да няма недоразумения свеки я предупредила:
 -Значи снахо сутрин като влезнеш в кухнята ако китката ми е от ляво можеш да правиш каквото си искаш, в добро настроение съм.обаче видиш ли китка отдясно само на пръсти около мене, адосана.Китката отгоре на главата ми видиш ли я направо излизай и не ми се мяркай.
Снахата изслушала внимателно и казала :
- Слушай ме ти сега, сутрин като влезнеш в кухнята и ме видиш с кафето и цигарата да знаеш че хич не ми пука къде ще ти е китката

Joy

Аз го знам с рима: Снахата отговаря: Пука ми на кикиридката, от коя страна ти`й китката  Laughing

# 1 181
  • София
Аз го знам с рима: Снахата отговаря: Пука ми на кикиридката, от коя страна ти`й китката  Laughing
Е, неее  Joy
Докато живее тази толкова полезна тема, аз взех, че родих втори син.  Mr. Green Доста е ревлив, милия, и като стане нетърпимо все си казвам: "Поплачи си, маме, аз ще го връщам на жена ти."
Ако знаете как олеква...

# 1 182
Чакайте да ви кажа един виц по темата
Една снаха отишла да живее при мъжа си и съответно свекъра и свекървата.За да няма недоразумения свеки я предупредила:
 -Значи снахо сутрин като влезнеш в кухнята ако китката ми е от ляво можеш да правиш каквото си искаш, в добро настроение съм.обаче видиш ли китка отдясно само на пръсти около мене, адосана.Китката отгоре на главата ми видиш ли я направо излизай и не ми се мяркай.
Снахата изслушала внимателно и казала :
- Слушай ме ти сега, сутрин като влезнеш в кухнята и ме видиш с кафето и цигарата да знаеш че хич не ми пука къде ще ти е китката

Joy

Моята версия е нецензурна.  hahaha

# 1 183

Докато живее тази толкова полезна тема, аз взех, че родих втори син.  Mr. Green Доста е ревлив, милия, и като стане нетърпимо все си казвам: "Поплачи си, маме, аз ще го връщам на жена ти."
Ако знаете как олеква...
[/quote] Аз като родих втория си син приемах повече съболезнования, отколкото поздравления. Особено ме съжаляваха, по-възрастни мъжки майки, доживели чудото на свекървенството. Само една приятелка, неподправен оптимист и тя майка на двама ме успокои, че като мъжки майки няма да гледаме внуци. И сега се чудя, това утеха ли е  newsm78.

# 1 184

Докато живее тази толкова полезна тема, аз взех, че родих втори син.  Mr. Green Доста е ревлив, милия, и като стане нетърпимо все си казвам: "Поплачи си, маме, аз ще го връщам на жена ти."
Ако знаете как олеква...
Аз като родих втория си син приемах повече съболезнования, отколкото поздравления. Особено ме съжаляваха, по-възрастни мъжки майки, доживели чудото на свекървенството. Само една приятелка, неподправен оптимист и тя майка на двама ме успокои, че като мъжки майки няма да гледаме внуци. И сега се чудя, това утеха ли е   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт