Диамантени / елмазени гоблени 2

• 6 271
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Аз ги подарявам на близки. Като си купувам такива, които хем на мен да ми харесват, хем знам, че ще се харесат на човека на когото ще ги подаря. Моят въпрос е, какво правите с останалите мъниста, които остават излишни? Продават ли се само схеми на гоблени, които са без маниста, и да мога да използвам излишните.

# 61
  • Разпиляна във въображението
И аз си пазарувам от Тему. Доволна съм. Завърших втори, но дъщеря ми все още не е направила "проверка" всички диамантчета са сложени Simple Smile Поръчах три на градска тема с идеята да са като серия. Красиви са, но първия ми по Ван Гог, малък размер ми е любим. Него успях да сложа в рамка на ИКЕА, но за останалите и аз съм се насочила към магазин.

# 62
  • София
Аз ги подарявам на близки. Като си купувам такива, които хем на мен да ми харесват, хем знам, че ще се харесат на човека на когото ще ги подаря. Моят въпрос е, какво правите с останалите мъниста, които остават излишни? Продават ли се само схеми на гоблени, които са без маниста, и да мога да използвам излишните.

Ами като цяло не остава много мъниста, тъй като детето бая ги разпилява Simple Smile Иначе ги събирам и в даден момент ще измисля нещо да ги оползотворим Wink Иначе само схеми на гоблени не съм срещала, но и да има според мен няма да ни свършат работа, тъй като всеки един пъзел си е с различна номерация на мънистата - някои са с букви, други с цифри Thinking

# 63
От останалите мъниста може да се изработят цветни яйца за Великден. Сигурна съм, че ще е интересно и забавно.

# 64
  • София
Andji_1 чудесна идея! Аз мислех да разпечатам някакви картинкии, които да налепи с мънистата, но ето сега ми хрумва идея, че може и цветя - за картичка за мама за 8-ми март Simple Smile

# 65
  • StZ
Andji_1 - да, може да се направи яйце, но какво лепило ще трябва? дали има безвредно? или само празни черупки да се украсяват?

Задавам си въпроси, но идеята е Супер!

# 66
Много красиво се е получило, Анджи. И аз бях събрала една кутия, ама нещо не ги виждам. Май са ги изхвърлили.

# 67
  • София
Andji_1 - да, може да се направи яйце, но какво лепило ще трябва? дали има безвредно? или само празни черупки да се украсяват?

Въпросът не е към мен, но аз си мислех по-скоро за двойно лепящо тиксо, а не за лепило Thinking Дали би било подходящо?

# 68
  • StZ

Въпросът не е към мен, но аз си мислех по-скоро за двойно лепящо тиксо, а не за лепило Thinking Дали би било подходящо?

може би ще се получи с тиксо, но трябва да е доста еластично и тъничко за да може да следва яйцето - пипкаво ще е, но не пречи да се опита( на участъци - правоъгълни или други форми, но цялата повърхност може би ще се нагъгри).

# 69
  • София
Да, да на участъци, цялото няма как. Просто с лепило ми се струва по-трудно и по-цапащо и затова си мислих за такова тиксо Simple Smile

# 70
Стиропорени яйца от Пепко,има най-различни размери и с двойнозалепващо тиксо, но първоначално не облепвам цялото яйце а само определен участък. Тиксото е около 1,5 см.широко и си е еластично. Получава се доста интересно на райе, различни цветове или да се изпише името на някое детенце.

# 71
Продават се и празни канави - може сами да си измислите картина, надпис и каквото искате.

# 72
  • Разпиляна във въображението
Продават се и празни канави - може сами да си измислите картина, надпис и каквото искате.

И аз за това се замислих. Събрала съм  също доста маниста.

# 73
Гоблените, които са с дървена рамка, как ги съхранявате? Ще започнат ли да падат камъчетата, ако го окача на стената?
Детето много се зариби по диамантените гоблени и сега се чудя как да ги окачвам в стаята й.

# 74
Да ще падат камъчетата и то до година и нещо. Ако няма стъкло, което да предпази гоблена става много грозен и сив, защото се наблъсква с прах.

Аз си купувам навити гоблени и рамки, преди да почна да лепя си залепям платното за гърба на рамката с Ц200 - така хем е твърда основата като лепя, хем не е с подрамка, която после иска дълбока рамка, които са три пъти по-скъпи! Като го налепя го слагам в рамката и готово.
 Даже понякога така ги съхранявам докато ги работя, вместо да ги покривам - слагам им рамката със стъклото отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт