"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 049
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
Аз ако успея да дойда също ще снимам с камера Peace

# 106
  • София , Монтана
Може ли и аз да се запиша,нищо че съм с едно дете.Сега станах на 24 и имам врем за още.Ще ми е приатно да се присъединя към вас,ако ме приемете.И аз мога да дойда на празника аз ще си взема дигиталния апарат и ще мога да снимам.

# 107
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
jujes по принцип съм като тебе 300% свекърва,но когато бях на 200% си осинових момиченце за да знам и какво е да си тъща Flutter

......преди да мислите за промяна на датата,нека всеки си каже дали въпреки работният ден  неможе да се освободи/работещите/ за един ден и да присъства на бала.Немисля,че ще е кой знае какъв проблем работещите да се освободят особено пък поради такава важна причина-кой работодател би отказал ThinkingАз и на 14 и 15 немога-единият ден е за изпит ,а другият ден има служба-Томина неделя на която съпругът ми неможе да не служи,а да идвам сама с децата Crossing ArmsТо по принцип винаги ще има някой дето си има някаква причина за да неможе да присъства-неможем да местим и променяме датите заради един или двама души.За 21 -ви както си е -ще дойдем въпреки че имаме и друга организирана среща.Работният ден не ни притеснява

# 108
Ако някой от организаторите е на линия,моля да ми каже с какви размери ще бъде логото на фанелките,престилките и покривките,защото говорих с жената за която бях писала по горе,и тя каза че това е най-важното-колко е голямо,колко цвята е,и бройката,за да ми даде оферта.За химикалките били някъде около 10ст....

# 109
Секстет, бях казала преди време, че ще поема въпросса със саксиите. Може ли да ми обясниш подробности- какъв размер, материал(има едни дето ги водят еднократни, дето като си купуваш цвете от магазина, то е боднато в тях и после трябва да си го пресадиш), за какво и кого ще бъдат, предпочитание за цвят.
Извинявай, ако трябва да се повтаряш, но някъде съм изпуснала нишката .
Инсталира ли скайп ?  За ей такива подробности ще е по- лесно уточняването. Simple Smile   bouquet

# 110
Петя и Жужус, добре дошли! Вижте темата многодетни мам 9 която е най горе дай те малко инфо за себе си! Ще се радваме да се запознаем с вас!
Петя нищо че е само едно, щом имаш желание ще чакаме с тебе! ние умеем...
То май много снимачи дойдоха...
Най добре някой близък да снима да не изпуснем празника
Дидке на 15-ти кога е службата? Не може ли след нея да тръгнете?
Цоцоланка не може да публикува и аз копирам нейния отговор от скайпето:
Мами, благодаря ве, че ме откривате навсякъде!!!!! Благодаря и на активна, и на Сватята и на СуперТеди,че ми се обадиха по телефона! Благодаря и за вниманието тук, във форума.

Ами накратко - пътувахме добре към Добрич, тук майка ми така се зарадва като ни видя... Тя все още бе в болницата и ние пуснахме в стаята пръв да влезе Йоан, но тя не го позна. Но... познала якето и чак тогава се усетила кой е това. То якето вече 3-то дете го носи и затова..... Разплака се милата..... Иначе шетам активно, готвя, мия, не давам на майка нищо да прави.  В същото време не смогвам на срещите с приятелки, довечера съм на китайски ресторант с племенницата ми. В неделя да не се каня ще ходим на куклен театър с Йоан - тук в Дч винаги ми е харесвал кукления театър.
Живи и здрави в понеделник вечерта пътуваме за Благоевград и от вторник вече ще съм на линия.

Не успях всичко да прочета, но разбирам,че има нови придобивки - честито на всички, да ползвате уредите безаварийно!
На ималите скоро рожден ден,а и на тези, на които им предстои това - ЧРД! Здраве, игри и много любов и щастие!

Като се прибера по-подробно всичко ще чета!

Да ви кажа нещо - не ми липсва много компа - почивам си и от него, един наркотик по-малко за известно време! А и установявам и нещо друго - и без комп се живеело  Mr. Green

Он мен поздрави и прегръдки, прекарайте си хубави почивни дни със семействата си, аз като се прибера и снимки ще пусна от прекарването ни тук!

Цоцоланка гласува за : Пълна къща - пълен живот, и Пролетен Празник на многодетните родители!

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 12:00 от ClanG

# 111
   Отговорът на Мама Цоцоланка го има вече в четри екземпляра,така че да кажем че се е отчела и за дните в които не е бела пред компа... Joy Joy Joy

# 112
  • София , Монтана
Гласувах за Пълна къща,пилен живот.

# 113
ClanG ако тръгнем след службата ,значи към 10.30..евентуално ще пристигнем към 13.30  Thinking не е ли късничко....пък и без нас ще стане бала,ако се измести за 15-ти

# 114
   Отговорът на Мама Цоцоланка го има вече в четри екземпляра,така че да кажем че се е отчела и за дните в които не е бела пред компа... Joy Joy Joy

Аман от компютърни зали!!!!!!  #2gunfire

Та помолих Сватята за съдействие, благодаря и!

# 115
Гласувах за първия вариант.
Имам голямо желание да дойда на празника, но не знам дали ще мога да дойда и с бебетата, и с мъж ми или само с каката. А докога трябва да потвърдя дали и колко ще идваме?
Hug

# 116
Последно -сменя ли се датата  Thinking

# 117
Кристал по принцип съм като тебе 300% свекърва,но когато бях на 200% си осинових момиченце за да знам и какво е да си тъща Flutter
Мислили сме по въпроса с мъжо, но ще ми е трудно да гледам мома, като видях колко е хубаво с момчетата! Heart Eyes

# 118
Имаме принципното съгласие от НДК за 14.04. Най-вероятно това ще е новата дата. Дидке, съжалявам, ако не успееш, не можеш ли да минеш първа на изпита и после - купон? Много сложно стана с това преместване на датата, но все пак добре е, че поне този ден се оказа свободен.

Добре дошли на новите мами! Радвам се, че ставаме все повече!  bouquet
Надявам се, че сте открили вече закованата ни тема - там пишем за семействата си и ежедневните си вълнения, тук се опитваме да бъдем по-делови, за да успеем да свършим и организационната работа.

ттотов, логото върху тениските и престилките трябва да бъде по всяка вероятност около 10х10 см. Питай за цени за един цвят и за пълноцветно. Днес намерих един човек, който каза, че може да напечата тениските за по 1 лв., едноцветно. Ако намерим по-добра оферта, още по-хубаво.

дидуш, мисля, че саксиите трябва да са все пак от по-стабилен материал, отколкото еднократните само за пресаждане. Пак пластмасови, но все пак да имат някакъв фасон, нали ще им залепим стикер с логото, да се запазят известно време. Размерът си го представям колкото чаена чаша, но пак зависи от парите, с които ще разполагаме.

Имам вече скайп, но не ми остава време да го пусна в действие, т.е. да мина курс на обучение. Просто тези дни съм много заета. Щом се поосвободя, веднага ще се заема с това.

# 119
И аз току що гласувах за... Пълна къща - пълен живот  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт