ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 902
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 710
Къде могат да се гледат и онлайн епизодите? Преди на 1 стр.имаше линкове, сега от къде ги намирате?

# 1 711
Не знам защо Силви се смята за някакъв аутсайдер, който има проблем. Тези жени в къщата са там от 4-5 дни максимум. За толкова кратко време никой не може да ме убеди, че някои са си станали приятелки. Да не говорим, че нивото им наистина е много ниско. Около мен няма такива хора и ако трябва да общувам с тези момичета и аз няма да имам какво да си кажа с тях.
Тормозят тези, които смятат за конкуренция. Силви изглежда доста по-добре от Христиана и групичката ѝ лакеи. Не се захващат с Милена, защото тя по никакъв начин не представлява заплаха за тях.

# 1 712
Дали пък Силви не ги подразни с това, което направи по време на игрите. Отиде при Алек и нещо му говореше, направи близък контакт с него, нещо, което никой от другите не си беше позволил така директно да пристъпи извън регламентираните срещи, коктейли и пр. Видя се, че моичетата бяха доста стъписана от Християна.

# 1 713
Не знам защо Силви се смята за някакъв аутсайдер, който има проблем. Тези жени в къщата са там от 4-5 дни максимум. За толкова кратко време никой не може да ме убеди, че някои са си станали приятелки. Да не говорим, че нивото им наистина е много ниско. Около мен няма такива хора и ако трябва да общувам с тези момичета и аз няма да имам какво да си кажа с тях.
Тормозят тези, които смятат за конкуренция. Силви изглежда доста по-добре от Христиана и групичката ѝ лакеи. Не се захващат с Милена, защото тя по никакъв начин не представлява заплаха за тях.

Силви много добре им каза, че тя няма проблем да е сама, защото в тяхната компания не може да седи и без това. Сюжетът е като първите два сезона- една група простакеси се навърля злобно към някой интелигентен, който е повече от тях.
Ако не е сценарии не мога да повярвам, че има хора, които са заседнали някъде в тийнейджърските си обноски и нямат грам развитие и обноски на възрастни. Защото и на 20 години да са човек вече е възпитан и разумен според мен. Относно почистването можеха да и направят забележка без да скачат всички срещу нея. Тази група Християна, Мария и още две-три са там за безплатният курорт и пиене. Те дори не търсят контакт с ергенът. Но вече много режисирано ми изглежда всичко. Християна е едно към едно с Габи от миналия сезон.

# 1 714
Всички са наясно, че са там да правят сеир. Съответно голяма част от конфликтите са изкуствени или дори да има естествена антипатия, изразяването ѝ е преекспонирано.  Ако се разбират и си говорят сладко-сладко, или ще ги изгонят скоропостижно, или ще им резнат екранното време и рекламата им уйде.

# 1 715
Христиана е доста по-неприятна от Габи от предния сезон . Габи имаше доста лафове .

# 1 716
Габи стана симпатична на доста хора. Докато това чудо сега надмина всички степени на противност и обедини народа в една обща емоция - отвращение. Съмнявам се че както тя, така и приятелките и извън предаването ще успеят да измият образа и и да я представят като всъщност много добър човек, който е играл ролята на лошия.

# 1 717
  • София
За мен Зори джи се доближава повече до Силви. И двете са леко заблудени, живеещи в своя свят, където имат дипломи и неземна красота.
Абсолютно!
Техните родители са били точно обратното на тези на Милена и са им създали твърде високо самочувствие, което няма покритие, а те нямайки социална среда няма как да разберат къде реално се намират.

Според мен в един кръг, тормозените са тези, на които им личи, че са слаби психически, защото агресорите са си мишкари и нямат смелост да се опълчат срещу силен характер, без значение има или няма някакви чисто физически недостатъци.
Екатерина сподели че са я тормозили заради екзотична визия, Милена заради това че е висока. Това всъщност не са недостатъци, а плюсове, но явно булитата са ги усетили, че няма да дадът отпор.

# 1 718
Зори джи не беше аутсайдер , даже си излиза след предаването с някои от момичетата.

# 1 719
Чак сега стигнах да гледам епизод 4 и няма как да Ви догоня, ама да изкоментирам и аз. Засега намам нито една която да ми е противна, обаче повечето са ми странни на външност, наистина. Теа е сладка, обаче гримът и е безумен просто! Йона и Мария не изглеждат на 25, както беше анонсирано, Киара изглежда нелепо с джуки върху криви зъби, Надя е хубава, ама на външност ми е 90% Капитонова + 10% Валерия и някак не беше уместно да я избират за предаването, Мери изглежда 40+. И последно - Васка. Аз ли съм единствената, която не я намира за красива?

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 15:01 от Анонимен

# 1 720
Не си единствената Simple Smile

# 1 721
Силви за мен е доста противно момиче!Непрекъснато изтъква-образование,среда ,интелект и.т.н.Какво прави там тогава, да си намери някой от нейната среда ...Странна е!Човек когато е успял и се е доказал,няма нужда да се изтъква непрекъснато.Според мен Силви е страшно комплексирано момиче,което навън не е това на което се прави.В къщата ,ако някой се изразява правилно това е Милена.От всички събрани вътре за мен е най интелигентното момиче.Всички други много говорят и нищо не казват.

# 1 722
И лафовете са много слаби тази година, пет думи и се повтарят, народа нещо загуби креативност ли, не се стараят ли, ама качеството е надолу.

# 1 723
Много ми е смешно как някои предполагат, че терапевтът на Милена я е пратил в Ергена като терапевтичен подход Joy Представям си как казва "Миленче, постигнахме добър напредък, но за да направиш един голям скок, запиши се в шоу за подигравки, много ще ти дойде полезно". Тези проблеми не се решават в изкуствена среда, а още по-малко пък в отровна.
Аз и след четвъртия епизод не мога да си избера любимка...

# 1 724
  • София
В началото харесах Надежда и Магдалена, вече ми остана само Надежда. Все още не ме е подразнила, да видим до кога .

Общи условия

Активация на акаунт