ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 304
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 300
Екатерина ми хареса, че реагира естествено на това с децата.

# 301
Абе къде е Христина ,защо не я дават Grinning

# 302
Не мисля, че Екатерина е фалшива, просто май се притеснява от камери. Много е нежна и красива.

# 303
Кви деца на първа среща ве 🤨
Нали? Аз съм в шок, че го казва на първа среща това.

# 304
Записвам се в темата, вашите коментари са най-хубавото от целия сезон Simple Smile
И аз следя с огромен интерес mumcast-а

# 305
Дамата е сладка. Абе, харесват ми. Първата ми асоциация е нежност.  Това с децата беше малко прекалено.

# 306
  • София
Записвам се да следя, вие добавяте много цвят към предаването! Simple Smile
Ергенът и него ли го обличат? Това сако съчетано с късите панталони доста ме изненада..

# 307
Много често има реклами нещо днес.

# 308
  • тук и там
Благодаря за новата тема!На мен Маги ми хареса,когато разговаря с Виктория ли беше(Пеньо)-още не съм им научила имената.Катето я е страх да не се накапи,че с рокля "под наем" ,нали са я дали от предаването..

# 309
Ахахах, мацката буквално трепери да не се получи някой неставащ за инстаграм кадър, а той "ох, колко си естествена" .

# 310
кхххм, ами, телевизиите напоследък гаднеят. С рекламите имам предвид. Аман от хазарт и от реклами на лекарства. Чак пък толкова да сме болни, не мисля.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 11:04 от Анонимен

# 311
Ахахах, мацката буквално трепери да не се получи някой неставащ за инстаграм кадър, а той "ох, колко си естествена" .
Според мен пък си е супер естествена, просто се притеснява от срещата.

# 312
Сако ала Денсинг старс и къси гащи? Къв е тоя стайлинг уааа?
Надявам се да не гледаме само Виктория на синхрони,че още от тая вечер за 30 минути прекалиха с нея.
Екатерина има хубава коса,но до тук за мен. Не ме кефи.

Само аз ли чувам Гената докато Сашко говори?
и Мони от Е2 също го чува има я в тик ток. На мен ми се разминава говор с картина еон.

# 313
Обличат го , да .

# 314
кхххм, ами, телевизиите напоследък гаднеят. С рекламите имам предвид. Аман от хазарт и от реклами на лекарства. Чак пък толкова да сме болни, не мисля.
Имам предвид, че предните епизоди като че ли нямаше толкова често.

Общи условия

Активация на акаунт