ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 322
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 315
Девойката прави добро впечатление като начало. Притеснението си казва думата и при двамата. Дотук добре според мен.
Някой да се смили над мен и спойлер или не, да каже кога гонят онова чудо Виктория, че не се издържа!

# 316
  • София /Абсурдистан
Не мога да запомня имената на дамите. Впечатлявам се от устните с форма на джапанки. Ама че мода излезе!

# 317
Екатерина си е естеснввъна, просто е скучна и малка. Не е неприятна. И е красива и нежна. Отиват си.

# 318
  • here and now
Аз взех да предпочитам рекламите, пред това да гледам и слушам Виктория...

# 319
  • София
Маги-то много се изложи днес. И това е голяма и зряла жена ...

# 320
На Виктория не й се получи с хейтенето и засвири на струната "Ах, нещастната влюбена аз"...
Симпатяга е Екатерина, ама Алек крава за разплод ли си търси или жена? Ся, ако каже, че детето ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА СВЕТЛА, без значение момче ли е или момиче съвсем ще ме застреля Joy

# 321
Аз ви казах да не правите анкета за тримата ергени. Сашко малко братовчед с Гената ще излезе. Остана и тоз сега да се разбучи на Екатерина за децата, както ония пловдивски бухал на Айлин, която много правилно си му го рече тогава. Тия да нямат прогресивно спадане на подвижността на сперматозоидите ве, кво е т'ва бързане. Пари давам, за да каже това за децата на Тея 😎🤣🤣🤣 Какво ли ще ми чуят ушите и ще ми видят очите 🙈🙉🙊

# 322
Ям, и почва да ми се гади, докато гледам Виктория.
Това ми дава идея! Ще си закача снимка на Виктория на хладилника! Така тя най-накрая ще свърши нещо полезно и за някой друг, освен за себе си- като я видя  ще ми секне апетитът мигновено! Мда, Викиту ще е най-добрата диета!

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:51 от Lady A

# 323
Аз ви казах да не правите анкета за тримата ергени. Сашко малко братовчед с Гената ще излезе. Остана и тоз сега да се разбучи на Екатерина за децата, както ония пловдивски бухал на Айлин, която много правилно си му го рече тогава. Тия да нямат прогресивно спадане на подвижността на сперматозоидите ве, кво е т'ва бързане. Пари давам, за да каже това за децата на Тея 😎🤣🤣🤣 Какво ли ще ми чуят ушите и ще ми видят очите 🙈🙉🙊
И аз се включвам в събирането на пари да го каже на Теа.

# 324
  • София
Малко изненадваща беше поканата на Екатерина, предвид това, че я остави с една от последните рози миналия път. Но срещата е приятно нормална, харесва ми. Дори Алек започва да ми става симпатичен, защото изглежда естествен и непринуден, а и най-важното - може да говори. Смятайте предните два сезона колко много са ми снижили критериите, щом нещо толкова простичко вече ми прави впечатление. Joy
Само като се сетя за "дълбокомислените" погледи на Евгени и как мъчително отронваше по някоя дума от време на време.... Каква мъка беше само. JoyJoy

# 325
Ям, и почва да ми се гади, докато гледам Виктория.
Това ми дава идея! Ще се закача снимка на Виктория на хладилника! Така тя най-накрая ще свърши нещо полезно за и някой друг, освен за себе си- като я видя  ще ми секне апетитът мигновено! Мда, Викиту ще е най-добрата диета!
[/quote
Чудесна идея JoyJoyJoy

# 326
Катето ми наподобява на украинското Вики от 1 сезон. Срещата ..тегава, скучна, игра на мълчанка...строст няма, привличане не усещам....

# 327
Това 6 деца само мъжете го искат, защото няма те да ги раждат и гледат май  Grinning Все едно говорим за купуване на пъпеши на пазара...

# 328
Магдалена малко почва да дразни , няма да се изненадам , ако се обърнат срещу нея.

# 329
Магдалена малко почва да дразни , няма да се изненадам , ако се обърнат срещу нея.
Съгласна съм.

Общи условия

Активация на акаунт