ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 039
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 780

Относно Васка, въобще не я видях снощи, но… съмнения, че не учела нищо , защото снимките и били от партита. Че кой си качва снимки от университета или офиса? Нормално е снимките да са от партита и пътувания. И е още по- нормално е млад човек студент да излиза по заведения и да ходи по партита.

Съгласна съм, че липсата на такива снимки не са задължително показателни за това дали учи или не. Но в интерес на истината, всичките ми познати, които се кефят на това, което учат или работят, качват снимки от уни и офиса - че даже и някои от тези, които не се кефят. Момичето явно търси друг имидж.

# 781
За мен най-красиви си остават някои от участничките във втория сезон. Сега докато гледах церемонията исках да се хвана за някоя, която да ми е топ по красота и поведение.. ТЦ. Една Надежда дето ми е симпатична и дотам. Много лош кастинг. Язък,че тазгодишният ерген макар и леко кринджав ми е най-приятен за гледане.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 09:44 от Kamille252

# 782
За мен най-красиви си остават участнички от втория сезон. Сега докато гледах церемонията исках да се хвана за някоя, която да ми е топ по красота и поведение.. ТЦ. Една Надежда дето ми е симпатична и дотам. Много лош кастинг. Язък,че тазгодишният ерген макар и леко кринджав ми е най-приятен за гледане.
Във всяка има нещо красиво, очи или усмивка, кожа, цялостно излъчване... само у Виктория няма нито едно.

# 783
Виктория има прекрасно тяло

# 784
Ръбато и кльошаво тяло, не е прекрасно.

Вярно големи хубавици имаше в сезон 2,.
На Алекс са му събрали само крокодили.

# 785
За мен пък Магдалена просто блести пред всички. Не защото е ултра красавица, но просто има нещо в нея, което я кара да изпъква пред всички. Често се усещам, че гледам само нея на коктейлите. И не знам какво толкова противно намират хората в поведението ѝ, супер нормално е, особено сравнено с останалите злобили в имението. Хареса ми също и коментарът ѝ след разговора с Виктория сутринта - че не може да се правят крайни оценки за другите толкова бързо.
Другата приятна жена е Надежда, изглежда добронамерена и мила.

# 786
Отпадане на Шермин ме изненада, мислех че ще я задържат още малко, да си вири носа сред тез "плебеи" (според нея), както някой написа явно тя е поискала да си ходи.
А забелязахте ли , че носи цветни лещи? Колко ретро Grinning

# 787
  • Варна
Милена смятам ,ако си направи умерена ринопластика ще разцъфне.Има много нежно  лице и този нос направо съсипва всичко.Тя за мен е от хората, при които такава операция не би била излишна прищявка.
Отдавна си мисля същото.
Съвсем леко да се изпили върха на носа и ще стане друг човек!

# 788
На мен лично Алек ми харесва повече, защото изглежда по-мил и дружелюбен. Евгени беше студен и някак неуважителен към участничките.

# 789

Относно Васка, въобще не я видях снощи, но… съмнения, че не учела нищо , защото снимките и били от партита. Че кой си качва снимки от университета или офиса? Нормално е снимките да са от партита и пътувания. И е още по- нормално е млад човек студент да излиза по заведения и да ходи по партита.

Съгласна съм, че липсата на такива снимки не са задължително показателни за това дали учи или не. Но в интерес на истината, всичките ми познати, които се кефят на това, което учат или работят, качват снимки от уни и офиса - че даже и някои от тези, които не се кефят. Момичето явно търси друг имидж.

Доста хора, които познавам си качват снимки, дали ще е на някой учебник, дали ще е на сградата, в която учат, а бе така да се каже, личи си, че се занимават с това нещо.

ШермАнна обяснявайки, че е излязла без грим:

Скрит текст:

# 790
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/55189/sezon-3/sled-ceremo … 004763.1709192351

Много са й странни ноздрите на Шерми, все там гледах!

# 791
  • Буркина Фасо
под ноздрите да не би да е по-нормална ? Smiley

# 792
Алек се държи приятно. Като изключим изкуствения смях, доста освободен и общителен е . Личи, че ергените минават обучение и школовка, но индивидуалния темперамент си личи. Евгени беше по-скован и като цяло интроверт.

# 793
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/55189/sezon-3/sled-ceremo … 004763.1709192351

Много са й странни ноздрите на Шерми, все там гледах!

И ноздрите и целият й нос са точно тип “ринопластика в Турция”. Всички като по калъп. Еднакво безинтересни и еднакво “повредени”.

# 794
Евгени беше направо неприятен с тоя ням поглед изпод вежди. Като добавим и майка му в картинката...съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт