✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз пък...Сипала съм си винце и си гледам с кеф. Не ме интересуват падьоми и всякакви там. Харесва ми и гледам с усмивка.

И аз така. На Виктор партньорката много ми харесва.

Много ме дразни Краси. Не е като в първия епизод, но просто е отвратителен.

# 496
Коя е русата усмихната дама зад Виктор?

# 497
Невероятна мацка е Михаела на Виктор партньорката.

# 498
Обаче и Неделя Щонова какво изваяно тяло има на тези години. Уууаууу!

# 499
Ееее Неделя и Наско бяха страхотни. Най-добрия танц до тук. Обаче сгънатите й колена ми извадиха очите. Време е вече треньорите да им обръщат внимание да изправят краката.

# 500
Сигурно тренира тази жена ? Чудесно тяло . Прибран корем ! Аз на 26 не мога да прибера корема , а леко щръкнал , тя как го прави не знам !

Танца малко постен и обикновен ми се видя . Но най-вече бавен ми се стори .

Иначе не беше зле . Добре се представиха .
Няма да се откажат от шпагати обаче .

# 501
На Щонови така им личи амбицията и пренатягането. Сякаш не са дошли да се забавляват, а да печелят на всяка цена.
Затова не мога да ги харесам, колкото и правилно да танцуват.

# 502
Не ми хареса Щонова . Добре , че са дългите и крака и шпагатите. Много е напориста и енергична , но липсва грациозност , много отворени колене .

# 503
Много ми хареса Неделя Щонова.

# 504
Ееее Неделя и Наско бяха страхотни. Най-добрия танц до тук. Обаче сгънатите й колена ми извадиха очите. Време е вече треньорите да им обръщат внимание да изправят краката.
Определено, защото после ще се чудят защо имат проблеми и болки в колената и защо толкова бързо им се измарят краката.

# 505
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Раева като започне да лее баклави и петмез е много досадна с патоса си.

# 506
Определено, защото после ще се чудят защо имат проблеми и болки в колената и защо толкова бързо им се измарят краката.

И не само това - много грозно изглеждат танците със сгънати колена.

# 507
Работя и не гледам особено внимателно, но май латино танците препъват сериозно участниците тази вечер. Приятни изпълнения, без да са нещо невероятно. Неделя като че ли беше най-добре. Лично аз очаквах повече от Дара на фона на представянето й досега. Мила и Ивет бяха симпатични, Филип и Виктор наистина дървени.

Алекс е с разкошна рокля, много красива и нежна.

# 508
  • До сърцето...
Много нетактична е тая Илияна Раева, противна чак. Какво всички и завират възрастта на Неделя във всяка похвала или критика.
Но наистина поддръжките са им "уау" този път.

Искам Бачата на този дансинг, дано дочакам...

# 509
Раева като започне да лее баклави и петмез е много досадна с патоса си.

Чак нагарча от сладникавост.

Общи условия

Активация на акаунт