✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Какъв е този букет от Витьо, къде са му розите, ако не даде рози не се приема Joy.

# 481
Точно това си мислех и аз, че Дара беше малко тромава в този танц. Сякаш сама не вярваше, че ще го направи добре. Илияна иска повече поддръжки от тях, ама тя е едричка, сигурно не му е лесно на партньора:)

# 482
  • София
На мен пък Дара много ми хареса, ама какво ли разбирам аз. За мен тя е единствената от не-профитата, която има малко по-профо осанка и стъпки.

# 483
  • София
Почти ви настигнах, само Дара и Джими не съм видяла.
Мила определено има напредък, но има какво да се желае. Ивет и Тодор са ми много симпатични, има химия между тях. Филип е ужасно дървен, но все пак усилията на Ралица дават резултат.

# 484
Виктор тази вечер е абсолютно дърво.

# 485
  • До сърцето...
Не ме замеряйте с камъни, но на мен Джими не ми хареса. Не "издърпа" Дара, така да се каже.
Викторчо къф е дървеняк в контакт с партньорката си, и леко прегърбен на моменти даже.

# 486
И Виктор беше ОК, макар и малко дървен. До тук всички ми харесаха, но никой не ми беше УАУ.

# 487
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много зле беше Витьо и той си го знае. Дали защото играе на токчета,
дали защото наистина не го бива в латино танците, но стоеше като дръвце
през по-голямата част от времето и едвам пристъпваше, туърка му беше много забавен.

# 488
Ааа тази вечер защо така е тръгнала при мен ?!
Харесвам костюмите , но този танц не ми допадна - отново .
Нещо много дървено , бавно и изоставащо игра Виктор ?!

# 489
Въпреки,че не и се получи на 100% танца,за мен Дара е много добра танцьорка  и мисля,че с партньора и са основни претенденти за победа в това шоу.

# 490
Не му се получи на Виктор тази вечер.

# 491
  • София
Не му се получи на Виктор, но се стараеше и личи, че се опитва

# 492
Виктор беше по-дървен от Филип.

# 493
Аз пък...Сипала съм си винце и си гледам с кеф. Не ме интересуват падьоми и всякакви там. Харесва ми и гледам с усмивка.

# 494
На Дара страстните, горещи танци й пасват повече, защото тя самата е огън и просто й лепват, като ръкавица. Затова и миналата седмица запалиха сцената с тяхното Пасо добле.

Ох този Виктор, как може да е толкова красив 😃

Общи условия

Активация на акаунт