✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 482
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Просто респект за Неделя Щонова за начина, по който изглежда. Това наистина изисква страхотна дисциплина и много усилия на тези години. Но аз някак не мога да ги харесам. Тя е сладка и много се старае, но...Мисля си, че ако и се беше паднал друг партньор можеше да се разгърне по един различен начин. Наско е много амбициран, това сякаш я натоварва, а и в танците доста я дърпа и бута и тя не успява да танцува спокойно.

# 511
Гимнастичка ми е Неделя,не танцьорка. Иначе евала за хъса и труда,който си личи че полага.Много е амбициозна и има уникална фигура,но малко  дървена ми е, липсва и грациозност.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 21:24 от Сандрела

# 512
Аз пък не бях много впечатлена от Неделя и Атанас. Дара и Ивет ми бяха по-добри.

# 513
Никой не ми е уау тази вечер.
Препъват ги латино танците определено, обаче пък са толкова красиви всички, че ми е удоволствие да ги гледам, въпреки неточностите.

# 514
Аз пък...Сипала съм си винце и си гледам с кеф. Не ме интересуват падьоми и всякакви там. Харесва ми и гледам с усмивка.
Наздраве,тогава! Хубаво предаване! Разпускащо,разтоварващо! Удоволствие за сетивата! Наслушвам се на хубава музика!

# 515
  • София
По-трудни са си латино танците, предишните пъти пак като имаше не бяха толкова добри. Трябва им още време да тренират, но и това е интересно да видим прогрес.

За мен няма значение всички да се справят супер, харесва ми и самата атмосфера, костюми, сцена. Вижда се, че се стараят.

# 516
Много чувствен танц , много ми хареса Simple Smile

# 517
Много красив танц 😍 Браво Натали!

# 518
Ох. Много красив танц!

# 519
О, Натали много ми хареса! Нежно, чисто, грациозно и чувствено.

# 520
Това са моите фаворити за вечерта!

# 521
Много добре си партнираха в танца двамата - Натали и Димитър. Наистина, ако бяха вложили още емоция и чувства щеше да се получи още по-страхотно.

# 522
  • София
Много чувствен танц , много ми хареса Simple Smile

Наистина, страхотни бяха. Имаше химия между двамата, страхотна двойка.

# 523
  • София
По-трудни са латино танците, а и предполагам като са толкова бързи, непрофесионалистите нямат време да мислят за всички детайли - стъпки, ръце, крака... Защото те нямат рутина и се налага да мислят за всичко. И някои елементи изостават. При по-бавните танци е по-лесно, доказателство е и изпълнението на Натали току-що. Това й беше най-добрият танц досега. Много нежно и красиво беше.

# 524
Ама къде повече да го издължава този крак Натали Simple Smile
Наистина много добър танц, прекрасни бяха.

Общи условия

Активация на акаунт