✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Папи има късмет с партньорката, най-добрата поддръжка направиха именно те.
Баш на Малума от алиекспрес са го докарали, ама е готин де. Нещо не му достигаше
на танца, въобще латино танците на нито една двойка досега не ми хареса напълно.

# 541
  • София
Най-много ми харесаха Натали и партньор. Вярно, че танцът им беше значително по-лесен, липсваше ми и малко класическа румба, но изглеждаха красиво.

# 542
Оу, страхотни Папи и Ани! Най-добрите тази вечер! Папи точно като латино любовник. Дългата коса, секси поглед, разголен.

# 543
Натали и Димитър - най-добри тази вечер.

# 544
нещо не виждам Емануела и партньор

# 545
Папи са го докарали на латино гларус - косата, разкопчаната риза, вдигнатият до подмищниците панталон Simple Smile
Харесаха ми и те.

# 546
Там са, този път тя е с прибрана коса.

# 547
Мария Бакалова е сред публиката тази вечер.

# 548
  • София
Да не би тази руса дама, която дадоха няколко пъти в ложата, да замества Емануела? Нали казаха, че ще има замяна, която ще анонсират по-нататък.
Направо ме е страх да си представя как ще е Свилен на латиното. Той и на бавните танци не се оправяше никак. Крайно време е да го пуснат да си ходи тази вечер, че откровено се мъчи. Всъщност не той се мъчи, на него изглежда, че не му пука особено, върти се там нещо, подпира партньорката, но мъчи нас.

# 549
Ох , направо ми се иска да бъда участник , но уви , не съм известна личност !
Аз обожавам да танцувам , на понеже не намирам партньор - мъж , съответно - пасувам и се наслаждавам на предаването . Искрено се надявам , да има и следващи години , а не тази да е само по изключение !

Как мога да купя или да се сдобия с билет ?

# 550
  • В светлината на слънцето
Поизпуснах пак някои изпълнения: Мила, Филип, Дара, Виктор и Щонова. Много ми харесват Ивет и партньора й като двойка. Тях ги гледах. И после какво се омотах, та изпуснах другите. Но видях Натали и Папи, които ми харесаха.

Роклята на Алекс ми подейства леко носталгично - същата като на дъщеря ми от абитуриентския бал миналата година. Не мога да ви я покажа, защото ще ме изяде с роклята и парцалите. Joy Но съм я показвала в абитуриентските. Та ми стана едно мило… Heart Eyes

# 551
Ох момичета, Свилен ми е много криндж да го гледам как танцува 😬😊

# 552
  • София
Тази Йовита толкова страхотна, то крака, то движения, а Свилен е като мече панда около нея Simple Smile

# 553
Мъка е този човек за гледане, а кой каза, че Витя е дърво?!  А това какво е?

# 554
Много ми е мъчно за Йовита !
Такъв талант , такава красота , а изтегли късата клечка …
Страхотна рокля ! Страхотен , но орезилен танц !
Добре , че наистина е Йовита !

Моля Ви , отървете ме от танците на Свилен , нелепо е вече да е там !

Общи условия

Активация на акаунт