✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Тази Йовита толкова страхотна, то крака, то движения, а Свилен е като мече панда около нея Simple Smile

1:1 и аз това си мислех. Трагедия е този човек.

# 556
шики бом бом Свилен ми е много смешен Joy

# 557
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много ме е яд за Йовита, толкова е пластична, талантлива, симпатична и да и се падне това
дръвце. Може като певец Свилен да е много успешен, но като танцьор е пълна нула,
болезнено е да гледам как Йовита се мъчи и дава всичко от себе си, а Свилен ни приема, ни предава.
Дано, дано им дадат прилични оценки заради Йовита.

# 558
🤣🤣🤣Свилен!!!Комедията е неговото амплуа🤣

# 559
Тази Йовита толкова страхотна, то крака, то движения, а Свилен е като мече панда около нея Simple Smile

Точно. Ама ми бяха много готини за гледане Simple Smile. Партньорката беше феноменална просто.

# 560
Йовита е красота,страхотна!Свилен много смешен. Joy Май забрави стъпките по едно време.

# 561
  • София
Свилен милият за първи път чуваше, че това им е поредният латиноамерикански танц. Joy Личи му, че не знае много къде се намира. Ужасно е смешен като танцува, толкова е нескопосан и нелеп, че изненадващо чак ми стана симпатичен.

# 562
  • София
Абе как да го разкърши това тяло, не може. Ама е много простодушен Свилен. Много приятно дърво е Simple Smile

# 563
Горката Йовита

# 564
Оф рок звезда бил. Smirk Просто музикант и певец.

# 565
Ох, много харесвам Свилен като певец, но като танцьор е ужасен ужасон. Както каза някой по-нагоре, толкова нелеп, че чак симпатичен Simple Smile
Малко ми писна всеки път да слушам досадната му самореклама - елате на концерт, като дойдете на концерт. Забелязала съм подобно поведение от него и в други предавания.
Не му липсва самочувствие - рок звезда Simple Smile
Партньорката му е прелестна.

# 566
  • Берлин
Ни певец,ни танцьор е Свилен. По некадърност да си ходи. А може и Милка-тя по личната ми антипатия.
...
Красьо да изчезва незабавно и той.
...
Харесах Натали, там с щипка споделена симпатия-много харесвам партньора й.
...
Папи е моят човек. Много ме кефи.
...
Страхотни поддръжки, браво на Валери.

# 567
Леле жесток беше този танц. Браво на Валери!

# 568
Хареса ми танца на Валери .. добре се представи , заедно с Папи за тази вечер !

# 569
Как няма един гъвкав мъж с добра двигателна култура в този сезон?! Орлин Павлов няма кой да го надмине.

Общи условия

Активация на акаунт