✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък се радвам, че приключи епизодът сравнително на време. Да видим дали, отново, "Капките" ще се присмиват на това предаване. Според мен това постоянно усмиване на това прекрасно предаване става, защото хората не само го гледат, но и много го коментират.
П. С. Хареса ми коя двойка напусна предаването.

То първия епизод си беше наистина неистов маратон, можеше да поорежат тук-там малко пълнежа и да свалят един час Grinning Вече е по-добре определено.

# 661
  • Берлин
Аз съм доволна. Танците останаха единственото риалити в момента, което ми доставя удоволствие. Опитах по 2-3 епизода от останалите,но са или скучни,или брутално просташки,или откровено тъпи.
Та днес ми е готино /все още мисля,че Красьо е пълен провал/.
А иначе по някоя дума за участниците:
Милка - много неприятна разкрачотена танцьорка, груба, лигава, неприятна.
Ивет-малко като слон в стъкларски магазин,но пък някак розово-симпатична.
Филип-бук ли е,дъб ли е,не знам що за дърво е,ама много ми е неприятен.
Неделя-евала за тялото,но не мога да я харесам,като напушена ми е,а и този до нея е някакъв зловещо надъхан. Дори в началния танц на професионалистите се хвърли, все едно завоюва Америка.
Дара-не беше супер,но пак е класа над останалите.
Виктор-хареса ми, ама е такова клише милият.
Папи-добрее,но съм пристрастна, май даже много пристрастна. 🫣
Натали-беше красиво.
Валери-биваше,но нещо ме отблъсква,не знам още какво.
Дънди-смешен ми е. Приличаше ми на онзи типичен танц в детската градина-въртене в кръг с ръце над главата като буквата О. 🤣
Емануела-живна леко. Дано се събуди,че не ми се гледат мумии.
Свилен ми е жалък, рок певец бил...с виещото мазно гласче... Много съм доволна,че изчезна.
Не знам пропуснах ли някого.
И накрая Алекс-влиза в ролята си по-адекватно,а и беше красива днес.
Харесват ми роклите на Франциска. Бих искала да ги видя с мъжа й в танц.

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 23:46 от PAPURCHE MEHURCHE

# 662
Защо така парньорът на Емануела е напуснал? Беше много готин.

Много беше хубав. За мен той беше най-хубавият от мъжете в шоуто.

# 663
Между другото тази вечер наистина нямаше УАУ изпълнение , а реално латино танците , лично за мен , са едни от ний-красивите , ритмични , бързи и любими танци . Очаквах малко повече , може би твърде рано им ги дадоха ?
Нищо , все пак имаше добри попадения .
Костюмите са много красиви !

# 664
Свилен голям комплексар с наранено мъжко его. Сто пъти повтори каква рок звезда е. Човек трябва да се научи да губи с усмивка. Жалък беше.
Иначе добре че смениха партньора на Емануела, усещаше се някакво напрежение между нея и предишния треньор - дали беше сексуално те си знаят.
Иначе всички освен Свилен много ми харесаха.

# 665
  • Viena
Защо така парньорът на Емануела е напуснал? Беше много готин.

Много беше хубав. За мен той беше най-хубавият от мъжете в шоуто.
[/quote
1000 на 10000 той се е отказал,имаше халка и ако има ревнива жена..

# 666
  • Варна
Спряха ми бутона за харесване на мнения... Много съгласна с всички, Страхотни бяха! Явно е и до треньор.

Ако пишеш от телефона, понякога бутона не отчита лайк. И при мен се получава от време на време

# 667
  • София
Догледах си го сега. Натали и Димитър танцуваха красиво, май беше най- доброто им изпълнение досега. Дънди се старае и е някак сладък. Емрах е хем неприятен, хем се отнася с нехайство, надявам се да се следващият отпаднал. Емануела беше добре, но не чак за най- високи оценки за вечерта. Свилен отпадна съвсем справедливо, даже трябваше да е миналата седмица.

# 668
Е не. Емрах остава Money
И как така стана, че Виктор беше застрашен да си тръгне, а Емрах не ? Има нещо гнило в ...

Не е бил застрашен да си тръгне. Всеки път казват, че това не е крайно класиране, съобщават двойките в произволен ред.

# 669
Мда. Затова останаха последни със Свилен.Едната от двете двойки, които са останали последни си тръгва. Това ако не означава застрашен да си тръгне, не знам какво е.

# 670
  • София
За Виктор беше ясно, че няма да са те, имаха си точки от журито. Между Емрах и Свилен можеше и да има напрежение.

Искам следващата седмица да махнат Емрах, останалите, ако може да стоят до финала. Дънди е готин и ми е интересно всеки път да видя колко е отслабнал и се е постарал.

# 671
Емрах е много схванат, висок, строен и толкова, без грация и чувство за ритъм. Измежду професионалните танцьори също има високи момчета, например Димитър, страхотен е, не му пречат дългите крайници.

# 672
  • Plovdiv
Наистина единственото приятно предаване за гледане и за разпускане по ТВ.Другите реалита са крясъци,викове,скандали,напрягат ме страшно.
Значи  гледах до Папи,снощи.На Папи не му се получи според мен латино красавеца.Тази кафява риза му стоеше като на дядо ми ризата.Според мен всички тази вечер бяха някак без енергия,поне до където гледах.
Ще догледам останалото ,защото ми е интересно.

# 673
Иван(на Емануела бившия партньор) е пуснал това Joy:

# 674
  • София
Мале, мале, ужас.

Общи условия

Активация на акаунт