✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 2

• 37 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Калоян е толкова благ, внимателен и спокоен. Много го харесвам и аз.

# 616
На партньора на Емануела май не са му издържали нервичките 😃
Точно това щях да напиша и аз 😄

# 617
Опс, явно Иван е  имал сътресения у дома покрай Емануела и се е отказал. Тя е мъжемелачка.

# 618
С кого ще танцуа Емануела, че при мен изчезна сигнала?

# 619
Много ми хареса Емануела ! Отпуснала се е и много по - добре се представя ! Даже и са се оправили с партньора си , което е супер .
В сравнение с миналия танц , този е пушка !

Да продължава в същия дух !!

# 620
  • София
Калоян е толкова благ, внимателен и спокоен. Много го харесвам и аз.

Страхотен е. Ама танецът, по Папкала, хич не ми допадна.

# 621
Не мога да се присъединя към възхитата на журито. Емануела танцува правилно стъпките, но има енергията на умряла риба.

# 622
Емануела страшно ми хареса. Отпусна се и се раздаде. Явно с новия партньор успява да разгърне потенциала си. Браво!

# 623
Спряха ми бутона за харесване на мнения... Много съгласна с всички, Страхотни бяха! Явно е и до треньор.

# 624
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Жалко, много харесвах партньора на Емануела беше ми любимец, явно човекът е побягнал. Сега с новия партньор дано се получат нещата. Определено Калоян ще я дърпа като товарен влак.

# 625
Емануела за първи път я виждам така освободена. Пушка беше днес. Браво. Хареса ми.

# 626
Представи се чудесно,но сексапил не видях.Нещо ми е студена,безразлична към това,което прави.Не си я спомням толкова ледена в ББ.

# 627
Спряха ми бутона за харесване на мнения... Много съгласна с всички, Страхотни бяха! Явно е и до треньор.

Ако пишеш от телефона, понякога бутона не отчита лайк. И при мен се получава от време на време

# 628
Калоян ми е много познат от някъде, къде е участвал наскоро?

# 629
  • В светлината на слънцето
Емануела така е доста по-добре. Не мога да я харесам обаче, нещо ми пречи. Дънди ми е симпатяга и ме кара да се усмихвам. Старае се, не му се получава съвсем. Емрах е другата трагедия, наравно със Свилен.

Общи условия

Активация на акаунт