REMIX

• 10 978
  • 126
  •   1
Отговори
# 15
Някой има ли код за remix? Писах и в групата за кодове, но някой ме е изпреварил и пуснатия е използван.

# 16
А може да не те е изпреварил. Кодовете не работят от всички профили. Например ако аз получа код на мейла си, шансът да не работи при теб е доста голям.

# 17
  • София
Преди много пазарувах от Ремикс, но с времето цените им много се вдигнаха, а проблема с размерите и кофти сайта си остана и това ме дразнеше. Някои неща са на почти "реални" цени като в магазин и не мисля, че си струва като преди. Само по големи промоции си струва.

# 18
  • Плевен
Обожавам този сайт! Поръчвам редовно, понякога по 2 пъти в месеца големи поръчки - до 3 кашона. Правим обща поръчка и си правим кашон-парти с приятелки. Мерим си, избираме си и после си делим сумата за връщането.

# 19
Момичета, поръчали ли сте обувки от сайта? Харесала съм едни ботуши и още им се чудя.

# 20
  • Плевен
Имам поне 5 чифта от сайта, маратонки и дамски обувки също. Гледаш състояние и преценяваш.  Вкъщи мериш на спокойствие.
Веднъж взех обувки, на които пишеше,че имат следи от употреба. Имаха прашно отвън,което избърсах и по нищо друго не личеше да са носени.

# 21
.......
Веднъж взех обувки, на които пишеше,че имат следи от употреба. Имаха прашно отвън,което избърсах и по нищо друго не личеше да са носени.
Да, общо взето, си е тото при тях, в някои случаи пишат " без следи от употреба", а положението е трагично, друг път пишат " с минимални следи от употреба", а реално артикулът е нов, така че колкото може оглеждам детайлно снимките, а най- сигурно е реално как изглежда поръчаното, след получаване( и мерене, защото и при размерите положението е "горе- долу").

# 22
Благодаря! Поръчах едни ботуши естествен велур, с кода излязоха на много добра цена.

# 23
Обувки поръчвам само, ако са нови. Снимките им не са достатъчно информативни, за да поръчвам носени обувки.

# 24
Аз също поръчвам само нови. Тяхното ново обаче се вижда само на живо, защото си слагат техни етикети.

# 25
Обувки съм поръчвала доста, само нови. Проблем имах с един мъжки боти Dockers by Gerli, които се разлепиха нацяло и двата при първото обуване.

# 26
Код за Remix?

# 27
И аз често пазарувам от Remix и съм доволна от покупките си. Обикновено трупам всякакви неща в "любими" и в деня в които са най-евтини ги поръчвам. Ако се случи да имам персонален ваучер става още по-изгодно. Добавям още артикули за безплатна доставка и като ги получа, каквото не ми става или не ми харесва го връщам. Така плащам само едната посока.

# 28
И се регистрира само, за да ни кажеш това?

# 29
Аз съм поръчвала само "нови" неща от този сайт, опцията "нов с етикет", но ми прави впечатление, че реално етикетите просто са закачени на артикула, което ме навежда на мисъл, че може би не са нови. Единствено на стоките, които имат върху тях "пресован" етикет, се вижда, че са нови, а не просто с добавен етикет, който е закачен в последствие. Сега се съмнявам дали дънките, които съм поръчвала от тях изобщо са нови или втора употреба Grinning

Общи условия

Активация на акаунт