💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
О, Айре Heart Eyes благодаря ти за сладката Бурджу! Още по-красива е станала от бременността Heart
Не само ВК, навсякъде обсъждат 2 от най-гледаните сериали, които се готвят за 3 сезон, някои се питат на какви опиати са сценаристите, за да сътворят подобно безумие. Аз пък им се чудя на акъла на тези зрители защо продължават да ги гледат, щом толкова не им харесват, ама тяхна си работа. Не ги гледам и не знам колко са зле са станали нещата, но също като теб си помислих, колко навреме приключи Айлето ни, въпреки, че толкова много ни липсва! Но, всяко хубаво нещо си има край, а благодарение на Хакан Бономо страхотния ни сериал си остана логичен и интересен до самия край, а прекрасните ни актьори играха до края с огромно желание и в добро настроение Heart
Тц, не мисля Smile
Цитат
само да не вземе да се пробва на Башак, че нали любовта не познава граници Wink
И аз много харесвам всичко от тази фенка на Къванч, благодаря за клипа! Flowers Hibiscus
Нези, благодаря! Kiss Девин наистина беше силна, но и състрадателна и любяща жена.
Преполових 2 серия, но ще споделя след като я изгледам любимите ми сцени.
Едната от тях без съмнение е тази.

# 151
Нези, благодаря за публикацията.

И аз нося един коментар от фейса , от група за турски сериали с над 100 хил. последователи

Една година назад на 7 март 2023 г. беше излъчен първи епизод на предаването Aile.
Това беше оригинален сценарий на Хакан Бонома. Това беше едно от най-редките предавания, в които между двойката няма друг мъж или жена.
Винаги съм казвал, че едно от най-хубавите неща за Айле беше Hakan Bonomo, който показва на двойките как могат да решават проблемите си без участие на трето лице.
Айле е много специална 🩵💚 🩷
Aile не е трилър според думите. Става въпрос за семейната динамика и игри, които семейството играе един срещу друг за надмощие и власт.
Това е повече от Шекспирова трагедия и политическа динамика на Макиавели, която поглъща семейството.
Става въпрос за доминиране, власт, независимост и т.н.
Слогънът на Айле е, че всички лоши дела се извършват с добри намерения и се изгражда на принципа на Лев Толстой: „Щастливите семейства си приличат; всяко нещастно семейство е нещастно по свой собствен начин. "
Това е творческа творба. Обгърната е във философска, психологическа и поетична мистика.
Serenay Sarıkaya и нейната интерпретация на Девин правят това шоу какво е то. Тя е просто великолепна. Тя прави Девин могъщ, разярен, свободно крилат, див.
Serenay Sarıkaya превзе всички с блестящото си неудържимо изпълнение. Тя е солидна като скала. Най-доброто ѝ представяне в кариерата без капка съмнение.
Kıvanç Tatlıtuş е поезия в движение като Аслан. Той е феноменален. Той изобразява мафиотски характер с плам и ненадмината грация. Той живее и диша Аслан.
Това вероятно е най-доброто изпълнение на кариерата на Kıvanç Tatlıtuş. Заплашително е там, където трябва да бъде и смята, когато иска.
Аслан и Девин са ин-ян. Тя е плячка, а той ловец. Той регулира емоциите ѝ, манипулира и играе с нея. Аслан се опитва да реже крилата на Девин... Тя като безпомощна пляскаща птица пада в капаните му, но не и без дръзка борба и издигане на ада!
Тя отвръща там, където боли.
Аслан и Девин са жестоки, страстни, диви, интензивни.
И двамата са упорити, и двамата луди. Всеки има различно ниво на лудост.
Писането на Айле е изискано. Адмирации  на Хакан за такова оригинално, креативно писане. За мен Хакан е съвременен гений. Той не разчита на 3-то колело, за да решава проблемите между главните герои. Аслан Девин реши проблемите си заедно добре, зле или по-лошо ! Скараха се един с друг, справиха се един с друг и накрая се намериха. Той насочва вътрешния им хаос, за да донесе външен мир
❤️ Kıvanç Tatlıtuş и Serenay Sarıkaya бяха сензационни заедно 🔥
Толкова се радвам, че Serenay Sarıkaya и KivOoo се завърнаха в телевизията с този шедьовър.

Малко от едно видео озаглавено любовния език на Аслан.😍

# 152
  • au bout du monde
😁
Няма как да не се познават тогава.
Странно е иначе да каниш непознати на РД.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 21:32 от La Libellule

# 153

Малко силни моменти...
Радвам се, че пак започнахме да го гледаме, толкова много неща забелязах, които не съм видяла преди.
Много красиво и правдоподобно се случва влюбването между нашите душички, Аслан какъв е хитрец само, типичен Близнак! Laughing

# 154
Ками, а защо си си мислела, че не се познават от отдавна 🤔 Най - малкото те са заедно в Мави.

Беа 👍

Сега като го изгледах си мисля, че всъщност Хюлия даде, без да иска голям начален тласък на техните отношения. Говоренето срещу Девин пред Аслан, че тя не е достойна за тяхната маса, че е невъзпитана и т.н. като че ли амбицираха съвсем Аслан да бъде настоятелен по отношение на Девин.
Думите на Хюлия пред Девин, че Аслан е от хората, с които се запознаваш два пъти пък подействаха на Девин.

Тази серия може да бъде нагледен урок по ухажване на жена. Но все пак добре, че беше баба Сахер, която пък даде начален тласък на промяната на отношенията между Аслан и Девин. Думите й бяха точно на време и място.

Има още, но за днес толкова 😍

Тази сцена , която така и не излъчиха, а са толкова хубави.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:07 от pe04

# 155
Това ми е най-най-най любимият момент ❤❤❤ в този страхотен 2-ри епизод:

Просто няма празна сцена от началото до край.
Вечерята на масата - Девин сама пред цялото семейство, но как без никакво притеснение и смелост се представи, постави всичко на масата и всички бяха изумени - как е възможно това, няма нищо скрито или премълчано като при тях, като слон в стъкларски проблем, всички знаят за проблемите, но мълчат, защото така са научени, а и мама Хюлия е над всички с вилата...... Девин осветли не само Аслан, но и всичките й деца и Лейля и Джихан. Даде им сила, да се изправят и да се борят, а Аслан спечели и сърцето й.
Събитието с Хюлия - нищо не мина по плана на Хюлия. Тук много ми хареса детайла с униформата със скорпиона и зодията й(да не говорим, че после пак го използваха във втори сезон). Мислеше, че ще уплаши Девин и тя ще се откаже сама......
Не че нямаше съмнения след сеанса й, разумът или сърцето. Тръгна с една идея, а свърши в обятията на Аслан.

После обратът на закуска - първият им сблъсък на вселени, горяха, нараняваха, болеше ги......бях забравила сцената с майка й и коментарът й, че е имала приятел.
Сцената с баба Сахер - мъдростта й от научените уроци и натрупаната болка, даде насока на Аслан, за да повярва, че може да опита.
Рожденият ден - не знам в кое семейство е било по-лесно да се живееее. Аслан видя и другата гледна точка с очите си, защити я и направи най-откровеното си предложение тогава, че ще е до нея винаги.....и Девин го догони:

Всичко се разви като при сеанса със семейството - майката и бащата в основата на действията им, но те успяха да нарисуват своя картина, любовта им беше силна, устойчива, без граници и много, много красива❤❤❤

Аслан макар и с идея на пук, знаеше и усещаше, че Девин е различна и че тя ще може да се пребори с майка му. Че няма да се поддаде на пари или обичайните средства на Хюлия.

Много ми харесваше пълния обрат в сериите, мислиш си едно и после бааамм, вече сме хвърлени в друга неочаквана крайност.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:48 от Daniela Gospodinova

# 156
  • au bout du monde
Втори епизод е наистина впечатляващ. Мислех си че след 1ви няма как някой да го надмине, но 2ри е още по-добър.
Девин не обича да й казват кое как да прави. Ако Х. си беше мълчала имаше по-голям шанс да се разделят 😆

Някъде бях, чела, че не се били познавали или отричали да се познават. Някакви подобни, още в началото. Пък после се говори за този РД и как изведнъж и на двамата спомените били изтрити 🤣

# 157
Беа, браво за гифчетата! Hands Clap Kiss Наистина сега забелязваме неща, на които не сме обърнали особено внимание. Напр. не ми беше направило впечатление как блъскаха хората на Ибо мъжете, събрали се за погребението на чичото на Атила,за да мине Ибо, а когато дойде Аслан, те сами му правеха път. Бях забравила колко гнусно се държеше Ибо с Аслан, а този лудия едва се въздържаше да не го фрасне. Ако не му беше чичо, до сега да го е довършил.
Пепи, Дани, благодаря ви за споделеното! Kiss
Цитат
Просто няма празна сцена от началото до край.
Дани, и не само в тази серия, по принцип така беше почти през целия сериал. А как ми харесваше ловкото вмъкване на Бономо на елегантен хумор. Така се смях на сцената с обувките, които Еко беше купил за Девин:
" Защо няма 39 номер? " Smile Ама и нея си я биваше, колко пъти ги затапваше.
Пепи, абсолютно!
Цитат
Сега като го изгледах си мисля, че всъщност Хюлия даде, без да иска голям начален тласък на техните отношения. Говоренето срещу Девин пред Аслан, че тя не е достойна за тяхната маса, че е невъзпитана и т.н. като че ли амбицираха съвсем Аслан да бъде настоятелен по отношение на Девин.
Думите на Хюлия пред Девин, че Аслан е от хората, с които се запознаваш два пъти пък подействаха на Девин.
Цитат
Тази серия може да бъде нагледен урок по ухажване на жена. Но все пак добре, че беше баба Сахер, която пък даде начален тласък на промяната на отношенията между Аслан и Девин. Думите й бяха точно на време и място.
Ками, аз много добре помня този РД, на който присъстваше и Серенай. Никога никъде не съм чела, че са отричали, че се познават Thinking Тогава журналята дори се опитаха да я изкарат негово гадже, ама не им се получи, Киво явно вече беше започнал да се вижда с Башак и малко след това се показаха за пръв път заедно.
Няма как да не се познават покрай МАВИ, и двамата са рекламните им лица от повече от 10 години вече. Нали Серенай сподели, че много отдавна е искала да играят заедно, защо ще иска ако не го познава добре какво може като актьор, явно го е гледала.
Утре ще пиша повече по серията, лекинка! Hug

# 158
Добро утро! Nature Sun With FaceCoffee

Много ценни моменти има наистина, които на първо гледане или сме пропуснали, или просто не сме обърнали внимание на значението им или връзката, която имат с по-ранни събития.

Nature Sparkles Например заигравката със зодиите - още от 1еп. тръгна закачката между АсДев, тя го определи като Коч, демек Овен, а той се оказа един непредсказуем и палав Близнак, но пък тя имаше последната дума с това "Аслан...това е зодията ми". Направо си беше като съдбовно доказателство, че са един за друг.
Сега във 2ри епизод пак - "Майка ти кога е родена? - 19 Ноември -Аха...поне веднъж ме изненадай.....(т.е. знаех си, че ще е гадина) - нали Скорпионите се славят с голяма отмъстителност и като "опасни".
Скрит текст:
За мен са любима зодия, защото аз съм Рак и много добре се погаждаме, но това не е важно сега Relaxed

Flowers Leaves Похватите на Хю в началото показаха, че и тя самата доста подцени Девин - разни евтини подмятания, че Аслан бил женкар, загрижени предупреждения от самата му майка, видиш ли... Девин много сладко ѝ отговори за онези майки, които се вкопчват в синовете си и т.н. - направо си я описа, беше много забавен момент в стил "Ама ние нали не сме от тях, как' Сийке" LaughingSmile
След това започна с другите клишета към Аслан: "Как ще представиш това момиче пред приятелите си в обществото"... А те двамата вече сами си доказаха как във всяка ситуация си пасват перфектно - независимо дали е бизнес събитие или чужда сватба, на която са се натресли, а после са станали главни гости WinkSmiley
Много сладки моменти между Аслан и Девин на събитието на Атила - как не можеше да откъсне поглед от нея, докато говореше по работа... А това с 39-ти номер на обувката ме докара до голямо кискане - самата Серенай си е висока и има доста голям крак - това ми беше направило впечатление в Шахмаран, докато шляпаше боса насам-натам. На мен и видимо на Аслан много му хареса и го впечатли как Девин във всяка ситуация е директна и не се пристисква като повечето жени - от криворазбрана деликатност. Когато е гладна - го заявява и яде с апетит. Когато обувката ѝ стиска, го казва на глас. Когато тонът на думи към нея не ѝ допада, не си поплюва и на момента отвръща достойно...

Animal Bee Моментът със "скарването" - веднага след вълшебната нощ, през която наблюдаваха лунното затъмнение. Много достоверно - Аслан хем е силно привлечен от нея, хем и за него всичко това е много ново и непознато, особено предвид предишните му навици. Страхотна сцена после с майка му, която без да иска наистина го тласна към Девин, като му провокира закрилническите инстинкти, а после баба Сехер направо ги циментира.

Revolving Hearts Сцената на рождения ден. Единственото място, където Девин не беше силната жена, която е, а малкото момиче, което седеше вцепенено и понасяше обидните подмятания...до момента, в който не се появи един хаотичен Аслан с голф стик, речта която дръпна я трогна до дъно, не просто заради онова, което каза, но най-вече и за подкрепата, която за пръв път в живота си усети в една от ситуациите, които са от детските ѝ кошмари, там, където е най-уязвима.

Сцената, където Девин успя да догони джипа и да накара Аслан да слезе...докато колите отзад нервно натискаха клаксоните... Това ако бях аз, щях да умра от напрежение и първо да гледам да се изтеглим някъде, където няма да пречим, пък тогава да говорим на спокойствие... Ама те не - "ОТГОВОРИ МИ ПЪРВО" - настояваше Девин, а Аслан се прави на ощипана мома, малко да си го върне след нейното "Не". Smile

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Сега, аз да си призная - вече гледам и 3ти епизод, ама няма да коментирам докато не дадете тон. Има много мат'риал и там... Smirk

# 159
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Сега гледането е доста по различно, няма догатки, няма напрежението какво ще стане в следващата серия, но пак два часа и половина минават за миг, защото наистина е много хубава и динамичена всяка серия.

Ако трябва да дам едно по общо име на серията моето сигурно ще бъде "да обичаш на инат"

Това, което разказа Девин на масата за семейството си, сега ми се стори повече насочено като провокация към Аслан. Тя го усети защо я заведе в имението, каза му го на връщане в колата, та малко ми заприлича на " ооо, ти си играеш твоите игрички, но не знаеш, с кой си имаш работа" .
Е, и Аслан не остана по назад. Дойде да я вземе с яхта, купи и рокля и тези обувки..39 номер 😅
Малко отклонение само, но нейните "фенки" наистина я изядоха по време на излъчването на Шахраман, но и самата Серенай не си поплюва и беше качила тази снимка в нейното ИГ😂😂😂

Сега ми направи впечатление, че от самото начало започнаха да и викат снахичке.😅

Да отбележа и Еко, който също даде своя принос Аслан да погледне към Девин с други очи.
Атила също отбеляза, че вижда Аслан за пръв път с момиче, което отново погали егото й. И отговора на Аслан ще видим колко съм ценен за теб.

Наистина много красиво и истински беше тяхното ухажване и взаимно привличане.

Появи се една нова/стара снимка на Къванч от 2019.

Излизането му тогава на сцената беше уникално 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 160
Сега показах на моя приятелка няколко сцени с АсДев - все драматични и както не гледаше турски сериали, изведнъж се заинтересува този как се казва WinkSmirkSmiling Imp

Да, за снимката знам, затова и Серенай почти не я отличавам от образа на Девин. Е, сигурно има много разлики, но ми харесва, че и тя не се притеснява да се заяви и да постави хората на място.

Ето и друго, което ми попадна:

# 161
На твоето мнение съм, Беа 👍

И аз мисля, че доста черти от характера на Къванч и Серенай ги видяхме в сериала. Никой не може да ме убеди, че Къванч не е толкова грижовен и в живота си към любимата жена, какъвто беше Аслан към Девин във втория сезон.

Видеото не ми се отваря 🤔

# 162
Привет, дружки! Hug

Беа, благодаря за споделеното! Kiss И на мен тези сцени са ми от любимите! Но, в тази серия наистина се чудя кои най- любими сцени да посоча, та те всички са страхотни, наистина трудна работа ... Затова и рейтинга ни отново беше супер!

Много ми харесва това как Бономо вмъква в отношенията на АсДев сцени от професията на Девин, за да ни покаже нейното мислене и решения. След като беше с Хюлия, където разбра, че с тази жена няма да и е никак лесно, все още не беше решила нищо за тях двамата, но после имаше сеанс с една семейна двойка, където стана въпрос, че мъжът и е предложил брак на жена си от желание да направи напук на майка си, с която имат нездрави отношения. Мисля си, че именно това накара Девин да поиска да поговорят с Аслан и да скъса с него, тя усети, че с нея май се случва същото и затова искаше да поговори с Аслан и да скъса с него. Какъв хитрец обаче се оказа той Smile Усети се още по телефона какво ще иска да направи Девин след срещата и с майка му и нарочно избра да я вземе с моторницата, в колата нямаше как да и затвори устата Smile

След това е сцената с роклята и с обувките, е, много се смях Stuck Out Tongue Closed Eyes После представянето на Девин на Атила, който каза, че досега Аслан никога не е водил своя приятелка където и да е, явно Девин е специална. Аслан побърза да го прекъсне, като отново не даде възможност на Девин да отговори сама. После цялата вечер, която прекараха заедно, как се държеше той с нея, това я отказа от намеренията и. Толкова бяха сладки и се забавляваха на макс!

Наистина не се притесняваше да е директна, да казва в прав текст какво иска, заради това толкова много харесах тази героиня.
Много ми хареса и сцената в къщата на Аслан ... очаквахме какво ли не, а те само се гушкаха и наблюдаваха кървавата луна и това ми направи най-голямо впечатление още първия път, че не консумираха връзката си, въпреки огромното привличане помежду им, даже не помня, ама май преспаха заедно чак след сватбата си ? Поправете ме, ако греша Thinking

Друга сцена, която много ми хареса е тази с баба Сехер. Тя беше разбрала, че Аслан обича Девин още веднага. И много хубави думи му каза.
И разбира се, най- най - любимата ми сцена е, когато Аслан защити Девин от баща и, как само се въздържаше през цялото време, а на края му тропна по масата и даде да се разбере, че не може вече да понася това отношение към Девин. Каза каквото мислеше, а след това стана и си тръгна. Навярно тогава Девин за първи път се почувства така защитена от някого, винаги сама се е справяла с проблемите си и доколкото разбрах, Девин не беше имала мъж до себе си преди Аслан, не е имало кога да има отношения с някого покрай бакиите, които оправяше след майка си и сестра си. Не съм сигурна , де, но с такова впечатление останах  Thinking Стана и толкова хубаво от думите му, че го догони и сама му предложи, невероятна сцена!

Пепи, съгласна съм! Но, защо само във втори сезон ? Той се отнасяше така към нея през цялото време според мен Thinking Това, че не я подкрепяше пред майка си е друго.
Цитат
И аз мисля, че доста черти от характера на Къванч и Серенай ги видяхме в сериала. Никой не може да ме убеди, че Къванч не е толкова грижовен и в живота си към любимата жена, какъвто беше Аслан към Девин във втория сезон.

Беа, страхотен кип, благодаря! Kiss Ама как няма да прояви интерес твоята приятелка, те бяха такава огнена двойка, невероятна химия имаше между Аслан и Девин! Дори и когато се караха усещаш с цялото си същество тези искри, които прехвърчаха между АсДев! Heart Не напразно ми станаха най-любима двойка.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:46 от queen_fenka

# 163
Flowers CherriesПепи, клипчето не се отваря тук, защото се оказа, че имало някаква копирайтната музика, но като кликнеш на "гледай в youtube" си се отваря на сайта

Flowers BlossomФени, мисля че Пепито е уточнила втори сезон, защото в първи сякаш имаше повече лутане докато напълно осъзнаят и приемат чувствата си един за друг. Ясно беше, че не могат един без друг, но самите те не го бяха напълно осъзнали или може би признали пред себе си. Във втори сезон Аслан беше осъзнал истината, а после и Девин - особено след като го застреляха..
Там по-свободно и наситено изразяваха тази любов и грижа.

https://x.com/pete69902/status/1765811542820331606?s=20

https://www.tiktok.com/@ailetv.dizi/video/7208939718770199813?is … 73755792888677920

Скрит текст:
оххх, жалко, че бгмамата не разрешава да се вграждат видеа от сайтове, различни от Ютуб, или поне да можеше ние да качваме...

Но още в първи сезон пък си личаха качествените постъпки и характери и на двамата. Мъжкарската закрила на Аслан, не за да парадира, не за да задуши, а да предпази, да обгърне, да запази нещо скъпоценно и нежно, което за него е любимата жена. Обожавам как реагира на нейната уязвимост, както и как тя скача когато той се разпадне...

В 3ти епизод има една страхотна сцена в този смисъл, нямам търпение да я обсъдим...

# 164
В първия сезон Аслан до голяма степен си отговаряше на характеристиката дадена в началото, манипулатор и нарцис.
Всичките му действия след телефонното обаждане на Девин говорят за това, яхтата, роклята, обувките, купона, песните.. А забравих и как заедно с нея започна да пие алкохол. Песента, която поръча, за да и повдигане духа. А после я попита, ти за какво искаше да говориш с мен . Така се стигна до предложението от нейна страна да отидат в неговата къща.
Какво ли щеше да стане ако Девин още тогава беше се съгласила да се оженят 🤔🤔🤔
И на сутринта, дай да се разделим. Малко стана както Хюлия го описа, издигна я до звездите и после рязко на земята. Но.... тъй като Девин беше друга, различна той се влюби в нея. Истинската, дълбока, осъзната любов и на двамата, за мен започна във втория сезон. И намирам това развитие на характерите на Аслан и Девин за едно от най-големите достойнства на сериала.

Беа, отворих го 👍

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 14:56 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт