💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Привеет!!

Много хубави коментари Hands Plus1 Фенче, Беа, Пепи, Дани Hug Flowers Hibiscus
Беа, и аз мисля, че в бг мамма трябва  да има начин да се качват видеа, както е в другите СМ! голям пропуск им е.
Нези, благодаря за Серенай Саръкая - Кралицата на мечовете/карта таро/ от Young Wolf!!
на половината на 2 серия съм.
от това, което беше цитирала Пепи в пост 151 Hands Plus1....гледам и се убеждавам.
Цитат
Писането на Айле е изискано. Адмирации  на Хакан за такова оригинално, креативно писане. За мен Хакан е съвременен гений.

Понеже вчера Ками сподели нещо свързано с 30 РД на Киво, тогава не бях в темата и нямам спомени, но се разрових назад  и какво намерих Wink
Цитат
Но тъй като сутрин си гледам едно клюкарско предаване по каналтюрк , влязох да ви напиша това , което току-що казаха.Вие може и да  го знаете, но аз за пръв път го чувам. Не знам доколко е вярно /пиша ви това , което казаха/.
 Къванч на рожденния си ден е казал / на кого не разбрах/ ,че преди две седмици са се разделили с Флоранс /като причина е изредил разстоянията, нейните пътувания, разликата в културата, казал че е вървяло добре , всичко е било хубаво , но са се разделили/. На рождения си ден е поканил Серенай Саръкая / русото момиче от сериала ''Приливи и отливи'' и през повечето време е бил с нея/т.е обърнал и много повече внимание отколкото на другите гости/.

След това Къванч започна връзка с Башак...
Много се дразних,  че много я ПР-ха Серенай на негов гръб/мисля, че виновника беше мениджърката й/ след всяка новина за нов проект на Къванч, първата спрягана за негова партньорка беше Серка. Head Band
едно клипче от - началото на Сблъсък, беше ми направило впечатление, че му зададоха въпрос за Серенай и той леко се издразни, като им каза, че променят темата и, че не отговаря на клюкарски новини.

След Айле нещата стоят по съвсем различен начин, всички сме сигурни, колко им е било приятно да си партнират и да изиграят тази любов толкова истински и пълнокръвно. Hands Clap
на финалния момент, като дадоха край на снимките - Къванч как бързо и искрено си я прегърна, толкова доволен от работата, която свършиха.
За мен Серенай е много променена и не случайно си промених на 100 % мнението си за нея. да не говорим пък за актьорските й качества.Hands Plus1

това е видео зад кадър от 2 еп. или изрязан момент.....
не си спомням дали сме го слагали в темата Thinking

А колко Къванч прилича на Аслан/за мен - само по грижовността му/
самия той не е съгласен Wink

0:43
Питат го дали има нещо от Аслан в неговия характер
двамата с Башак почнаха да се смеят и Къванч каза- няма такова нещо.

липсват ми, пожелавам си да има нещо ново с тях Heart

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 22:32 от Airra

# 166
Аз определено смятам, че през първия сезон Девин откриваше Аслан във всичките му лица и стаени тъмти страни - и чрез разговорите й с Джихан, майка му и семейството и кръга му.......а във втория Аслан опозна Девин - научи неща, за които дори не беше предполагал и не я пусна да си изгуби и потъне отново. Затова любовта му тогава беше осъзната и защото вярваше, че тя е неговото спасение и светлина.

Иначе за втори епизод затвърдиха, че могат да се забавляват заедно отново - прекрасно подбрани песни, нямаше нужда от действия, те говориха и описваха какво им е в сърцата, особено като я видя с роклята, всичко друго беше излишно - и огън и лед и огромно желание.......за чувството им за хумор, толкова неподправени и естествени, вибрираха на една честота.

# 167
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
За клюките от преди и за татутата съм като Асуман -
затварям си ципа на устата и хвърлям ключа.

За еп. 2  като се започне от срещата  Девин и Хюлия във фондацията,
нататък все по-интересно става -  запознаването с Аттила; Аслан и  Ибо;
Аслан и Джихан; изписването на Айсел и посрещането ѝ от Хюлия; сеанса на Девин; 
страхотния номер на Аслан да иде на среща с яхта и от там на партито; 
песента на Теоман,  партито на Джейлян и стрелбата на Хюлия;  Джихан и Айсел;
мафиотския разговор между Аслан и Атилла; след партито пак на яхтата и завоя;
песента от грамофона Serserim benim; червената рокля; 
Червената луна;  закуската;  Бурята; Хюлия при Джихан; удара на Аслан по масата;
най-силното признание на Аслан на точното място и зеления светофар.

Приятни занимания, дружки!!!

# 168
# 169
Беа, съгласна съм мила с теб, но аз имах предвид именно грижовността на Аслан към Девин. Аслан по принцип си беше грижовен, и към баба си, към сестрите си, към Ямур, към Неше дори, а за Девин да не говорим. Та той заради сестра и започна война с Иляс, знаейки какво ги чака, ако Иляс разбере, но не се замисли и за миг, че такъв убиец и човешки отпадък като Серхат трябва да бъде наказан. Заради малката си сестричка изцапа ръцете си с кръвта на Атила и стана като баща си, това, което не искаше в никакъв случай да се случва. Може и да го правеше по техния си мафиотски начин, но пък добре знаеше, че правосъдие за тези с пари и власт няма. Ами сцената с Ямур, когато баща и я отхвърли за пореден път? Кой я намери и утеши? Дори си мисля, че именно в този момент, когато го видя как беше прегърнал любимата и сестра Девин се влюби в него окончателно и завинаги. Тя просто не можеше да приеме действията му и начинът на живот, който водеше Сойкан, а не, че не го обичаше от самото начало. За нея тяхната любов причиняваше вреда на близките им.
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kiss Хубаво е, че си ни припомнила тези неща от архива. Но, аз си спомням, че Къванч се раздели с Флоранс малко след лятото, което прекараха заедно в Бодрум, беше я запознал с родителите си дори. Не помня вече точно през кой месец разбрахме, че са се разделили, щото аз не я харесвах, много ми беше нахална, бяха много различни двамата и знаех, че ще е временно явление в живота му от самото начало. Но със сигурност беше преди рождения му ден, точно така. А с Башак ги видяхме заедно или октомври или ноември 2013, не помня, но първите им снимки си ги спомням много добре, още се срещаха тайно и ги бяха изловили ако не се лъжа в Чешме, дори помня с каква качулка се беше дегизирал Къванч, вече беше пуснал брадата Stuck Out Tongue Closed Eyes Затова предполагам, че са започнали връзка още тогава, защото в началото на декември започнаха снимките на КСШ, които после се снимаха в Санкт Петербург, а той я помоли да отиде при него януари май беше и от тогава не са се разделяли Heart
Цитат
А колко Къванч прилича на Аслан/за мен - само по грижовността му/
самия той не е съгласен Wink
Е, то и ние именно грижовността му имахме предвид, не друго от Аслан.
Ама ти като си пожелаеш нещо и сякаш Башак те чува Smile
Боже, вече е моторизиран сладура, колко бързо порасна! Heart

Дивето е онагледила това, което писах сутринта, как Аслан едва се сдържаше да не повали с един удар чичо си.

Диве, благодаря за споделеното и гифките! Kiss
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
За клюките от преди и за татутата съм като Асуман -
затварям си ципа на устата и хвърлям ключа.

Дани, благодаря ти! Kiss Направо трябва да цитирам целия ти пост, толкова ми хареса!
Пепи, аз пък сега съм решила много внимателно да гледам, защото не видях Аслан да беше чак толкова манипулативен, че пък и голям нарцис, колкото пишеше във визитката му.
Цитат
В първия сезон Аслан до голяма степен си отговаряше на характеристиката дадена в началото, манипулатор и нарцис.
За мен той по - скоро беше един много уверен в себе си млад мъж, знаеше, че е красив и как да завърти главите на жените, беше си роден лидер, имаше си своите недостатъци, но чак нарцис не видях Thinking
Цитат
И на сутринта, дай да се разделим. Малко стана както Хюлия го описа, издигна я до звездите и после рязко на земята.
За тази сцена на сутринта си мисля, че Аслан не беше спал особено много през нощта, защото отказът на Девин го засегна, не беше свикнал да получава отказ и беше много сигурен, че тя ще приеме Smile Затова реши да се разделят, защото не знаеше дали изобщо са двойка или не, каза и, че е имал много такива връзки, а тя е много важна за него, заради това не иска да е с нея само за да спят заедно и след като се отегчат един от друг, да се разделят. Но, ако тя иска такава връзка е съгласен. Тя пък се ядоса, че Аслан си мисли, че ще я разстрои и стана тя каквато стана. А след думите на баба Сехер, признанието му, че и той не е лош в развалянето на нещо красиво, после и думите на Еко колко е различна тя от другите, го накараха да се замисли какво наистина е Девин за него и реши да се бори за нея. Аз поне сега така го усетих.
И аз чакам с нетърпение да гледаме 3 серия, там също имам много любими сцени, особено тази, за която спомена Беа, направо изнесоха урок по актьорско майсторство в нея.Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 20:30 от queen_fenka

# 170
  • au bout du monde
А стана ли нещо вечерта или само луната гледаха 🤣🤣🤣

Девин определено отиде с друга цел в дома му. 🤭

# 171

Девин определено отиде с друга цел в дома му. 🤭

Ками нищо не стана, Девин си се събуди с червената рокля Smile А бе тя Девин отиде там с тази цел, ама според мен Аслан не искаше веднага да преспят заедно, както с другите Thinking Никой не ми отговори кога спаха заедно за първи път, преди или след сватбата ?  Не помня Smile

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 20:20 от queen_fenka

# 172
Фени, не е преди сватбата, аз съм на 5ти еп. вече, сватбата мина, ама други драми ги люлеят сега..

# 173
Никой не ми отговори кога спаха заедно за първи път, преди или след сватбата ?  Не помня Smile
и аз не помня нали за това правим преговор : ))
Ками по ги забелязва тия неща Stuck Out Tongue Winking Eye

а за РД, имам някакъв спомен, че съм виждала снимки и Башак е там, защото точно тогава почва връзката им.Thinking

Изгледах серията, стрхотнааааа!!!!
това ми е коментара, сцените с АсДев Heart

на светофара, как я гледаше!! Heart Eyes

изобщо играта му с очи е за 10 точки!! Hands Clap
абе уникални са двамата !!!

Беа, само да не се откажеш от преговора, както си го подкарала Wink

# 174
Скоро с Ками, точно това коментирахме.
Според мен това е момента 😛

Девин събуди Аслан, но тя е по халат т.е според мен е станала по -рано и тогава му поднесе своя предбрачен договор.

Нови снимки от оператора на сериала.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 21:38 от pe04

# 175

Никой не ми отговори кога спаха заедно за първи път, преди или след сватбата ?  Не помня Smile
А според мен си беше още преди сватбата.....как може да не помните 😅😅😅

Вечерта след бара, когато се сдобрихаааа и Девин смело си постави условието за фамилията Сойкан.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 12:27 от Daniela Gospodinova

# 176
Беа, само да не се откажеш от преговора, както си го подкарала Wink

Как бе, даже си запазвам скрийншотове от моменти, като дойде време да се коментира Simple Smile
Просто се настървих, какво да се прави...обичам да биндж-вам FlushedYum

# 177
Колко е хубаво, че си имаме прекрасната двойка Аслан и Девин 😍
Много фактори правят един сериал/филм запомнящи се и главната двойка несъмнено е един от тях.

Дани, Беа не знам дали сте чели какво сме писали в темата по време на излъчването, но тогава Фени преведе една статия точно за избора на Хакан Бономо за зодиите на Аслан и Девин и беше доста интересно.
Фени, ако я пазиш може пак да я споделиш.😍

Да завърша вечерта без чудене 😅😂😛

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 23:23 от pe04

# 178
  • au bout du monde
Изобщо не показаха ясно кога какво е ставало🤣

Но май беше след като се сдобриха в бара и на сутринта тя беше по халат. Трябваше по-очевидно да го направят, а не да гадаем 😆
Някак си не го отбелязаха като нещо специално и можеше да се пропусне.🤔
Втория сезон бяха по-очевидни🤣

# 179
Цитат
но тогава Фени преведе една статия точно за избора на Хакан Бономо за зодиите на Аслан и Девин и беше доста интересно.
Фени, ако я пазиш може пак да я споделиш.😍

https://bg-mam.ma/p/1531329/46164748

да не караме Фенка да търси статията Wink

на мен близнаците са ми една от най-нелюбимите зодии, не се разбирам с въздушните.

лека!

Общи условия

Активация на акаунт