Много хубави коментари

Беа, и аз мисля, че в бг мамма трябва да има начин да се качват видеа, както е в другите СМ! голям пропуск им е.
Нези, благодаря за Серенай Саръкая - Кралицата на мечовете/карта таро/ от Young Wolf!!
на половината на 2 серия съм.
от това, което беше цитирала Пепи в пост 151

Понеже вчера Ками сподели нещо свързано с 30 РД на Киво, тогава не бях в темата и нямам спомени, но се разрових назад и какво намерих

Къванч на рожденния си ден е казал / на кого не разбрах/ ,че преди две седмици са се разделили с Флоранс /като причина е изредил разстоянията, нейните пътувания, разликата в културата, казал че е вървяло добре , всичко е било хубаво , но са се разделили/. На рождения си ден е поканил Серенай Саръкая / русото момиче от сериала ''Приливи и отливи'' и през повечето време е бил с нея/т.е обърнал и много повече внимание отколкото на другите гости/.
След това Къванч започна връзка с Башак...
Много се дразних, че много я ПР-ха Серенай на негов гръб/мисля, че виновника беше мениджърката й/ след всяка новина за нов проект на Къванч, първата спрягана за негова партньорка беше Серка.

едно клипче от - началото на Сблъсък, беше ми направило впечатление, че му зададоха въпрос за Серенай и той леко се издразни, като им каза, че променят темата и, че не отговаря на клюкарски новини.
След Айле нещата стоят по съвсем различен начин, всички сме сигурни, колко им е било приятно да си партнират и да изиграят тази любов толкова истински и пълнокръвно.

на финалния момент, като дадоха край на снимките - Къванч как бързо и искрено си я прегърна, толкова доволен от работата, която свършиха.
За мен Серенай е много променена и не случайно си промених на 100 % мнението си за нея. да не говорим пък за актьорските й качества.

това е видео зад кадър от 2 еп. или изрязан момент.....
не си спомням дали сме го слагали в темата

А колко Къванч прилича на Аслан/за мен - само по грижовността му/
самия той не е съгласен

0:43
Питат го дали има нещо от Аслан в неговия характер
двамата с Башак почнаха да се смеят и Къванч каза- няма такова нещо.
липсват ми, пожелавам си да има нещо ново с тях