💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, не мога да открия къде мога да гледам "Семейство" с бг превод онлайн, бихте ли ме насочили?

# 226
Привет, дружки! Hug

Много ви благодаря, че мислите за мен - Пепи, Айре Heart Eyes По-добре съм, но вчера лежах през повечето време и само ви четях.
Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss Страхотна Серенайка, страхотна Башак! Айре Heart Eyes благодаря за превода! Kiss А пък поредната награда на Къванч много ме зарадва! Hands Clap

Много се надявам, че скоро ще разберем нещо около плановете на Къванч. Дали наистина няма да чакаме чак до септември Thinking
Мммм ... прекрасник! Heart

Дани, много хубав коментар! Kiss
Цитат
Може би тук Аслан даде малко назад и то не толкова с оправданието му да мислят, а по-скоро го усетих, че той не беше в центъра и причината, може би малко его, а че е заради баща й.
Да, и за мен Аслан наистина мислеше, че Девин му направи предложение само заради думите, които каза на баща и. Той си го и каза, че тя иска да се оженят, за да победи във войната срещу баща и. Дори я попита наистина ли иска да се оженят, но не мисля, че беше продиктувано от егото му, Аслан искаше със сигурност да знае, че тя действително желае да направи тази най- голяма грешка с него, както я бяха нарекли. И думите, които и каза след това ме карат да мисля така. И Девин мисля, че го разбра, затова повтори предложението си, независимо какво беше казала преди, и едва тогава той прие да го направят. Thinking
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 227
Привет момичета и хубав петък!! Hug

Наградата на Къванч е за най-добър филмов и дизи актьор за 2023 г. от Университета Галатасарай/GSÜ EN Awards

Това му е трета такава награда.

Фенче Kissing Heart
Цитат
Много се надявам, че скоро ще разберем нещо около плановете на Къванч.
да видим, аз нещо не се надявам много.

да минем на 4 еп.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 14:24 от Airra

# 228
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за написаното и реакциите!!!

Резюме еп. 4 >>>

Аслан и Девин, чиято връзка е в задънена улица, се оказват на ръба на раздялата.
Когато най-накрая се примирят с чувствата, на които не могат да устоят,
постигането на мир става неизбежно. Двойката прави първите си стъпки към брака.
Девин обаче има и условие за брачния договор. Едно голямо условие...

Новината за внезапната женитба създава голямо вълнение в чифлика.
Изправена пред най-големия си страх, Хюлия използва най-силния си коз,
за да предотврати тази сватба. 

Джихан убеждава Девин да се подложи на терапия,
докато тя и Аслан са разделени.
Несъмнено Джихан ще бъде един от най-важните гости на тази сватба.

Ибо използва пролуката в сигурността в чифлика
и се опитва да доминира в семейството.
Разбирайки, че е бил измамен от Аслан, Ати се изправя срещу Аслан.
И Ибо, и Ати са  като бомби  за Аслан.

И накрая... Тъпани и флейти свирят в чифлика!
Докато Девин и Аслан обединяват живота си,
неочаквано събитие на сватбата въвежда Девин
в мрака на семейство, от което тя вече е част.

Приятни занимания, дружки!!!

# 229
Здравейте Много хубави гифчета

Фитнес момче

https://www.instagram.com/stories/nadir_taskinn/3324294367256020 … =cTBjaHJseW94dm9w

https://twitter.com/venmay44/status/1768636112489066511

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 16:24 от dterziiska

# 230
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Един нарцис от моята градина 😍

Честита награда на Къванч ❤️👏

Тази снимка не е ли от същата церемония?🤔

Вчера попаднах на една страница в Пинтарес и станах разногледа 😀 мисля , че имаше стотици събрани снимки на Къванч от различни години, различни събития, от филмите, сериалите и рекламите.

Сега видях и тази снимка и ми направи впечатление, че Курт Ефе държи някаква риба в ръчичката си

Има на кого да прилича 😘

Много впечатляваща Серенай от снощи. Камерата определено я обича.

Терзи, благодаря 😘

Къванч подържа форма, но и аз се надявам скоро да разберем какви са неговите творчески планове.

Айре, Дива благодаря за четвърти епизод. Много я обичам тяхната сватба, много ми е любима.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 231
май са му тежки гирите, ама добри бицепси е направил  Hands Facepunch
дано да  са за проект!
пък и трябва да има сили да носи Курт Ефе Wink

Пепи,

Тази снимка не е ли от същата церемония?🤔

тц.това са  Yılın Yıldızları на Техническия университет
снимката е от 2012 за Кузей

от 2019 Wink

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 20:40 от Airra

# 232
Айре, благодаря 😍

Ето още една номинация  , за дизи двойка от Младежките награди на Турция.

Гласуването става само през тяхно приложение 🤔

Къванч още от лятото започна с оформяне на тялото, може би има нещо предвид, макар че той винаги изглежда отлично.

# 233
Привет, дружки! Hug

Терзи, Диве, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено! Kiss Ехе, браво на този треньор, че е споделил, така отново си видяхме ашкъма Heart
Айре Heart Eyes ми бая тежички изглеждат Thinking А, дано!
Цитат
май са му тежки гирите, ама добри бицепси е направил  Hands Facepunch
дано да  са за проект!
пък и трябва да има сили да носи Курт Ефе Wink

Пепи, Hands Plus1
Цитат
Къванч още от лятото започна с оформяне на тялото, може би има нещо предвид, макар че той винаги изглежда отлично.
И аз си мисля, че Къванч не случайно още от лятото се занимава активно с фитнес, дали пък не се готви наистина за нещо ново? Thinking Знаем, че обича спорта, но пък фитнесманиак никога не е бил, слава богу  Smile Но може и просто да си спортуват заедно с Башак, ето, че и малкия сладур още от сега го водят на гимнастика. Ще видим Thinking
Е, дано поне тази награда от студентите да отиде да си вземе, че вече ще ме ядоса Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хайде, да видим. И да не я вземат, АсДев си получиха вече тази, която заслужаваха.

А вчера Небахат Чехре е станала на 80 години, невероятна жена! Flowers Four Leaf Clover

Започвам 4 серия. До скоро! Hug

# 234
Хубава събота Hug

Пепи, Фенче Kissing Heart
Къванч тренира по-усилено и за Последното........ и за Айле.
за тая сцена се иска такова тяло, а не някоя хърба Stuck Out Tongue Winking Eye

сега продължава да поддържа форма, ама едва ли ще играе Рамбо Wink
но наистина цялото семейство се занимава активно със спорт, сега и малкия Blush
Цитат
Е, дано поне тази награда от студентите да отиде да си вземе, че вече ще ме ядоса Stuck Out Tongue Closed Eyes
тая награда ли да отиде да вземе,

тя церемонията мина....

Да е жива и здрава Небахат!

новоизлязля снимка

# 235
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес времето е прекрасно и аз съм като отвързана 😂😂😂

Това ви бях приготвила за сутринта 😛

Айре, за тази награда става въпрос.

По повод казаното онзи ден от Башак видях един коментар при рускините, който качвам.

Ако това е точния превод както твърди дамата, може и да има изненади. Интересно, защото дори за международен проект да са я попитали журналистите,те пък защо точно сега питат 🤔

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 236
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес времето е прекрасно и аз съм като отвързана 😂😂😂

Това ви бях приготвила за сутринта 😛

Айре, за тази награда става въпрос.

По повод казаното онзи ден от Башак видях един коментар при рускините, който качвам.

Ако това е точния превод както твърди дамата, може и да има изненади. Интересно, защото дори за международен проект да са я попитали журналистите,те пък защо точно сега питат 🤔

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

От това, което аз чух и разбрах, те я попитаха как гледа на проект в чужбина, пред вид тава,че той има голяма фенска маса извън Турция и тя каза,че е ок.
Попитаха я дали го критикува и тя каза,че той си знае работата и тя не се меси в нея. Освен това от много  време са заедно и няма за какво да го критикува.

# 237
Нези, благодаря 🤗 Като не знам турски се доверявам на това, което другите превеждат.

И все пак, фенската маса не е от сега, та се питам защо точно сега питат 🤔

Едно ново видео 😍

# 238
Айре Heart Eyes е, като не гледам годината, така се получава Smile Ами като я сподели сега, вързах се, че е нова, не помня от кой университет беше дадена Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Къванч тренира по-усилено и за Последното........ и за Айле.
за тая сцена се иска такова тяло, а не някоя хърба Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз поне в Последното повикване за Истанбул не забелязах особено да е тренирал и пак си изглеждаше супер. Киво с това тяло, с което го е дарила природата и без да тренира може да се съблече спокойно по всяко време, както го е и правил и без да е тренирал, затова не мисля, че е тренирал специално, за да се покаже в тази една сцена в Айле Thinking А пък Бономо много успешно го вмъкна в сценария , както го направиха на времето Мелек и Едже с ужасното му отслабване за Сънят на пеперудата. Напълно възможно е и да греша, но щом продължава с тренировките или се готви за нещо или просто се е зарибил покрай Башак Smile
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Не, нямах предвид тази, която ти сподели, нали все още са само номинирани, поне така те разбрах. Освен, ако и тази не е минала вече Stuck Out Tongue Closed Eyes Колкото до Киво, все ще разберем в какво възнамерява да се снима. Крайно време му е отново да вземе участие, този път за повече от няколко секунди Smile в международен проект. Голяма съм мечтателка, знам, ама я си представете, че се случи ?
Цитат
И все пак, фенската маса не е от сега, та се питам защо точно сега питат 🤔
И аз като теб се чудя защо именно това сега питат Башак, дали пък не са дочули нещо ? Е, все пак през последните години фенската му маса доста значително се увеличи след излъчването на негови сериали по тв. в някои западни държави, Нетфликс също изигра голяма роля, та не знам ... Ама надеждата умира последна Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще чакаме, това е Smile
Този нов клип го постнах сутринта, ама няма лошо, нека има.
Нези, много ти благодаря! Kiss
Хубава вечер! Hug

# 239
Фенче Kissing Heart
Цитат
затова не мисля, че е тренирал специално, за да се покаже в тази една сцена в Айле Thinking
сцената я дадох като пример, на майтап Mr. Green
по време на всички романтини сцени в Айле си личеше добрата му и тренирана форма.
и в Последното..... също си личеше Hands V

тая снимка излезе първа и ни направи впечатление/поне на мен/

така беше през пролетта на -  2022

за това, че с неговата фигура може да се съблича винаги, няма спор!! примерно в КСШ беше по-слаб и пак се събличаше.

Не знам какво сте се хванали за тоя международен проект, ама не го мислете много, щото ще стане като 2 сезон на Якамоз Wink
а и тия, които интервюираха Башак са от тоя тип турски журналя, които задават въпроси с цел да хващат повече публика в СМ, не че знаят нещо.
Това, което преведе Нези е  най-достоверно.

още номинации

лека Nature Stars

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 23:15 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт