💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Къванч казва,че се извинява,но  детето е изморено.
Благодари им!
Те му казват,че знаят,че и той е изморен, идва от снимки(какви снимки?)
Къванч казва" Нека го направим по-късно.
Благодаря ви! Приятна вечер!"

# 212
малко от личицето му Heart

Нези, благодаря!
предполагам снима нещо за реклама Thinking
Пепи Hands Plus1
и видео с Башак
https://www.instagram.com/p/C4dah2FKctJ/
Терзи Hug

Аз изоставам с гледането на серията, днес ми беше много напрегнат и важен ден.
Но много хубаво сте коментирали най-силните сцени с вълнуващи снимки и гифчета!! Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 21:53 от Airra

# 213
Терзи, благодаря! Kiss Божее, какъв кротачко е Курт Ефе Heart Много спокойно и сладко детенце.
Нези, благодаря за превода Kiss, Айре Heart Eyes за кадъра! Kiss

Пепи Kiss
Скрит текст:
Такава хрема ме е гепила ... не ми остана кожа под носа Smile

# 214
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!
Колкото можах събрах гифчетата от еп. 3 >>>

О, Курт Ефе снимал. Браво!!!
Приятни занимания, дружки!!!

# 215

При всичките хора и светлини, браво на малкия сладур ♥️

Фени, бързо възстановяване. 😘
Пак има някакъв вирус, при нас има много болни в момента.

Лека от мен 🤗🤗 🤗

# 216
Пепи, благодаря! Kiss
Скрит текст:
Оф, не знам, тази сутрин се събудих с течащ нос, нищо друго ми няма, само кихам, явно съм изстинала  при това шантаво мартенско време, един ден топло, на следващия студено. Дано мине по-бързо, че е много гадно.
Благодаря ти за гифчетата! Най- обичам такива изненадки да ни поднасят, с малкия сладурко Heart

Възможно ли е да са обсъждали нещо ново ? А дано!
Цитат
Kъванч Taтлъту беше забелязан тази вечер да напуска заведение (в някои източници мястото на снимки Thinking) със сина си Kурт Eфe.Там присъстваха и мениджърите му.
Той учтиво поздрави журналистите, но помоли да не снимат и да не задават въпроси, тъй като е с изморено дете на ръце. Обеща да поговорят по-късно и им благодари за разбирането

Диве, благодаря! Kiss

Лекинка! Hug

# 217
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 218
Добро утро със Серенай от Сеул.

В Сеул ще има публично мероприятие на Bulgari. Серенай , като първият посланик на марката Bulgari в Турция, ще присъства на събитието , което ще се проведе в столицата на Южна Корея, в Théâtre des Lumières

# 219
За мен трети епозод мина под тъмната сянка на властта, парите, гнева и най-вече контрола в ръцете на Хюлия, с който водеше децата си. Всички бяха смазани и оплетени в мрежите й.

Започнахме с вълнуващо предложение за брак.... едва ли самата Девин е очаквала такъв развой, но думите, които чу и дадоха криле и още по-силно се влюби. Може би тук Аслан даде малко назад и то не толкова с оправданието му да мислят, а по-скоро го усетих, че той не беше в центъра и причината, може би малко его, а че е заради баща й.

Последвалото спасяване на баба Сахер отвори други въпроси и страхове в Аслан -  от обличането в дрехите на майка му до властта с предбрачния договор, но всичко това беше посято от Хюлия.
Много ми харесаха моментите, в които се опитваше да докаже на Девин, че Аслан споделя с нея и че е важна част от живота му - телефон, вечерята, извинението случая с Толга, но все удари на камък, не можеше да я хване за юздите и на края искаше да й покаже, че е като нея, че работата й  я прави властна, защото борави с душите на хората. Но Хюлия използва слабите страни на хората и ги манипулира, настройва един срещу друг, а Девин им помага да излязат от тази зависимост.
Най-силната сцена за мен беше с паник атаката на Аслан и появата на Девин, въпреки че го видя в най-грозното и опасно лице, не послуша и приятелите си, последва го, защото вярваше и знаеше, че той носи и доброта, която тя видя и усети. Не вярвам, че Аслан би се измъкнал от мафията, той самия каза на чичо си, че един от тях ще свърши като баща му(пророчески думи), никой не излиза просто така на светло. Дори и да имаше желание, факторите и хората, което трябваше да преодолее бяха твърде много и не знам дали би издържал физически. Тъмнината го поглъщаше, целият му ден беше такъв и накрая не издържа, падна му пердето и се развилня(беше толкова страшен и обезумял).Обещанието му, че няма да наранява повече Девин, а всичко тепърва започваше .........

Намери пристан при нея, на сутринта му беше приготвила дрехите, закуска и се съгласи на брак. Всичко беше на масата, бяха само те двамата, обичащи се, бяха вече двойка, но проблемите дебнеха зад вратата.

Сцената с Кая върна Аслан в деството, видя нараненото дете, липсата на любов и мисля, че това имаше предвид със снимката на майка му, че няма да допусне властта да победи обичта.

Джихан - като момчето за мръсни поръчки, използван и чакащ мъничко внимание и трохички обич, отиде с цел, но корабокрушира в силната Девин и видя човек, който може да му помогне, поне мъничко да се разтовари от натрупаните болки.

Естественият край с предбрачния договор - истинска бомба със закъснител.
Предпазване, а всъщност страх от силата на майка му.
Много болно ми стана с думите на Девин - аз не съм майка ти, не знам коя съм за теб...................
Аслан знаеше, че парите не интересуват Девин, но другото боли повече....

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 10:56 от Daniela Gospodinova

# 220
Още от прекрасната Серенай

# 221
  • au bout du monde
Защо й слагаха ролки на косата като ще е вързана😆

Толкова хубава й беше косата.

# 222
# 223
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес е ден на Серенай като гледам 😀.

Интересна, провокативна, различна, но и аз като Ками да измрънкам,  защо я скриха хубавата и коса 🫣
На поканата имаше изискване за дрескод, но точно си мислех, че като се съберат толкова много различни индивидуалисти сигурно ако се облечеш по обикновено вероятността да направиш впечатление е доста по голяма. Серенай ми прилича на Черния лебед така.

Хванали са Башак на улицата и е дала кратко интервю.

https://www.snobmagazin.com/basak-dizer-esi-kivanc-tatlitug-u-an … mlq7Bb4eyVIb85CRs

Стана ми интересно изречението, че би подкрепила Къванч да снима в чужбина 🤔 Дали няма да ни изненадат?

Дани, да те питам и теб, къде беше като обсъждахме онлайн сериала 😘🤗
Страхотен анализ на епизода 👏👏👏
Много съжалявам, че ти и Беа се появихте късно, но по добре така, отколкото никога.😍

Фени, как си днес 😍

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 18:10 от pe04

# 224
Привет!

Серка е много шик в Сеул, грее!

начинът по който са прибрали косата й на мен ми харесва, в унисон с целия стайлинг е. а и се акцентира на бижутата.

...................
Превод от сайта
Dizer каза: „Няма какво да критикувам относно актьорската му игра. Докато го гледам, не правя никакви предложения или критикувам как играе, не се намесвам в тези въпроси, в края на краищата това е негова работа.“
Тя заяви, че съпруга й в момента чете сценарии у дома и оценява проекти след септември.
Дизер обяви, че ще подкрепи съпругата си да играе в чужбина.
За синът им Курт каза: „Синът ни скоро ще стане на две години. Той може да бъде каквото си поиска, а аз не бих имала нищо против, ако той стане актьор."

Пепи, за мен Башак отговори така, защото такъв беше въпроса, а това, че Къванч оценява проекти след септември Thinking малко ме изненада, ако е верен превода.

Дани, и от мен Hands Plus1 за коментара ти!
Нези Hug
Беа, опасна си, кога ги глътна? Wink
Фенче Kissing Heart, как си, бързо да оздравяваш!! Flowers Four Leaf Clover
Къванч беше с мениджърките си, може би са обсъждали нещо по работа.

............................
награда- най добър актьор Hands Plus1
https://twitter.com/kivanc_kosovo/status/1768405415581143540

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 01:07 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт