💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мен сериалът ме спечели с психологическата основа и затова че се говореше съвсем открито за проблемите и раните, които рефлектират върху децата завбъдеще, от самите им родители и обкръжаващата среда.
А вече играта на Къванч и Серенай беше просто един голям плюс, че ни направиха част от тяхната история, толкова жива, органична и пълнокръвна. А нямаше как да минем и без останалите герои, защото Аслан и Девин се оглеждаха в тях. Всичко беше свързано, един по веригата да не беше на място и всичко пропадаше.
Любовни истории е имало много и ще има, но тази беше специална, магична, имаше енергия на истинско СЕМЕЙСТВО, което вълнуваше и му вярвахме безрезервно.

# 196
Нези, благодаря за споделеното! Kiss Не, аз просто съм много съгласна с хората, които писаха статии за Айле, че каста и сериала са истинска Шампионска лига. Къванч винаги е имал късмета да работи с много талантливи актьори, но в този сериал просто всички до един бяха невероятни, един нямаше за когото да кажеш, че не се справя добре с ролята, че не е убедителен в изразяване на емоциите, нито един, дори децата бяха прекрасни! А това е прецедент. Дай на такива талантливи хора един смислен, интересен и логичен психологически сценарий и ето това се получава! Напр. сеансите на Девин с пациентите и бяха толкова умело преплетени в историята и свързани с тънка нишка с това, което се случва в момента, това беше гениално замислено от Бономо. А диалозите, които за мен са най-големия плюс за това дизи бяха толкова смислени, непредвидими и уникални, а и често много забавни, че за мен беше направо удоволствие да взема участие в превода на този сериал, нищо, че говореха много Smile Представям си пък колко по- въздействащи са всъщност, ако разбираш езика. Като добавим и музиката и песните, които бяха също толкова добре подбрани и по емоции и смисъл, какво повече може да иска човек ? Но, съдейки по това кои сериали бяха повече гледани от него в Тотала във вторник, мисля, че Айле им дойде малко в повече интелектуален на масата зрители, бързо се измориха да разсъждават изглежда. За разлика от нас, направо разкостихме от обсъждане почти всяка сцена Smile Ама така е, когато една прекрасна история те е докоснала ...
Ето и прекрасната песен, която звучеше в края на 2 серия.

Дани, благодаря ти, прекрасен пост! Kiss Ето това е, което исках да кажа, а ти си го формулирала много точно! Hands Clap
Цитат
А нямаше как да минем и без останалите герои, защото Аслан и Девин се оглеждаха в тях. Всичко беше свързано, един по веригата да не беше на място и всичко пропадаше.
Е, започваме ли гледането на 3 серия ? Да ви припомня фрагмана

# 197

Ето и прекрасната песен от края на 2 епизод

Слагам още веднъж текста, за да го четете  докато слушате песента.
"Никоя жена не обичаше мъж и никой мъж не обичаше жена по този или по този начин. Той не добави бедност към хляба.
Той не добави любов към глада.
Нито една сълза не падна така.
Той не плака толкова много.
Без глава в прегръдка.
 И без сбогуване.До днес.
Тази форма не е казана.
 Нито вечер, сякаш кървяща като вечерта.
Това слънце не е залязло.
И никакво слънце.
Никога повече не ги видя по този начин. Както казах, нито една жена. Никой мъж и никой мъж не е обичал жена по този начин, по този начин, по този начин."

Това, което ми харесва в турските сериали е, че песните са така подбрани, че да подсилват всяка сцена!

# 198
Привет, минавам на бързо,
много хубави коментари!! Flowers Hibiscus
давам старт за 3 еп

Фенче Kissing Heart, ако искаш да гледаш снимки на Серенай, във ВК
https://vk.com/albums-42893472

а Башак е с бижута на Булгари, и понеже Серка рекламира фирмата, в ТТ започнаха да се заяждат............

# 199
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове и реакциите!!!

Има тон за следващия епизод,
та да не задържам топката >>>

Резюме еп. 3 >>>
Хюлия е наясно с предложението за брак и подготвя брачен договор
за Аслан и Девин, за да защити семейството.
Този договор я изправя лице в лице с Аслан.
Това ще накара Аслан да вземе собствени предпазни мерки за този брак.
След предложението за брак от страна на  Девин,
Аслан и Девин решават да се опознаят по-добре.
Криза в чифлика запознава Аслан с потенциала в Девин,
а неприятно събитие, което се случва на следващата вечер,
запознава Девин с тъмната страна на Аслан.
Въпреки че събитията карат Аслан и Девин
да поставят под въпрос връзката си,
нито един от тях не може да устои на другия.
Научавайки, че Ати се е съгласил с Ибо за документален проект,
Аслан предприема действия, за да развали партньорството и това разпалва война.
Не без тайната "помощ" на Хюлия, Девин среща неочакван гост
в клиниката си и това е Джихан.
Причината за това посещение поставя Девин на прага на важно решение.
Джихан има нужда от психолог.

Приятна вечер, дружки!!!

# 200
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря за споделеното 😍
Много съм съгласна за песните, но ние много разисквахме и облеклото, картините, книга и други елементи, които имаха принос към цялостната картина на нашия сериал.
Аз снощи се зачетох какво сме писали миналата година по това време и откарах до късно, но ми беше много, много интересно какво сме предполагали, какво се случи и как се разви цялата история.
Междудругото доста добре сме се справили с предположенията, които сме правели 😛

Ще цитирам по памет написано тогава, че Къванч и Серенай имат особено излъчване и сияние в общите сцени и това е написано още след първия епизод.

Беа, предполагам, че си видяла статията за зодиите,която Айрето и Фени вече споделиха.
Фени, благодаря и за тези, които днес си споделила 😍
Имахме си и други невероятни анализи, но и някой от момичета се справяха повече от блестящо.

Дадохте началото на трети епизод, но ще сложа нещо от страницата на сериала с надпис "Типичен мъжки близнак"

Айре, аз се заплеснах да гледам снимките на Серенай и тази с Неджат Ишлер от техния филм ми хареса

В ИГ са цитирали любимеца на Ками

А италианката Франческа както винаги ме разсмя, голяма скица е, всяка нейна публикация е топ.😂

Надявам се утре да успея да гледам 😀

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 201
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Лелеее, колко снимки от Семейство само ... 😳
Скрит текст:
Мило, а бе на теб тези ВК искат ли ти почти всяка седмица да си свързваш пощата ? Писна ми! Не помня до сега такова нещо
О,ооо, аз вече преполових серията Stuck Out Tongue Closed Eyes На голям екран се гледа супер! Hands Plus1
Само колко са красиви ... Косата на Серка е като на принцеса от приказките, наистина много допринася за привлекателността и.

Цитат
а Башак е с бижута на Булгари, и понеже Серка рекламира фирмата, в ТТ започнаха да се заяждат............
Не знаех, мислех, че са от тяхната колекция с Букет Smile И за какво се заяждат пък тия, само Серка ли има право да ги носи и показва ? Thinking
.Първата ми любима сцена е още в началото, когато обсъждаха сериозна ли е Девин, че иска да се оженят. Аслан как и каза, че може да са луди, но не трябва да са глупави, как и хвана ръката с двете си ръце и какви думи и каза ... И естествено телефона ги прекъсна на най-хубавото място Smile

.После сцената, в която Девин много професионално се оправи с баба Сехер и как затапи Хюлия, като и каза, че е предложила брак на Аслан, много яко беше Stuck Out Tongue Closed Eyes

.Сцената с Джихан, когато за пръв път разбрахме историята му и какво му е в душата.

.Детския РД на който го замъкна Девин и след това какво се случи в заведението.

Уникално изигра тази сцена Къванч Hands Clap Падна му пердето на Лъва, точно като хищник изглеждаше.

. И последната, за сега само - Диве, благодаря, обичам да си крада от гифчетата ти! Kiss Ооо, тази сцена пък колко невероятна беше! Кой каквото иска да мисли, но за мен те двамата наистина изнесоха урок по актьорско майсторство, най-добрата в серията за мен! Няма да забравя споделеното от една подруга лекар, която беше възхитена колко достоверно е изиграл паник атаката Къванч. А Серенай беше уникална как Девин без да се замисли счупи стъклото и веднага се зае да му помага, хвърли палтото и намокри кърпата, и как супер играха и двамата - той молейки я да му прости, а тя притеснението си, когато Аслан и каза, че не може да диша, как го целуваше по врата и му каза да не се тревожи, че може да го остави ... За мен поне Аслан не я манипулираше в този момент, той наистина имаше нужда от нея.
Как може така да играе този човек, та той сякаш действително усеща тази нечовешка болка, няма друг актьор, който да е способен да ме накара да съпреживявам толкова с него, няма Hands Clap А Серенай съвсем сериозно я смятам за една от най-талантливите им актриси, от всички партньорки на Къванч до сега най-много харесвам нея.

Пепи, благодаря! Kiss
Продължавам с гледането! Хубава вечер! Hug

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 23:00 от queen_fenka

# 202
Добро утро! Yellow Heart

Диве Hug
Пепи Hug
Чаалар щял да играе в сериал с Хазал Кая.
Цитат
А италианката Франческа както винаги ме разсмя, голяма скица е, всяка нейна публикация е топ.😂
о да Laughing

Фенче Kissing Heart, нямам проблем с ВК.
мерси за коментара, хареса ми!
виж какво съм харесала за теб Wink

Hands Plus1 Nature Boom

хубав ден!! Hug

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 08:32 от Airra

# 203
Добро утро и от мен 🤗🤗 🤗

И аз снощи загледах серията 😀 днес ще довършвам.

Какво ми направи впечатление от гледането до тук.

Девин направи предложение на Аслан и каза същите думи, които той и каза, че трябва да внимава какво ще отговори, защото няма да се повтори, но тя повтори предложението си, за разлика от Аслан.

Разговорът в колата

Сега се сещам, че когато за пръв път Аслан я хвана за ръката Девин вървеше сама по пътеката за къщата и всъщност беше доста символичен момент. Девин се отправя към неговото семейство, но двамата ще бъдат заедно там, а Аслан няма да я остави сама.
Тъмната страна на Аслан я видяхме за пръв път в тази серия. Девин също.

Страхотна операторска работа в цялата сцена в бара. Тръпки ме побиха и сега как изглеждаше Аслан. Разбира се и блестящо изиграна от Къванч.

Сутринта след като решиха да се оженят и акцентирането върху надписа на огледалото

Девин вече беше наясно с какъв човек и семейство се забърква, но въпреки това искаше само Аслан

А дали Аслан е нарцис? Хакан Бономо му е дал това определение.

За сега толкова. 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 204
Здравейте, момичета! Blush
Снощи късно изгледах 3 епизод. Впечатлих се още веднъж от начина,  по който Девин и Аслан подхождат към връзката си.
Тази решителност се вижда в отношенията между тях.
Аслан е по-импулсивният,особено когато трябва да представи Девин на семейството си, а Девин е все по-убедена ,че Аслан е мъжът,с когото иска да бъде.
Моментите, които ще отлича тук са:
Hearts Девин, която започна епизода като ангел-спасител в семейство  Сойкан.
Hearts Бъдещата й свекърва, която я чакаше, за да покаже  добрата си страна по нейния дяволски начин.
Но Девин също я предизвикваше по всякакъв начин и не и остана длъжна.
"Когато избрах тази професия, исках да спасявам хората от собствените им семейства "

Hearts Нощта, в която отидоха да се забавляват с приятелите на Девин и, която започна добре.

Hearts Безкрайните проблеми в семейство Сойкан обаче показаха лицето си и тук за първи път  видяхме животното в Аслан.

Hearts Въпреки,че видя и това негово лице, Девин се върна при Аслан още същата вечер.

И думите на Аслан:
"Толкова съм влюбен в теб, че да те защитавам дори от себе си!"
Тук не мога да не спомена и играта на Къванч, която беше забележителна !
Hearts Девин, която въпреки всички проблеми реши да се ожени за Аслан.
Влизането в кабинета сутринта след тежката вечер и изненадата,която я очакваше там.

Hearts Това,че сподели всичко с приятеля си Илкай, породи нови въпроси в нея и я изправи лице в лице с някои факти.

Hearts Как ще се развият нещата, след като Девин намери предбрачното споразумение, подготвено от Аслан?
Девин е човек, който не обича да бъде ограничаван от свободата да може да казва и прави това,което смята за правилно.
Както и човек,който не обича да бъде защитаван, дори и от любов!

Желая ви хубав ден!

# 205
Добро утро и от мен!Animal Hatching ChickNature SunnyNature Closed UmbrellaFlowers TulipFlowers MushroomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherries
Тъй като вече цяла седмица ми седи папката с извадени гифчета и снимки от третия епизод, а аз вече (не ме бийте, ама) изгледах целия 1ви сезон...
Все пак ще споделя това, което съм отделила, въпреки че вече видях, че някои от вас са публикували почти същите акценти.

Animal BeeАслан съвсем отрано започна да прозира поведението на майка си и да ѝ го заявява право в лицето, което много ми беше харесало на първо гледане - мъж, способен да отстоява себе си и любимата жена пред властната си майка, направо чудо!

Animal Tropical FishПесента, която се чува в колата на тази сцена, е същата, на която той после страда за нея във втори сезон

Animal Lion Епизодите на прилошаване на Аслан, свързани със свръхнапрежението и стреса, изригването на гнева му

DartТова сухо чувство за хумор, което обожавам!

Animal Pouting CatСмелостта на Девин, понякога излишно провокативна

GrinТози забавен момент..

ScissorsТук как се дърпаше на Девин и изведнъж охладня, много показателно

TriumphРъката! Толкова силен момент, събран в един жест...

Animal BoarИ разбира се комедийните сцени на Тургут Laughing

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Останалото вече сте го казали няколко пъти, да не повтарям и аз.
Много неща ми правят впечатление, особено след гледането накуп за втори пореден път. Травмата на Хюлия се изражда в чист егоизъм, вкопчена в контрола над всички, не осъзнава, че хватката ѝ не ги сплотява, а бавно ги задушава... Всичките абсурдни правила, идеята, че синът ѝ няма да се влюби в някоя, ако самата тя не я сметне за подходяща...Rolling Eyes Начинът, по който игнорира всички останали като досадни насекоми, даже не ги удостоява с поглед - Лейля, Толга, Джейлян, Джихан - единствено към Сехер и Аслан отношението е друго, разбира се, до момента в който някой не престъпи великите правила на ред и дисциплина, незнайно защо са длъжни да ги спазват и след пълнолетие.
Тези семейни вечери са хубава идея, но не и под военен натиск, както тя ги провежда.
Общо-взето Девин позволи на всички да намерят вдъхновение и смелост да се отърсят от наложената диктатура, в която са живели цял живот.
Няколко пъти през сезона Хюлия изгуби равновесие и прояви истинската си хистрионна същност - и всеки път в случай на загуба на контрол или промяна на статуквото, а не реални проблеми.
Имаше голяма нужда от сверяване на часовника и връщане към реалността, така че нямам търпение да видя прогреса ѝ във втори сезон.

# 206
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes Пепи, благодаря ви за кафенцата и споделеното! Kiss Ето и от мен, да има! Smile

Продължавам с любимите си сцени, които в тази серия бяха почти всички, вкл. тези с Туги и Еко. Много се забавлявах с Туги в компанията на Атила Smile
Но,  да продължа с наистина най-силните за мен:

Много силна сцена беше тази с Кая, за съжаление не мога да намеря снимки от нея.
Също и сблъсъка на Аслан с майка му. Тя наистина много си беше повярвала, че синът и ще прави това, което тя каже. Да, ама не.
Хареса ми и срещата на Аслан и Атила. И този също много си беше повярвал, глупак.
Разговорът на Лейла и Хюлия беше много показателен за отношенията между двете.
Много ме изкефи също сблъсъка между бъдещото свеки и снаха Smile Как надуваше устни наглата Хюлка, която се беше настанила на мястото на Девин, че и решава коя какво ще пие

И на края невероятната песен на Сезен Аксу

Общо взето това избрах, макар, че няма една сцена, която да е празна, ненужна, за да разберем по- добре характерите на героите.
Нези, благодаря и на теб за споделените любими сцени! Kiss Общо взето на всички ни се припокриват.
Да, Къванч наистина показа забележителна игра в тази серия! Hands Clap
Беа, благодаря ти за споделеното! Kiss Да ти кажа, и аз едва се удържам да не го "излапам " целия сериал направо, но реших да го давам агаля агаля, да видя какво съм пропуснала, за сега не е много обаче, отношението ми към всички герои си остава същото.
Много вярно!
Цитат
Тези семейни вечери са хубава идея, но не и под военен натиск, както тя ги провежда.
Общо-взето Девин позволи на всички да намерят вдъхновение и смелост да се отърсят от наложената диктатура, в която са живели цял живот.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 207
Благодаря, момичета 🤗

Сега ми направиха впечатление някои реплики и действия, които при първото гледане,  като че ли не са ми направили такова впечатление или не съм им отдала такова значение както сега.

Думите на Илкай

Сега това, което забелязвам, че и Аслан и Девин при най-малкия натиск или намек търсят противодействие. Както един към друг, и най-вече по отношение на Хюлия.

Думите на Девин към Хюлия

сега възприемам също по по различен начин ако взема предвид отговора на Хюлия.

На Хюлия със сигурност и прозвучаха като заплаха.

При разговора между Аслан и Хюлия

При гледането онлайн тези думи ги приех по друг начин. Сега знаейки историята, думите на Аслан придобиват по различен смисъл.

Гледайки как се развиват техните отношения всичко изглежда толкова истинско и реално, може би това е и причина толкова много да ми харесват.

И друго си мислех, малко встрани,но не мислите ли, че когато се стигне до сватбата всички двойки преживяват моменти на криза? Натиск от роднини, очакванията как да се случат нещата, приятели и т.н е при някои са и предбрачни договори.

# 208
Здравейте Благодаря за всичко соделено В момента нямам време за преговор
Къванч и Курт Ефе

https://www.instagram.com/stories/muhabironline/3323004629454846705/

или

https://twitter.com/venmay44/status/1767990694440833499

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 21:09 от dterziiska

# 209
Терзи, благодаря за Къванч и Курт Ефе ❤️

https://www.magnet.blog/post/modasi-gecmeyen-moda-bdt

А от мен едно интересно интервю на Башак на тема мода.

Хареса ми 😍

Общи условия

Активация на акаунт