💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!
Тази вечер  успях да изгледам 4 епизод.
 Той, разбира се изцяло мина  под знака на сватбата на Аслан и Девин.
 Много ми хареса, че Девин отново успя да покаже своята независимост и не само, че не прие условията на Аслан,но самата тя постави  условие.
Хареса ми и това,че Аслан уважава тази нейна независимост.
Може би, отново Хюлия е причината.Аслан  цял живот е гледал как тя постепенно загубва своята самоличност, в семейството на съпруга си и той не иска същото  за Девин. Тази негова подкрепа е забележителна и това още повече вбесява Хюлия! Тя и без друго не може да приеме факта,че друга жена ще направи щастлив синът и.
Сватбените сцени оставиха своя отпечатък върху епизода. Имаше много весели и забавни моменти, но не всички.
Посрещането на двойката в чифлика беше уникално. Хюлия буквално замеряше Девин с това, което хвърляше.
Тя преживя тежко отказа на Девин да приеме фамилията на мъжа си.
Не, че изобщо прие леко това,че синът и се жени за нея.
Планът с Джихан беше добре измислен, но не беше предвидила факта,че Джихан ще хареса Девин.Много ми харесаха думите на Джихан,  когато се опита да я откаже от него, че този път има двама души, които тя ще нарани!
 Баба Сахер,тя за пореден път ме спечели- най-демонстративно пред Хюлия подари пръстена на Девин, защото до сега не е имало на кой да го завещае.
Сякаш бях пропуснала при първото гледане тази нейна  сензитивност.
Успява да види и разпознае безпогрешно нещата, въпреки болния си мозък.
Всичко  вървеше прекрасно, до момента, в който залата изведнъж се превърна в бойно поле.
 Истинският живот на Аслан излезе наяве  със случката на сватбата!
Докато Девин беше потресена от сбиването,се случи нещо още по-ужасно-  Еко беше прострелян.
За Девин това се оказа само началото на едно  трудно пътуване, което тя предприе заедно с Аслан( в буквален и преносен смисъл)- да създадат  собственото си семейство...

# 241

Айре Heart Eyes съгласих се! Kiss Бях забравила тази снимка.

Все забравям да ти благодаря за тези снимки Blush Мноого го харесвам с тази прическа Heart

Е, не можем ли да си помечтаем малко, де Smile
Видях този превод при подругите, нямам идея дали е точен
Цитат
Онзи ден репортери от вестник "Сноб" срещнаха съпругата на Къванч Татлъту, Башак Дизер, в района на Нишанташъ, която им каза следното:
- Никога не критикувам играта на съпруга си, защото няма какво да го критикувам. И не се намесвам в снимачния процес, в крайна сметка това е НЕГОВА работа.

- "В момента Kъванч работи у дома по четене на нов сценарий, който най-вероятно ще стартира през септември тази година. Възможно е новият проект да бъде заснет в чужбина и разбира се, аз ще го придружа в този проект..."

„Ще бъда много доволна, ако нашият двегодишен син в бъдеще избере професията на актьор, но като цяло той може да избере каквото иска да прави в бъдеще, ще го подкрепя във всичко.

- Сега, като стилист, работя в два телевизионни сериала “Bahar / Пролет” и “Sandik Kokusu / Мирис на сандък”

Нези, благодаря, джанъм! Kiss Аз още не съм изгледала 4 серия.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 242
Здравейте на Сирни Заговезни!
Ден за прошка!

# 243
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Обядът е готов 😍😛

Прощавайте, ако волно или неволно съм обидила някой ❤️

Скрит текст:

Най-хубавият ден — днешният

Най-голямата спънка — страхът.

Най-лесното нещо — да се заблудиш.

Най-голямата заблуда - че друг е виновен за неуспеха ти.

Най-трудното нещо - да постигнеш мечтите си.

Най-непостижимото - да угодиш на всеки.

Най-глупавото нещо - оправданието.

Най-голямата грешка - да паднеш духом.

Най-голямото поражение - да се предадеш без бой.

Коренът на всички злини - егоизмът.

Най-хубавото развлечение - работата.

Най-полезното нещо - опитът.

Най-безполезното нещо - мързелът.

Най-лошото поражение - отчаянието.

Най-необходимото - домашното огнище.

Най-верните приятели - родителите.

Най-големите дарители - учителите.

Най-добрите учители - децата.

Най-големият ти враг - ти самият.

Най-опасният човек - лицемерът.

Най-лошият съветник - гневът.

Най-коварните чувства - омразата и завистта.

Най-голямото щастие - да си полезен на другите.

Най-големият успех - да изкорениш недостатъците си.

Най-неприятният недостатък - лошото настроение.

От какво не можеш да избягаш - от проблемите.

Най-първата необходимост - общуването.

Най-краткият път - правилният.

Най-дългият път - да се водиш по чужд акъл.

Най-красивият подарък - прошката.

Най-добрата защита - усмивката.

Най-приятното усещане - вътрешният мир.

Най-голямото удоволствие - изпълненият дълг.

Най-голямото разочарование - предателството.

Никой не може да ти отнеме: образованието, опита и спомените.

Най- важното нещо, което носиш със себе си - умът.

Единствената реалност - любовта.

Най-мощната сила на света - вярата.

Най-стимулиращият дар - надеждата.

Фени, благодаря за статията и превода. Ще се чуе какво готви Къванч, да видим кога ще стане.

Нези, благодаря за споделеното за серията. И аз още не съм я изгледала. Днес дано стигна, че нещо времето не стига за нищо.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 14:01 от pe04

# 244
Привет на Сирни Заговезни!! Hug
Простете, ако неволно съм засегнала някой!! Hands Pray
Скрит текст:

Пепи, първа ги хвана новите снимки!  Heart Eyes
ох малкия сладур ще се научи да готви от ранна детска възраст! Blush
от мен, това Heart 🧿

Нези, благодаря ти за коментара, хареса ми!! Hug
остава ми половин серия.....
Фенче Kissing Heart
ооо мечтите са безплатни!
радвам се, че  отбеляза снимките с любимата ти прическа  Wink
за мен Башак каза, че Къванч чете сценариИ за евентуално след септември.
Да сме здрави, да видим какво ни чака от него!
но това не е казвано>
Цитат
Възможно е новият проект да бъде заснет в чужбина и разбира се, аз ще го придружа в този проект..."

Джаки Hug

Серенай е в Токио

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 15:26 от Airra

# 245
Къванч е гледал тези публикации. И двете са от психолози, които коментират показаното в сериала и връзката с живота.

https://www.instagram.com/p/C4inHS9NAWq/?igsh=MmtwOWQ3eXRibGRr

Тази е за токсичните родители.

https://www.instagram.com/reel/C4hN8tjKiJo/?igsh=YjR6YTQweWRsZThz

# 246
Къванч благодари за наградата

видео >
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1769412880040927570

и Серенай печели

Много успешна година и за двамата! Hands Clap

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 20:42 от Airra

# 247
Здравейте, момичета!
В последните часове на днешния ден за прошка, простете, ако неволно съм засегнала някой от вас! Hug
Не знам дали сте го публикували, ако е така,се извинявам за повторението,но ми попадна това клипче от снимките на "Aile ".

# 248
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Наистина много успехи отбелязаха и двамата, браво! Hands Clap Киво само да се обръсне и моментално сваля няколко годинки , изглежда супер свеж и отпочинал Heart
Цитат
Серенай благодари на университета Галатасарай за наградата в своята история:

„Съжалявам, че не можах да бъда там с вас. Бих искала да благодаря на всички мои приятели от университета, които ме смятат за достойна за тази награда заедно с @ailetvdizi. Всички вас ви прегръщам и целувам с любов
Цитат
Къванч благодари за наградата "Най-добър актьор в телевизионен сериал/филм“ (ГП)
- Скъпи приятели, за съжаление не мога да бъда с вас, така че много съжалявам, но аз много добре осъзнавам тази енергия. Искаше ми се да бях там. Вие ме сметнахте за достоен за наградата за най-добър телевизионен и филмов актьор. Бих искал да благодаря на всеки един от вас, всички студенти от университета Галатасарай, радвам се да ви видя.
Изпращам любовта си на всички вас. Благодаря!
Hands Clap

Пепи, благодаря за помощника на тати Heart Божеее, на няма и две годинки разбива яйца, евала! Ще стане добър помощник на баща си, явно има интерес. А Башак е истинска късметлийка с нейните двама мъже.

Благодаря ти и за споделените статии. Hands Plus1
Жаки Kiss Нези Kiss благодаря! И да повтаряме нещо, няма никакъв проблем, колкото повече, толкова по-добре! Heart

Лекинка, дружки! Hug

# 249
  • au bout du monde
Някой беше питал за гласуването на младежките награди.
Това е приложението. Гласува се по-веднъж. От любопитство погледнах Рибарчето води навсякъде.

Преди 2г се спукахме от гласуване на сайта, а те направиха приложение😁 махнаха повечето гласове. Водихме пак, но онези хакнаха приложението и поведоха. Въпреки доказатествата, никой не предприе нищо. Победителите дори не отидоха да си вземат наградата. Навсякъде се тръбеше колко нечестно е гласуването. Имаше и доказателства.
Тези награди не си заслужават.
Феновете се организират и хакват системата.

# 250

Изгледах серията 😀.

Първо почвам с песента в началото. Може би най-любима от всички, които звучаха в сериала.

Сватбата утре ще коментирам. Това, което сега ми прави впечатление за разлика от онлайна е как външните фактори работеха изцяло в полза на Аслан и Девин 😍.

Още в първата серия намесата на Хюлия накара Аслан да бъде по настоятелен по отношение на Девин, сега същото направи и Неше. Думите за това, че Девин обича нещастието, заедно с това, което и баща й и каза в миналата серия, че нещастни са се родили и нещастни ще умрат сега ми се струва, че бяха катализатор да приеме отново Аслан след като вече се бяха скарали. Любовта я има, но и ината и гордостта на Девин са си на мястото, така че точно отношението на нейните родители сега ми изглежда като основна причина тя толкова лесно да се върне при него.
Огромен плюс отново за Хакан Бономо от мен как е изградил толкова реалистично образите и диалозите между героите.

Не мога да подмина и първото НИЕ , страхотно хрумване, което ми хареса още на онлайна.

От снимката на Курт Ефе на мен ми направи впечатление столчета, на което стои, за пръв път виждам такова, отвсякъде обградено.

Вече не мога да си спомня колко награди получиха Къванч и Серенай 😍. Честита да им е и тази. Коя колко е престижна те ще си преценят, че при комшиите награди да искаш 😛
Най -важното за мен е човек да има вътрешно удовлетворение от свършената работа, а на тях им личеше, че е така.

Ками, гласуването не е ли приключило за всички категории 🤔

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 01:37 от pe04

# 251
  • au bout du monde
Не е приключило. Не знам до кога е крайният срок.

# 252
Добро утро! Coffee
Pe,и на мен много ми харесва тази песен.
Ще я сложа още веднъж с текста.

Аз съм малък.
Затова съм толкова малък, затова всичките ми грешки са толкова малки, затова не се хваля, затова не се смятам за специален и важен, затова съм толкова малко, затова не говоря глупости, затова не мога да бъда победен, затова все още нямам увереност в себе си, колко малко съм ходил, колко малко съм ходил, оказва се, че съм точно в началото на пътя, фалшивата голяма цветна временна играчка в ръката ми победи.
Малък съм, още съм малък.
Аз съм малък, аз съм още малък, затова са всичките ми страхове, затова съм горд, затова съм уязвим като дете, затова съм малък, аз съм още малък, затова аз имам безкрайно безпокойство.
 Ето защо не се боря да оставя малка следа.

Имате хубав ден и прекрасна нова седмица!
Hug

# 253
Здравейте и успешна слънчева седмица да имате.

Прекрасна песен, всяка дума описва чувствата на героите, няма нужда от нищо повече..... - нараняването, болката, самотата, търсенето на сродната душа...........

Пореден силен епизод.

Аз си имам две любими сцени:
*първата е сцената в и след бара. Девин сама си задаваше въпроси като на сеанс, продиктувани от майка й, търсеше отговори, успяха да я провокират и разклатят, но с появата на Аслан - как само тръгна настъпателна, уязвима и готова да се бори, а с очи си поговориха и успокоиха. Разбира се после в колата му се откри цялата, колко е наранена и че вече няма сили да е силна за всички - за семейстовото й, дори за нея самата и толкова ли е много това, което иска, просто да е Щастлива.

И аз много харесах първото НИЕ, въпреки че първо имаше НАС от Аслан в кабинета й, но то още не беше споделено.

*втората е преди да тръгнат по пътеката към подписването - Подаването на ръка от Девин, че е готова да бъде негова въпреки трудностите, които виждаше на повърхността, но едва ли осъзнаваше на колко дълбоко ще е всичко и как ще я засегне.

Аслан и майка му на масата - едно към едно, няма такава сцена, думите му, държането му към сестра му. Какво подобие си беше направила Хюлия, всички го виждаха и Лейля и Джихан, сянката й просто го поглъщаше, но Девин леко отвори и внесе промеждутък светлина и всичко взе да се обърква.

Историите на Джихан пред Девин - първата, че Аслан не е искал да си прибира вкъщи, каква усмивка пусна Девин само.........беше усетила и видяла вече тази му страна. Чрез думите на брат му, тя опозна още повече Аслан и й беше много трудно да го пусне. Наранените деца в душите им се намираха, преоткриваха и свързваха още по-силно.
Още не мога да разбера защо Аслан се страхуваше от Джихан и не искаше той да се доближава до нея????????
За изневяра и дума не може да става, с какво чак толкова е промила мозъка му Хюлия, дори в края на пръви сезон прие толкова силно тази близост. Мога да разбера лъжата и прикриването за срещите, но тук имаше нещо друго.........дори думите му, че брат му е неговият герой, не ми се връзват с държането му.........

И разбира се сватбата. Мина си точно като за Сойкан, хора, танци, скрити интриги и разбира се стрелба, като по учебник.
Джихан и майка му - как само капката на внимание от нейна страна, успяха да замъглят погледа му и да види, че всичко беше с цел, умисъл. Но и Хюлия не знаеше, че Джихан ще хареса Девин, че ще види човек, лекар, на който ще може да се довери и да намери покой за раните си. И той като нея(вече във втори сезон) само на Девин успя да разкаже историята си.
Баба Сахер и пръстена - още тук си пролича предаването на семейството в ръцете на Девин. Видя човекът, който ще ги води и обедини.
Аслан и Девин бяха прекрасни, красиви, с неизменото им чувство за хумор, ръка за ръка.......

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 10:01 от Daniela Gospodinova

# 254

Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart, за преводите!
Дани, много хубав коментар, с подходяща украса. Hands Plus1
Пепи, за катализаторите на Аслан и Девин, да търсят път един към друг Hands Plus1
и аз имам някои неща за серията, ама по-късно.

Цитат
Още не мога да разбера защо Аслан се страхуваше от Джихан и не искаше той да се доближава до нея????????
за мен- защото счита брат си за неуравновесен, черната дупка на сем-то, прекаляващ с алкохола и се страхува да не притеснява Девин, да не направи някоя издънка, той по принцип иска да си я предпазва от цялото с-во.

Песента на Сезен Аксу е страхотна, благодаря за текста, Сезен си е легенда в Турция. имам още любими нейни песни.
Тия младежките награди са вярно много измислени, не че и университетските са кой знае какво, но те си имат традиции и история.

някои от наградите ....

.................
от Башак

Хубава и успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 12:34 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт