💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Daniela Gospodinova,страхотен анализ!
Аз вече се обърквам с нещата,които преди съм гледала и не обърнах внимание ,че тук се появи първото "biz". Това е едно от нещата, които правят, което много ми харесва! Едновременно дава сили и подкрепа в трудни ситуации,а също така  е надежда и увереност,че "biz" ще има и то ще е по-силно от всичко!
Колкото до Джихан, Хюлия се опита да го представи в лоша светлина пред Девин, дори каза,че той се опитва да се домогне до всички жени в живота на Аслан, но тя нямаше как да предвиди,че Девин и Джихан ще се  харесат. Девин успя да види чувствителната му страна, тази,която е много наранена, а той от своя страна най-после  намери човек,който да го чуе и да го разбере.
Думите на Неше- те докоснаха много Девин. Като човек,който постоянно задава въпроси и търси отговори от другите хора, тя нямаше как да не го направи със себе си.
В тези думи, може и да има някаква истина, но Девин се бори с демоните от миналото си и върви напред. На това се опитва да научи и майка си, и Ямур.
В Аслан тя видя човека, с когото ще може да направи това.
Някой, който точно като нея иска да продължи напред.
Все още, обаче не е на ясно колко трудно ще бъде това.

# 256
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, благодаря за превода на песента.😍

Дани, много хубав анализ 👍

За отношенията между Аслан и Джихан, мисля че е свързано най-вече с баща им. Видяхме как Аслан говори за баща си до сега. Когато изпадна в криза, той викаше точно него. После и разговора между двамата на гроба на баща им. За мен няма противоречие с това, че Джихан е бил герой за по-малкия си брат до един момент. Самоубийството на Юсуф е трябвало да бъде по някакъв начин обяснено и да се търси виновен за случилото се. Джихан, който е бил плътно с баща си е бил нарочен за това и от там според мен е това негативно отношение на Аслан.

# 257
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за много интересните постове!!!
Еп.4 е в подножието на най-високия рейтинг
постигнат от Семейство за двата сезона.
Та малко ще натоваря страницата с >>>

Дружки, простете ми и за това, че не съм много активна.
Непредвидени ангажименти ми нарушават обичаното темпо.
Сега и за малко запецна нета ми, та ... "Не се оплаквам!"
А за наградите нещо не намирам инфо от надеждни източници.
На Университета Галатасарай ли са?
Може би съм разсеяна и ...  Пускам поста, че ...
Приятни занимания!!!

# 258
Най- после и аз съм готова с 4 серия! Дружки, благодаря ви за споделените сцени, страхотни сте! Kiss
Аз обичам почти всяка сцена и в тази серия, но с гифки и снимки ще посоча най- любимите ми!

"Biz" Heart

Най- любимата ми сцена Heart

И естествено сватбата, най-готините и щастливи младоженци!

Посрещането на свекито Smile Ама тя направо я стреляше с тази царевица!

А само как се гледаха АсДев ... Така играха тази любов между тях, че им вярваш безрезервно! Уникални Киво и Серенай! Heart

Сега видях Илкер как ги гледаше като отровен, това го бях пропуснала Stuck Out Tongue Closed Eyes
После стана, каквото стана ... типична сватба за Сойкан.
Намерих думите, които казва Киво на студентите с превод на една подруга, на която най-много имам доверие с преводите:
Цитат
Kъванч Taтлъту спечели 18-ите награди GSÜ EN в категорията "Най-добър телевизионен и филмов актьор“, определена от гласовете на студенти от университета Галатасарай.
"Скъпи мои приятели, за съжаление, сега не съм с вас, което ме разстройва много, но аз изцяло и напълно бях пропит с вашата енергия. Благодаря ви на всички, че ме удостоихте с наградата "Най-добър телевизионен и филмов актьор", всички студенти в университета Галатасарай, благодаря ви, че сте тук, моята сърдечна благодарност на всички, нека дните ви бъдат радостни и светли, надявам се да се видим скоро"
Мернах и това в Тийми:

Цитат
Предишната вечер ден Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер посетиха ресторант в квартал Етилер. Вместо интервюта със звездната двойка обаче, папараците получиха само оплаквания от жители на близките къщи, които казаха, че вече са уморени от постоянния шум от заведението. Докато пресата разговаряше с разстроените хора, Kъванч Taтлъту се възползва от възможността и напуснаха ресторанта през таен изход, избягвайки вниманието на журналистите.
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 16:38 от queen_fenka

# 259
малко извън темата- ама много ми хареса Иво в Капките. Hands V
и Серенай.

Фенче Kissing Heart, това пък е моя превод от снощи.

Цитат
Скъпи приятели,
За съжаление не мога да бъда с вас, но вашата енергия ме завладя.
Вие ме наградихте за най добър актьор/ филм и дизи/
На вас всички, един по един, на всички студенти от университета Галатасарай.благодаря!
Добре, че ви има, изпращам цялата си любов на всички вас.
Забавлявайте се, надявам се да се видим следващ път.

последната новина за ресторана малко ми жълтее Thinking
за серията ще напиша нещо утре.
Беа изгледа сезона и изчезна Blush Wink но предполагам, че е заета.
Нези, Пепи- за коментарите ви Hands Plus1
Диве Hug

лека Nature Stars

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 22:32 от Airra

# 260
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Вторник е....

Продължавам да го свързвам с Aile 😀

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 261
Привет!! Hug

Моите моменти от 4 еп.
-- Срещите и сеансите на Джихан с Девин.
Джихан успя да докосне състрадателното й сърце и тя се съгласи да продължат да се виждат, въпреки, че знаеше какво ще стане, ако Аслан разбере.
Най щастливия момент на Джихан....колко тъжно, да получи прегръдка от майка си, след като преди се е държала отвратително с него.

много ме разчувства с тези й думи.

,много силно....

-- Сцената с Девин и майка й, ужасна...
Да обвиняваш детето си, че обича нещастието и, че е станала психолог, защото вижда, че хората може и да са по-зле от нея.
 --  В бара
замислих се над въпросите на Девин-кой приятел ти е по-истински, този, който се радва на щастието ти в хубавите ти дни , или този който е до теб в лошите дни и се храни с клюки, ако на него не му е добре, иска на всички да им е зле.  

-- Скандала на Лейла и обвиненията й към Аслан и семейството й за нейното положение и живота, който живее, също ми хареса. Кая как гледаше уплашено, това детенце е толкова ранимо, добре, че има силна майка.
-- в колата с Аслан и Девин- сте коментирали, там е любов и Ние. Heart
 --  Сватбата-
Аслан пише на салфетка, покана за брат си.....
Хюлия посреща Девин като злобно я замеря с нещо.Angry
Ибо подарява пистолет на младоженеца.
Но баба Сехер дарява Девин с толкова ценно семейно бижу.

Аслан вижда булката си в бялата рокля, която преди секунди е държала пистолет в ръцете си, това ми се видя като  пророчество.
а тука.....Expressionless

Хюлия със заплахите си, отвратителна

но Джихан добре й отговори, разгадал гадничкия й план.

# 262
Здравейте, момичета 🌷
Преди няколко месеца изгледах със субтитри до към 20 епизод сериала. Повече епизоди към момента нямаше. Нещо vk…., се казваше онлайн платформата. Сега я намерих отново, но ми предлага само някакво мобилно приложение. Моля ви, споделете къде да гледам сериите сега Simple Smile
Успешен ден! 🍀

# 263
  • au bout du monde
Аслан още се правеше, че пистолет не е виждал 😆

А после на сватбата как го хвана и използва.

# 264
Не съм изчезнала, просто нямах време да пиша.
До 22 епизод съм с повторното гледане, определено като няма чакане седмица за седмица и се гледа всичко накуп, много повече неща имат смисъл и последователност, всеки дребен детайл е неслучаен и има значение по-нататък.
Няма да качвам снимки или гифчета за 4ти епизод, вие вече сте качили доста и само ще се повтарям, но ще напиша в ретроспекция какво ми направи впечатление, особено като знам какво става после.

Отношението на Хюлия и Аслан към Джихан.
Хюлия е страдала затова, че ѝ е бил отнет като бебе и не е могла да се грижи за него, но от самия Джихан разбрахме, че и когато е имала възможност, е била подчертано студена и жестока с него, освен когато е бил физически ранен...
Аслан пък, от позицията на по-нататъшните му откровения пред Девин за детството си, разказва колко сплотени са били тримата с Джихан и Лейля, как и тримата са ставали свидетели и съответно жертви на обстановката вкъщи - насилие, постоянна несигурност, избухливост от страна на бащата, който открито е тормозел майка им и тях самите.
Спокойното място на Лейля се оказа онзи апартамент, в който тримата са се спасявали и като тийнейджъри...
Тоест връзката между тях е била силна, а след това Аслан е толкова повлиян от отношението на майка си, че и той променя отношението си към брат си до степен на антагонизъм.

Още тогава се чудех, какъв беше проблемът Джихан да доближава Девин, очевидно не е опасен, нито си е позволил да прекрачва някакви граници - нима Аслан не го познава, че и той да озверява при мисълта за това?

Много ми хареса постъпката на Девин, емпатията ѝ се превърна в балсам и спасително въже за Джихан и ѝ спечели признателността и лоялността му доживот...

Всъщност, освен Хюлия и по косвени причини Ибрахим, всички останали от семейството и обкръжението на Аслан много харесаха Девин още от пръв поглед.
Което разбира се още повече вбесяваше Хюлия... Започна с евтини манипулации и провокации, но постепенно започна да разбира, че Девин не е обичайната бройка, от която може да се отърве така лесно.
В 4-ти еп. още не, но мисля, че дълбоко в себе си, част от нея се възхищаваше на силата и решителността на Девин, доста преди прелома на отношенията им накрая.

На сватбата моментът с Хюлия, мятаща трохи в очите на Девин, беше толкова странен и неловък - личеше си неприкритата злоба и негодувание на свекървата, направо си я замерваше.

Ямур как разпозна 'сродна душа' в Джейлян като я видя как си прибира паричките от подаръците Laughing

Еко как споделяше с уличното кученце, докато се чудеше какво да прави пред бара, дали да извика Аслан или да рискува още неприятности. Самата сцена беше много забавна - Девин си говори едно, ухажорът ѝ - съвсем друго, ама иначе водят диалог Grin

Накрая на епизода, когато бяха в болницата след като простреляха Еко, а Девин стоеше втрещена с изцапаната си булчинска рокля, докато Аслан мина покрай нея като през празно пространство, без дори да я погледне и да ѝ каже нещо - този момент ме беше изумил на първото гледане.
После разбрах доводите му, но поставяйки се на мястото на Девин си беше доста шокиращо и унизително. Аз ако бях, сигурно щях да си тръгна.

Не мога да не направя паралел с реакцията на обръгналата Девин във втори сезон - колко силна и решителна се показа въпреки болката и ужаса от потенциалната загуба на най-скъпото си...

# 265
Привет, дружки! Hug Благодаря ви за всичко споделено, много хубави коментари! Kiss
Честит ден на бащата на най-добрия и готин татко! Heart

Прекрасни черно - бели снимки!

Имаме си нови снимки от най- любимия ни сериал Heart

Айре Heart Eyes
Скрит текст:
На мен пък не ми хареса особено Иво, мноого е далече от Енрике по сексапил и пластичност, но все пак до сега това беше най-доброто му изпълнение, вярно е. Ама къде му отидоха плочките, с които толкова се фукаше по време на Сблъсък ? Такова яко дупе и крака е отвъртял, ужас, обаче самочувствието му си е все същото Stuck Out Tongue Closed Eyes За стария Елвис ще пасне, само с пеенето не го виждам, ама да видим. За мен Зомбори отново като имитация беше най-добър, а също и Елена, от къде го извади този глас, евала. И Християна я режат винаги много гадно, нямам идея защо. Обаче този сезон гримьорите хич не ги бива, рядко има сполучливи образи. Толкова ли не можаха да му намерят на Влади една свястна руса перука, а не като на пудел, Дейвид Ковърдейл изобщо няма такава коса Smile 
Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 20:32 от queen_fenka

# 266
Беа, предположих, че си заета, с удоволствие те прочетох Hands Thumbsup
на мен ми е по-приятно да си гледам сериите бавно.Wink
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
на мен ми хареса Иво, въпрос на усещане, а и не ми е вече толкова анти като след ония интервюта. за телосложението му, не ме интересува особено Wink но и той се радва в момента на малкото си бебе и му личи щастливото настроение.
В Италия се празнува ден на бащата, та италианките са се отдали на творчество!!
в Турция е юни месец.
малкия е постоянно с тях, много ме кефят.

и един голям аркадаш има РД, да е жив и здрав!

Nature Stars лека!

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 23:09 от Airra

# 267
Добро утро, момичета!
Честита астрономическа пролет!

Желая ви хубав и слънчев ден!

Аслан:
„Тук съм точно както ме остави..."

# 268
Честита първа пролет, момичета!

# 269
Айре, (замалко да напиша АЙЛЕ Laughing ) аз докато вървяха епизодите седмица за седмица, обикновено не издържах и ги гледах първо само на Турски, после с руските субтитри, а като излезеше епизодът с бг превод, вече не ми се гледаше...затова сега може да се каже, че от втори сезон за пръв път си ги гледам с качествен превод, нямаше как да не се настървя и да чакам...
Но пък като ги изгледам, вече мога спокойно пак да се връщам назад и да коментирам конкретния епизод, до който сте стигнали тук.

Честита пролет!

Днес докато отивах на работа в главата ми звучеше онази песен, с която Девин поздрави Аслан в дискотеката в епизод 3, когато бяха с приятелите на Девин.
Пускам я и на вас, да се заразите с добро настроение! Stuck Out Tongue Closed EyesYellow HeartFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт