💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 114

• 33 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Привет, дружки! Hug
Нези, Жаки Kiss
Честита Първа пролет и от мен! Любимият ми сезон!

Айре Heart Eyes благодаря за поправката, италианките и испанките ме подведоха Smile
Да е жив и здрав  Ръза, желая му още много творчески успехи и лично щастие! Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Вярно е, всеки с усещанията си Hands Plus1 Иво за мен си е все същата лигня и нарцис, крайно време е да порасне, баща е вече.
Беа, благодаря! Kiss
Много ви благодаря на всички за интересните коментари! Kiss
Гледайки сега Семейство ми се ще да споделя тези думи, защото сякаш са писани за любовта между АсДев:
Цитат
Какво всъщност е любовта?
Любов е мъжа, когото обичаш да действа правилно от самото начало, защото не иска да те загуби, защото наистина знае колко си специална.
Любовта не е да кажеш на любимия си мъж, че трябва да се промени, за да може да те задържи, любовта е възрастен мъж, който се променя сам, защото не може да си представи живота без теб.
Ох, тази Франческа няма аналог Stuck Out Tongue Closed Eyes Малко да се посмеете Smile
Цитат
Stamattina mio marito: tesò ho fatto un incubo
Io: che è successo?
Mio marito:  ho sognato che mi tradivi con kivanç Tatlituğ
Io: ma come ti permetti?
Mio marito : ma come ti sei permessa...?!
Io: NO, come ti permetti a chiamarlo incubo....quello è un SOGNO 😍
Съпругът ми тази сутрин: скъпа, имах кошмар
Аз: Какво се случи?
Съпругът ми: Сънувах, че ми изневеряваш с Къванч Татлъту
Аз: как смееш?
Съпругът ми: Как смееш...?!
Аз: НЕ, как смееш да го наречеш кошмар.... това е МЕЧТА 😍

Не е ли време за нова реклама ? Като няма друго, поне това да гледаме.

Имайте хубав ден! Hug

# 271
Привет момичета! Hug

Честита първа пролет!! Flowers Cherry Blossom

Нези, Жаки благодаря!  Heart Exl
Беа Wink благодаря за поздрава Heart Exl
аз пък сериите ги гледах онлайн във вторник и после си чаках нашия превод, който 2 сезон излизаше по-бавно, но исках да се насладя максимално на ставащото в серията.

Фенче Kissing Heart
разсмя ме с Франческа, наистина е голям шемет Satisfied

Чакам 2 реклами от Къванч за Хепсибурада и Мави,
наистина като няма сериал, се ослушваме и оглеждаме поне за някоя реклама, говоря за ултра феновете Wink

ново видео, с ужасно качество
https://twitter.com/KT_Fans/status/1770310551073071508/video/2

давам старт на 5 еп.Hands V
https://www.youtube.com/watch?v=WDZIjhj13So

хубав следобед!!

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 14:03 от Airra

# 272
За мен най-хубавото нещо в този епизод беше началото на специалното приятелство между...Девин и Тургут.
Сцените с тях бяха като мехлем за настроение, просто шедьовър. LaughingSunglasses

Много силна игра на Серенай

Това миналия път го споменах вече, но ето го момента, в който я подмина като малка гара и не я отрази

Сцената с Джихан беше много важна. Както тя на него му помага, като му бърка директно в душата, а той реве като ранен звяр, но всъщност знае, че е за добро...така и той на нея ѝ даде доста проницателна обратна връзка, без да ѝ спестява неудобната истина. Харесаха ми препратките към Макиавели, разликата в подходите на двамата братя. Девин сбъдна пророческите думи на Джихан, за пръв път ѝ се услади да бъде Сойкан, когато без да си мръдне пръста, ситуацията с къщата се разреши от самосебе си.
Тургут беше прав - усмивката ѝ говореше повече от хиляда думи.

Тези досадни реклами, зле скалъпени в епизодите... То не бяха парогладачки, прахосмукачки, еър фрайъри, препарати за почистване... много смешни ми бяха, ама няма как. Който е гледал филмът "Шоуто на Труман" с Джим Кери, ще се сети какво имам предвид.

След като Аслан успя да я изманипулира да се върне и я излъга, че няма нищо общо с къщата на майка ѝ, Девин пак трябваше да прояви индивидуалността си. По принцип много я уважавам за това, но в този конкретен случай сякаш леко ме подразни - човек трябва да си подбира битките, не си струва за всяко дребно нещо да се води война...ама инат, зодия Лъв, какво да говорим...

Имаше и други важни моменти -
Pushpin Опълчването на Лейля пред майка си, запознаването ни с историята за бившия ѝ приятел;
Pushpin Приятелите на Девин се отдръпнаха, уплашени за собствената си сигурност.
Pushpin Ямур с откраднатото шишенце успокоителни, конфронтацията с Еко;
Pushpin Фактът, че Аслан отново заподозря майка си в покушението над Екрем, като някой, който би имал полза от последствията.
Pushpin Поредната предателска изцепка на Ибо - с такъв чичо врагове не ти трябват. Много подмолна и дребна душа! Озлобен към Хюлия затова, че навремето не го е избрала, в същото време се мъчи всячески да ѝ се подмаже и да ѝ угоди... В същото време саботира и прави мръсно на собствения си племенник и нейн син на всяка крачка. Само защото е роднина, всеки път му се разминава... В съпоставка с леля Недрет, която е в немилост и не се говори за нея дори.

# 273
Здравейте Благодаря за коментарите и всички снимки и гифчета

Честита първа пролет момичета

https://twitter.com/mavi/status/1770440749407981923

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 16:01 от dterziiska

# 274
мммм Heart Eyes

познах за Мави Wink
https://twitter.com/mavi/status/1770440749407981923

има доста за превод.....

в Х коментират, че отдавна не са виждали толкова хубави снимки.

Терзи Hands Plus1
Беа, сега ще те прочета, ама малко се отнесох от новите снимки на Киво Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 16:13 от Airra

# 275
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Честита Пролет!!! Благодаря на Mavi !!!
Благодаря и на вас за пожеланията и споделеното!!!

Резюме еп.5 >>>

След стрелбата в чифлика Девин се нуждае от подкрепа.
Докато тя преминава през може би най-трудните дни в живота си,
само един човек може да ѝ помогне и това е  Аслан.

Но Аслан вместо да ѝ помогне, самият той се оказва с армия от бодигардове.
Хюлия засилва натиска върху членовете на семейството и особено върху Девин.
Охраната в чифлика е максимално усилена, докато не бъде открит този,
който е организирал стрелбата.

Девин се сблъсква с тъмната страна на семейство Сойкан,
и започва да се съмнява в истината и в Аслан.
Тя чука на вратата на Джихан, за да намери отговор.

Девин опитвайки се да опознае Аслан,
ще открие и тъмната страна в себе си.

Концентрацията на Аслан е върху намирането на човека, който е застрелял Еко.
Всеки, който може да се възползва от това, е заподозрян за Аслан.

Накрая завесата се вдига … Аслан открива кой е нападателят.
Сега е време за отмъщението. Девин обаче моли Аслан да обещае,
че няма да превръща това във вендета.
Хюлия работи върху плановете си да доведе Аслан и Девинв чифлика,
а  Аслан трябва да спази обещанието си към Девин.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 20:38 от * Diva *

# 276
Aira, малко по-късно,ще ги преведа,ако искате. Blush

# 277
Aira, малко по-късно,ще ги преведа,ако искате. Blush
оо много ще съм ти благодарна!!
Blush

Диве, мерси!! Hands Plus1

# 278
Звездите на  Mavi 2023 г.
 - 26,3 милиарда TL Оборот за 2023г.
- 6 201 Брой хора, работещи в Mavi
 - 53 милиона общи продажби на продукти
- 14 милиона продажби на дънки.
 На всеки две секунди се продава чифт дънки.
 -70% дял на първата марка, която идва на ум, когато става въпрос за дънки -21% пазарен дял на дънки -TR
 -51% Устойчива All Blue колекция в продажбите на дънки
 -7 милиона активни клиенти
 -5,7 милиона потребители на Mavi App -1,3 милиона брой нови клиенти печелят годишно - 4000 точки, 471 магазина в 37 страни.

Mavi ще инвестира в търговия на дребно, онлайн, нови логистични системи и технологии със своята стратегия NEXT.
"Нашата цел е да разкрием потенциала за растеж на Mawi и да станем шампиони с известни модни марки по пътя към превръщането в компания за милиарди долари", каза Явуз, добавяйки че основата на стратегията Mavi NEXT е „Нашата страст към съвършенство.“
 „нашият фокус върху растежа, устойчивата култура и екосистемата“, обобщи той.
Той обяви, че ще инвестират в онлайн, нови логистични системи и технологии, особено в търговията на дребно, и че ще реализират новите си цели глобално, с приоритет в Северна Америка и Германия.

53 милиона продукта се срещат с клиентите на Mavi годишно.
 „Mavi също е адресът на ежедневното облекло“
Mavi, една от първите три марки на общия пазар на конфекция, обединява общо 53 милиона продукта със своите клиенти годишно.
 Делът на недънковите лайфстайл категории в продажбите на марката е надхвърлил 60%.
Явуз каза: „Има нещо ново в Mavi всяка седмица за нашите клиенти.
Ние постоянно поддържаме марката силна с непрекъсната комуникация с Kivanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya и нашата работа върху клиентския опит от години.“

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 17:34 от NeZ_9

# 279
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви! Kiss МАВИ сякаш ме чуха Smile
Оха! Прекрасник! Kissing Heart

Наистина прекрасни снимки!
Айре Heart Eyes благодаря и за клипа! Kiss
Цитат
Наскоро Къванч беше забелязан в района на Етилер, където седеше в микробус. Той отвори вратата, за да поздрави репортерите, които искаха да го интервюират.
Къванч отказа интервю, като каза само, че е искал само да им каже здрасти, и че той след снимките (рекламата) чака Башак, която би трябвало да дойде всеки момент.

Нези, много благодаря за превода! Kiss Бях тръгнала и аз да слагам превод от подругите, добре, че видях твоя. Само малко ще допълня твоя с думи на Джунейт Явуз, генерален директор на марката :
Цитат
"През 2023 г. продадохме 14 милиона дънки. Продаваме чифт дънки на всеки две секунди.“

"Клиентите на Mavi посрещаме с 53 милиона продукта всяка година: Mavi също е адресът за ежедневно облекло.“

"Той счупи собствения си рекорд, като привлече 1,3 милиона нови клиенти и добави 3500 нови клиенти към семейството на Mavi всеки ден.“

"Благодарение на приложението Mavi имаме 5,7 милиона магазина, отворени 24/7.“

"Търговията на дребно с конфекция ще расте в Турция“

"Не е достатъчно да си модна марка, трябва да си информационна компания“

„Първата и единствена турска компания за конфекция, включена в списъка на CDP Global A“

"За 7 от всеки 10 души „джинси“ означава синьо.“

"Mavi е марка за всяка възраст, всяко тяло, всяка дреха и начин на живот“

"Турция - център на световното джинсово производство“

"Имаме повече потенциал за растеж“

"Звездите на 2023 г. в синьо“
Диве, благодаря за резюмето и прекрасните гифки! Kiss
Тези са ми много любими Heart

Беа, много благодаря за интересния коментар! Kiss Мен пък ме кефеше Девин как изваждаше от обувките мама Хюлия, тя си го заслужаваше!

# 280
Нези, Фенче Kissing Heart Благодаря за преводите!!
Мави вървят нагоре и се развиват все повече!!
Серенай и Къванч са неминуема част от този техен успех!
Неслучайно толкова много години са техни лица!! Nature Star

Пепи се губи, надявам се е добре!

Лека вечер!

# 281
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

# 282
Добро утро Благодаря за преводите и споделеното

# 283
Привет Hug

да намина и аз .......

Терзи е постнала новите снимки Hands Plus1
Пепи Hug

не съм гледала още 5 еп, за да коментирам.
Беа, както винаги, с интерес те прочетох!! Hands Plus1
Скрит текст:
друго си е да си колежка на Девин Wink

от многото клипчета в ютуб, за настронение....

Берен  на театр, постановка на Зеррин.

Беше поставен за 300  пъти- моноспектакъла на Зерин Текиндор „Прах“, режисиран от нейния син Хира Текиндор.

и моята любимка Heart Exl

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 15:47 от Airra

# 284
Привет и от мен, дружки! Hug
Терзи, Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Жената с едни от най- красивите крака! Heart Exl

Попаднах на това интервю с нея, не зная дали е ново :

Цитат
Башак Дизер Татлъту даде интервю за списание Magnet Quarterly: "Вечна мода“.
-Един успешен стилист си представя моден свят, в който вечните аксесуари и съзнателното потребление са на преден план, а не бързо преминаващите тенденции. За изданието на Magnet Quarterly за безвремие, мода и живот разговаряхме с Башак Дизер Татлъту, която даде живот на оригиналните произведения.
" Ако вечната мода се превърне в постоянна тенденция, това осъзнаване ще достигне до по-широките маси. По този начин можем да купуваме продукти с най-високо качество в малки количества и да ги използваме дълги години. "Аз съм за".
- "Тихият лукс е необходим сега.
- "Има неща, които са вечни и аз много ги обичам. Ето защо съм обсебена от секонд хендс и ретро магазини. Търся ретро магазини или пазари в нови страни и градове, които посещавам, и търся вечни аксесоари, верижки за очила, кожени якета. , копринени ризи и дънкови артикули.
 Успешният стилист и моден дизайнер Башак Дизер Татлъту, съпругата на Къванч, мечтае за моден свят, който уважава природата. Този фокус е нова тенденция в нейния моден сектор и показва как тя иска да изгради по-добър свят за бъдещите поколения.
По време на разговора за мода и стил беше засегната и темата за сериала "Забранена любов”:
Може ли да се каже, че стилизацията в телевизионните сериали започна от вас? Почти всеки артикул, носен в "Забранена любов", се превърна в икона. Въпреки факта, че са минали години, много от вашите творби са все още актуални. Как се появи този бизнес план?
" Дрехите за главните герои, които преди бяха специално произведени от екипите по костюми, сега се избират от стилисти. Ето защо "Забранена любов" се превърна в най-важния проект за Дениз и мен, както и за модни дизайнери и марки в Турция. Дениз и аз се споразумяхме да си сътрудничим с различни модни и нови марки от онова време, както и с различни чуждестранни марки и облякохме главните герои в тези модели.Разбрахме се за всеки поотделно как се облича едно богато семейство от Истанбул , какви телефони използват, какви бижута носят, каква марка чанти и т.н. Всички марки бяха истински. Всички бижута също бяха истински."
И аз не съм гледала все още 5 серия.

Ele Naavi - My blue world... 💙

Стари, непоказвани до сега снимки

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 18:29 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт