Тест за овулация - въпроси /тема 17/

• 36 094
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
За втори месец се опитвам да хвана О. чрез използването на тестове. Предния цикъл го изпуснах - установих, че може би проблемът е в тестовете и затова си взех easy home. В събота за първи път видях висок резултат - 0.53, но след това е налице доста голям спад(в момента показва 0.14/0.15). При положение, че би трябвало тази седмица да е О. Дали това е нормално и има ли надежда отново да се дигне?

# 661
  • На изток от Ада
Здравейте,
За втори месец се опитвам да хвана О. чрез използването на тестове. Предния цикъл го изпуснах - установих, че може би проблемът е в тестовете и затова си взех easy home. В събота за първи път видях висок резултат - 0.53, но след това е налице доста голям спад(в момента показва 0.14/0.15). При положение, че би трябвало тази седмица да е О. Дали това е нормално и има ли надежда отново да се дигне?
продължавай , случва ми се и на мен 2 3 цикъла със спад .. същите тестове ползвам.

# 662
Здравейте,

Последна менструация - 26.01.25
цикълът ми е на 29/30 дн
Незащитен контакт - 3, 7, 9.фев.
На 9.фев. си направих тест за овулация - две ярки черти се появиха.
Кога най-рано да направя тест?
Гърдите ми се леки чувствителни, имам леки болки в корема

# 663
  • На изток от Ада
Най -добре в деня на очакваната МЦ .

# 664
Здравейте, бихте ли споделили вашето мнение относно направените тестове, тъй като съм нова във тестването. Следя резултатите и в Premom, като там отчете пик вчера/16 ден/. Следя и БТ като днес е 36.7, а предните дни 36.4.
След дълъг прием на противозачатъчни/4 години/, решихме да започнем с опитите за бебче. Като след преглед при АГ, по негов севет започнах тестването от 6 ден на МЦ.

# 665
Здравейте, бихте ли споделили вашето мнение относно направените тестове, тъй като съм нова във тестването. Следя резултатите и в Premom, като там отчете пик вчера/16 ден/. Следя и БТ като днес е 36.7, а предните дни 36.4.
След дълъг прием на противозачатъчни/4 години/, решихме да започнем с опитите за бебче. Като след преглед при АГ, по негов севет започнах тестването от 6 ден на МЦ.

Здравейте,
Аз също съм нова в тестването, но нещо което успях да открия е, че тези тестове не са най-надеждните. Според мен е хубаво да ги смените. Използвах същите преди и показват доста по-ниски резултати. Линиите им не се насищам много добре поради някаква причина. Чела съм и доста коментари и на други жени, които също не са много доволни от тях. И всички препоръчват тестовете Easy@home - в момента и аз ги използвам същите и дори си направих тест по едно и също време с двете марки, за да ги сравня и разликата е огромна.

# 666
Здравейте следях овулация все бледи черти отказах се ... И днес сутеинта повърнах и гадене цял ден вечерта болка в ляво о реших да направя тест за ову .. Цикъла ми е на 33-35 дни ,а този тест е 24 ден от менструацията дали е възможно?
Благодаря предварително

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 11:27 от Златомира Георгиева 654159

# 667
  • София
Ako O.  е по-късна, е възможно. Продължи с тестовете за О.

# 668
Здравейте, виждате ли нещо поне доближаващо се до положително тук?
Ще полудея вече с тези тестове…
Една детска градина пари заминаха с тях Grinning

# 669
Не, няма положителен тест. Колко редовен е цикълът? Аз бих добавила и сутрешно тестване

# 670
  • На изток от Ада
Панда няма положителен тест,но тестовете са с различни време. Трябва да се спазва часа ± 30 мин

# 671
Панда няма положителен тест,но тестовете са с различни време. Трябва да се спазва часа ± 30 мин

Гледах да няма повече от 24 часа между тестовете, понеже ми е трудно да спазя точно.

Иначе цикълът е редовен.

# 672
А спазвате ли без прием на течности поне два часа преди тест?

# 673
  • На изток от Ада
също и ходене до тоалетна 2ч

# 674

Спазвам всичко, да. Някой път стават и 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт