Тест за овулация - въпроси /тема 17/

• 36 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Здравейте, това означава ли, че е положителен теста за ову?

Това са ми от предните дни:

# 676
Според мен е положителен

# 677
Здравейте,
Прикачам снимки на календарите ,които ползвам.
Единия е настроен с дължина на цикъла “средно” без да игнорира нередовния такъв.
Втория календар е на 28 дни ,колкото ми е по принцип с изключение на през месец два в които закъснява между 7-12 дни.
Как да разбера кога е момента за бебеправене?

# 678
  • Бургас
Според мен е положителен

здравейте, прокървих леко днес... възможно ли е цикъл и положителен тест за овулация 🤯 Лекарката ни каза да правим опити през ден за да може когато настъпи ову да има по-голям шанс за зачеване. Цикълът ми е доста нередовен последните 2месеца, оказах се с късна овулация. Последният ми цикъл беше на 09.01, но следващ така и не дойде, след прегледа ми миналия четвъртък казаха, че тъкмо съм пред овулация и да правим през ден опити. Тестът, който качих вчера за ову е с две черти еднакви на цвят

Тестът от вчера:

И от днес СЛЕД кървенето, което не е спряло:

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:29 от Simpliicity_

# 679
Кървене или зацапване? Зацапване по време на овулация става някой път

# 680
  • Бургас
Кървене или зацапване? Зацапване по време на овулация става някой път

Само при забърсване вече от 2-3 часа имам разово/много светло червено и като слузесто седи, превръзката е чиста. Не знам защо днес тестът за ову е с много тъмна втора черта и се появи това. Цикълът ми е много болезнен, но сега не усещам никаква болка

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 23:21 от Simpliicity_

# 681
Е, значи е зацапване, нищо страшно. Случва се по време на овулация

# 682
Здравейте искам да питам нещо на 26 ти направих тест за овулация на марката clearblue показа усмихнато човече на същия ден правихме бебе правене на следващия ден пропуснахме днес направих тест за овулация този на снимката но нз мисля че е отрицателен
Възможно ли е да е станало бебето на 26ти с положителен тест за овулация или

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 21:35 от bubanka

# 683
Тестът на снимката е отрицателен.

Иначе тези тестове са положителни преди овулацията, но и тогава е най-вероятно полов акт да доведе до бременност. Дали е станало бебе или не, ще се разбере след поне 10-14 дни. Имайте предвид, че дори всичко да е точно, пак вероятността за бременност е около 30% всеки месец

# 684
Демек на 26ти е бил положителен и е вероятно да съм забременяла
Немога да си разбера овулацията кога е

# 685
Тестът е положителен 12-48 часа преди овулация. Освен с ехограф или температура, не се знае точната дата на овулацията. Фертилните дни са 5 дни преди овулацията + денят на овулацията. Най-плодовитият ден е този преди овулацията

# 686
Май са спрели тестовете twip, никъде ги няма…
Само скапаните Oview

# 687
  • На изток от Ада
Виж онлайн или Изи хоум.

# 688
Easy@home са супер

# 689
Да аз ще поръчам и от тях но ще дойдат до две седмици, за следващия цикъл☺

Общи условия

Активация на акаунт