Тест за овулация - въпроси /тема 17/

• 36 060
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
DtulipPppp трябва в третата графа others.. първата е за тестве на Изи хоум , втората за тестове премом...

ДОБРЕ ЧЕ ГО НАПИСАХТЕ ЗА ДА ГО ЗАБЕЛЕЖА И АЗ БЛАГОДАРИМ!

# 721
Здравейте,момичета.Според вас този тест положителен ли е? Първият е от снощи,а вторият от сега?

# 722
Този отдясно е положителен

# 723
Този отдясно е положителен
Благодаря Ви!

# 724
  • Бургас
Здравейте, дали е положителен вече резултата? Втората черта е доста дебела, но е малко по-светла? Очаквам ову днес или утре, МЦ започна на 08.03 късно вечерта

Това е от преди два дни

# 725
  • На изток от Ада
Хубаво е да са на една марка тестовете.

# 726
  • Бургас
Хубаво е да са на една марка тестовете.

Нямаше от другите в аптеката, доста трудно ги намирам със зеленото...

# 727
Не са положителни още.

Препоръчвам Easy@home, от Амазон могат да се вземат

# 728
  • На изток от Ада
Easy home може и от iherb но да в Амазон са по-евтини

# 729
Здравейте. На 13 ден от менструалния цикъл съм, но тестовете си седят само с 1 контролна черта. Втората е толкова бледа, че я приемам за липсваща. Мисълта ми е, че втората линия не става лека по лека по-тъмна , а просто вече 6,7 теста си седи едничка и това е. Възможно ли е да не дойде овулация или просто да е късна с това темпо , с което вървят нещата? Все си мислех, че с наближаване деня на О , втората черта ще потъмнява малко, докато накрая не станат еднакво наситени.

# 730
Здравейте. На 13 ден от менструалния цикъл съм, но тестовете си седят само с 1 контролна черта. Втората е толкова бледа, че я приемам за липсваща. Мисълта ми е, че втората линия не става лека по лека по-тъмна , а просто вече 6,7 теста си седи едничка и това е. Възможно ли е да не дойде овулация или просто да е късна с това темпо , с което вървят нещата? Все си мислех, че с наближаване деня на О , втората черта ще потъмнява малко, докато накрая не станат еднакво наситени.

Възможно е изведнъж да стане наситена втората и за кратко. Продължавайте да тествате, може дори в следващите дни и сутрин и следобед.

# 731

Колко дни е цикълът? При мен обикновено овулацията беше на 17 ден или след това. И да, по принцип става по-наситена чертата. Препоръчвам тестване сутрин също, при мен с първа сутрешна урина ми се получаваше, макар че уж не трябвало тогава.

# 732
  • Бургас
Здравейте, дали е положителен вече резултата? Втората черта е доста дебела, но е малко по-светла? Очаквам ову днес или утре, МЦ започна на 08.03 късно вечерта

Това е от преди два дни

Тестът от днес. Дали има увеличаване на хормона и скоро да настъпи овулацията?

# 733
Според мен да

# 734

Общи условия

Активация на акаунт