Тест за овулация - въпроси /тема 17/

• 36 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Тестът е за предстояща овулация. Положителен е преди овулацията. Отчита пика на ЛХ. Обикновено след пика на ЛХ следва овулация, но не винаги, особено ако жената има СПКЯ. Овулация може да се потвърди, че се случила или с ехограф, или с температура

# 706
Здравейте, момичета. За пръв път правя тест за овулация. Какво мислите? Дали има овулация или не? - този е от днес

- тези са от вчера

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 12:07 от miraa99

# 707
Здравейте, момичета. За пръв път правя тест за овулация. Какво мислите? Дали има овулация или не? - този е от днес

- тези са от вчера

Мисля,че вчера е бил пикът. Дано сте имали опит. Днес задължително трябва да имате, ако имате възможност.

# 708
[
Здравейте прекрастни как ви се виждат последните 2 теста от днес?

# 709
[
Здравейте прекрастни как ви се виждат последните 2 теста от днес?

Все още няма пик, но може би наближава. Правете си опити и продължавайте с тестването

# 710
Здравейте, момичета, моля за съвет. Правя тестове за овулация втори месец, но пик така и не се появява. Хормоните ми са в норма. Миналия месец бях на АГ и той потвърди овулация, виждайки жълтото тяло. Но чертите на лентите все стоят бледи, като един и същ тест в зависимост от светлината и разположението му дава различна стойност. Държа малко повече от 5 секунди в чашката, старая се да не съм пила течности 2 часа и ги правя следобед. Къде греша? Прилагам и снимка.
Днес ми е 12 ден от МЦ и последния тест е от преди малко. Вчера ми излезе пик и висока стойност, при все, че чертата беше доста по-светла от контролната.
Приемам мнения и съвети.

# 711
Пробвайте и сутрин да тествате, аз съм имала положителни и с първата сутрешна урина

# 712
  • На изток от Ада
DtulipPppp трябва в третата графа others.. първата е за тестве на Изи хоум , втората за тестове премом...

# 713
Благодаря ви, това въобше не го бях забелязала. И все пак не са ли същите на този принцип с еднакъв цвят ленти?
DtulipPppp трябва в третата графа others.. първата е за тестве на Изи хоум , втората за тестове премом...

# 714
  • На изток от Ада
Не са .

# 715
Значи утре ще пробвам по същия начин, но на others. Сърдечно благодаря 🫶🏽

# 716
  • София
Каква разлика прави това с графите в приложението Premom? Едва сега забелязах тази разлика, не ползвам тестове Easy Home или Premom, а други от Амазон. Не мога да засека пик на LH, моят най-висок резултат е 0.5 и приложението го приема за О. Освен това имам и egg white mucus няколко дни преди това и се надявам наистина да имам О.

# 717
Именно затова попитах, защото и на мен с тест Oview не ми засича пик, но не го бях тествала в others. Едно любезно момиче ме светна и утре ще пробвам да видим дали отчита разлика. Иначе по промяната на мукуса и аз си я усещам, както и лека болка, но на теста само светла втора черта. Може грешната секция да е ключа.
Каква разлика прави това с графите в приложението Premom? Едва сега забелязах тази разлика, не ползвам тестове Easy Home или Premom, а други от Амазон. Не мога да засека пик на LH, моят най-висок резултат е 0.5 и приложението го приема за О. Освен това имам и egg white mucus няколко дни преди това и се надявам наистина да имам О.

# 718
Oview са гадни и реактивът не се насища много дори и при + тест. Вземете easy@home  от Амазон, с тях няма как да се обърка човек.

# 719
Ще си поръчам тях, много благодаря!
Oview са гадни и реактивът не се насища много дори и при + тест. Вземете easy@home  от Амазон, с тях няма как да се обърка човек.

Общи условия

Активация на акаунт