Тест за овулация - въпроси /тема 17/

• 36 084
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Имам един въпрос - при ранна овулация, терминът отново ли се смята от последната дата на мц, или има някаква разлика ?

# 691
  • На изток от Ада
Здравейте! Имам един въпрос - при ранна овулация, терминът отново ли се смята от последната дата на мц, или има някаква разлика ?
я началото да после се гледа размера на ембриона

# 692
Благодаря!

я началото да после се гледа размера на ембриона

# 693
Здравейте, дами!
Колко поредни дни е нормално да има две черти макар и по-бледа втора имайки предвид снимката, която прилагам.

# 694
Може доста време да има две черти, даже може и две плътни черти два дни поред, на мен ми се е случвало

# 695
Здравейте, дами!
Колко поредни дни е нормално да има две черти макар и по-бледа втора имайки предвид снимката, която прилагам.
Повече от 2 поредни дни мисля,че не е ок. Вашите изглеждат абсолютно еднакви всички.

# 696
  • София
Не мога да засека О с тест лентичките вече няколко цикъла, възможно е да изпускам момента . Цикълът ми е около 25-26 дни. Ползвам приложението Premom, но нямам успех. То ми дава индикация да тествам PDG 2 дни след предполагаемата дата на О. Не бях чувала за този хормон, купували ли сте такъв тест от аптека? Може ли някакви съвети да ми дадете - възможно ли е да нямам О? Кой ден от МЦ да отида на гинеколог?

# 697
  • На изток от Ада
Не мога да засека О с тест лентичките вече няколко цикъла, възможно е да изпускам момента . Цикълът ми е около 25-26 дни. Ползвам приложението Premom, но нямам успех. То ми дава индикация да тествам PDG 2 дни след предполагаемата дата на О. Не бях чувала за този хормон, купували ли сте такъв тест от аптека? Може ли някакви съвети да ми дадете - възможно ли е да нямам О? Кой ден от МЦ да отида на гинеколог?
с какви Тестове?

# 698
Отиди на гинеколог, за да види как стоят нещата. Мен лично са ме викали на 10-ти ден от мц и прегледът изключително красноречиво показа какво се случва. Успех!

# 699
  • София
One Step се казват тестовете, купени от Амазон.

# 700
  • София
PDG e прегнандиол глюкуронид... или прогестерон - показват дали е имало О. или не... защото прогестерон започва да се синтезира след О..
Пикът на ЛХ показва кога може да е О., а Прегнандиол-а - че е имало О. ... простичко казано.
ПП.
Ползвай тестове за О., които засичат пика на ЛХ и мери БТ.
На АГ -  на 10 ден от МЦ е Ок, при МЦ 26 дни.

# 701
Здравейте, какво мислите за тези резултати от тестовете за овулация? :/ нямам цикъл от 7 януари, на хормонално лечение съм заради щитовидната жлеза и пролактина. Уж ги оправихме тези хормони, продължавам да пия Еутирокс. На последния ми преглед на 10.03 се установи, че имам фоликул и трябваше да проследя за овулация.

# 702
Здравейте, какво мислите за тези резултати от тестовете за овулация? :/ нямам цикъл от 7 януари, на хормонално лечение съм заради щитовидната жлеза и пролактина. Уж ги оправихме тези хормони, продължавам да пия Еутирокс. На последния ми преглед на 10.03 се установи, че имам фоликул и трябваше да проследя за овулация.

Мисля,че вчера е бил пика. И на 16ти и на 17ти тестовете ви са положителни .

# 703
На 16 и 17 са положителни. Но имайте предвид, че това не означава, че е имало овулация. Може да е имало, може да е нямало, но вероятно е имало. Но вие май сте със СПКЯ?

# 704
На 16 и 17 са положителни. Но имайте предвид, че това не означава, че е имало овулация. Може да е имало, може да е нямало, но вероятно е имало. Но вие май сте със СПКЯ?
Здравейте, как така може и да е нямало а тестът отчита?

Общи условия

Активация на акаунт