“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№1

• 36 166
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
WOW
WTF?!
Какъв беше този финал? 😮

това би трябвало да доведе до катарзиса на Филип.......Направо ми се зави свят от толкова персонажи, толкова екшън, толкова символики.....но най-вече да се напъвам да чуя какво говорят....и това на финала направо ме разби Simple Smile
И аз това се зачудих!
WOW
WTF?!
Какъв беше този финал? 😮
И аз това се зачудих!

# 106
Отново съм супер увлечена. Не знам как ще чакам цяла седмица за нов епизод. Обаче признавам, че ми беше брутално мъчението и убийството. Страхотни кадри от есенен Търново. Озвучаване на ниво. Теодора е огън. Владо засега вяло, но добре го дава предвид срива на героя му. Шефовете на полицията адски ме дразнят. А младежът с очилата ми е фаворит Joy
Интересно дали убиецът не е кръвен роднина на Асен, който иска да отмъсти за него и затова е избрал християнската тематика и българската история, понеже е мюсюлманин?
Според мен шефчето е имал любовна афера с убитата съдийка. Много присърце прие смъртта й.

# 107
  • София
Сега Гилип ще спре да пие и ще се хване да бачка…

# 108
Добре, че са Карамазов и Духовникова, защото новаят каст, поне засега, не струва. Вълев едва го изтърпявам - цял живот една и съща роля, изиграна с лоша дикция.
Аз съм върл фен и ми хареса, въпреки доста недоизпипаните моменти.

# 109
Аз съм от феновете на първия сезон.
Има интрига, има атмосфера. На моменти не чувам ясно какво говорят. От звука ли е или актьорите не артикулират добре...не ми е ясно.
Харесват ми гледните точки на заснемане.
Правя заявка, че убиецът този път ще е близък на Мия.
Много харесвам Владо Карамазов, прекрасен е.

# 110
  • Галифрей
Филип е жив просто го раниха гадно, айде сега няма да убият главният герой чак в епизод 1 има промота жив си е.

# 111
Сега Гилип ще спре да пие и ще се хване да бачка…

Предполагам, че куршумът е пронизал “патрончето” с алкохола.

# 112
Вълев да го пратят на логопед. И не само него. Мъка. Ужасен звук.

# 113
Ето този сериал чаках , определено! Поздравления на целия екип. Имаше много добри моменти и началото ме грабна. Вълев го харесвам като актьор,но тук едва го разбирах какво говори. Като че ли този път повече наблягат на убиеца още от началото и явно ще има преследване през цялото време. Но краят и мен ме шокира и вече нямам търпение за епизод 2 !

# 114
  • София
Добре, защо ги снимат тези неща така?
Този изстреля три куршума. Не един, не два, а три. А има сцени с Филип от трейлъра за сезона, които не сме видели, т.е. нищо му няма...
Как така е жив не знам. Не само жив, но явно и не е тежко ранен.
Какъв е този убиец? Къде стреля, в небето? А може би просто не е искал да го убива? За да си играе с тях като с котка и мишка?
Видя ми се доста млад, докато тичаше. Ако това е серийния убиец разбира се. Ама кой друг да е?
Много странно е всичко, не знам, някак си, тц тц. Нахвърляли са страшно много неща за един епизод само. За къде бързат не знам.

Между другото убиецът (дадоха едно синьо око) беше и в библиотеката, явно следи Филип.

Убиецът се интересува основно от Язова, но и от Филип, може би защото и е бил партньор не знам. Имаше окачена негова снимка на таблото му.

И още нещо за финал. Убиецът се готви за още убийства. Изкупил е всички гюдерии!

# 115
Добре, защо ги снимат тези неща така?
Този изстреля три куршума. Не един, не два, а три. А има сцени с Филип от трейлъра за сезона, които не сме видели, т.е. нищо му няма...
Как така е жив не знам. Не само жив, но явно и не е тежко ранен.
Какъв е този убиец? Къде стреля, в небето? А може би просто не е искал да го убива? За да си играе с тях като с котка и мишка?
Видя ми се доста млад, докато тичаше. Ако това е серийния убиец разбира се. Ама кой друг да е?
Много странно е всичко, не знам, някак си, тц тц. Нахвърляли са страшно много неща за един епизод сама. За къде бързат не знам.

Между другото убиецът (дадоха едно синьо око) беше и в библиотеката, явно следи Филип.

Убиецът се интересува основно от Язова, но и от Филип, може би защото и е бил партньор не знам. Имаше окачена негова снимка на таблото му.

И още нещо за финал. Убиецът е се готви за още убийства. Изкупил е всички гюдерии!

аз залагам за убиец сестрата на мъжа на Язова Wink

# 116
Не е ясно дали трите изстрела са от мъжа с качулката. Може у Филип да е бил откраднатия от Ния пистолет.

# 117
Или мъжът на Миа е жив, нали така и не са открили труп. Друго , което си мисля дали Христо не е оцелял някак си...

# 118
Аз се ошашавих от сценични ефекти. При целят драматизъм и ужасните садистични кадри в близък план, накрая ми стана смешно. Още преди да е започнал, епизода свърши и останах с пръст в уста.
Луда работа!

# 119
  • София
Е, кой да стреля? Три изстрела от качулатия. Не вярвам, Филип да е успял да произведе изстрел, ако изобщо е имал оръжие.
Ако единия куршум е попаднал в шишенцето, то другите два? Та за бога, той стреля от упор, надвесен над него.
Не знам, за мен това беше напълно излишна сцена. Вмъкнали са я само за шок момента, а аз не съм фен на тези неща. Но лошо няма, както и да е.
Филип си е жив, спокс.

Общи условия

Активация на акаунт